u Serkana na razie nic się nie dzieje.
We wrześniu pojawi się na ekranie w 6-oodcinkowym serialu sensacyjno-kryminalnym, gdzie zagra policjanta :D
nie mam czasu :D
Ale jak znajdę chwilę, to przeglądam net, co tam się dzieje w tureckich serialach oraz jakie nowości się szykują. Oglądam też niektóre scenki czy fragmany na yt
No ostatnio Gina pisała, że 10 seriali ma się zakończyć w wekacje, gdy przeglądam te nowości to dupy one nie urywają...
Ten nowy serial z Seckinem w ogóle mi nie przypadł do gustu. To będzie taka standardowa para turecka. Wiele problemów, a na końcu i tak mu nie da :D Tak wiem to było chamskie :D Ale znudziły mi się już taki historie rodem z KM lub KA, i mogłabym tak wymieniać w nieskończoność...
Heja ;)
Vanesso Ty nasza specjalistko od KM.....
tutaj link do Świetlika....
czy ja mam zwidy czy to biuro Ayaza i Metego ????
https://www.youtube.com/watch?v=wsSbkvoL2vA
od 58 , 59 minuty....
Nie masz zwidow, bo ja też je widzę.
A tak a propo widzę , że gra tam aktorka z GF ( była Selima )
Witajcie ;)
Normy tak naszpanowane, że nie ma czasu załadować;)
Dużo pracy, mało czasu na pogaduchy filmwebowe ;)
Miłego dnia ;) wszak dziś piątek weekendu początek ;)
Do miłego zaś ;)
Heja ;)
Cóż pokusiłam się na przejrzenie nowości " Świetlik".... hmmmm może obejrzę z napisami, ale jakoś duuupy nie urywa.. a
oczywiście reżyser Baris Yos, mnie nie zawodzi.... długie najazdy na twarze i wpatrywanie się w siebie..... nie ma końca... on kiedyś reżyserował kiralika.... więc Kochane będziemy mieć powtórkę z rozrywki jeśli chodzi o reżysera... nic nowego...
Sekin przez jedynych uwielbiany dla mnie taki sobie... protka... też na razie jakoś do mnie nie przemawia....
a aktorka co gra chyba wspólniczkę Barisa ( Seckina ) to Meltem z GF...
no i oczywiście mam nieodparte wrażenie, że biuro Barisa ( Seckina) to biuro w którym urzędowali w KM Ayaz i Mete... a może się mylę ;) czyli w Turcji nic się nie marnuje.... a i dom rodzinny Barisa ( Seckina) przypomina mi dom z początków pokoju 309 , a może mam zwidy....
Za to chata Barisa ( Seckina) robi wrażenie... o ile kanapa wypisz wymaluj z KA.... to już widok na basen zarąbisty ;)
Tyle moich skojarzeń i wrażeń na szybko... jakoś to obejrzenia ponownie po turecku mnie już nie zachęcili...... co zrobić tak czasem mam ;)
Do miłego zaś :)
Margoargo, obejrzałam podesłany link i masz rację - to biuro Ayaza i Metego z KM hahahha ;)
Dziewczyny, trzymajmy kciuki za Ginę112 ;)
Wszak ona 3 lipca ma obronę pracy dyplomowej. Teraz nie wpada, bo pewnie pilnie się uczy :D
u mnie na razie słońce, ale i silny wiatr. Zobaczymy, co dalej :D
do zaś :D
heja ;)
Cieszę się, że nie mam omamów wzrokowych ;) co przy szalejącej migusi czasem się zdarza ;)
Do zaś :)
Vanessa, dzięki za pamięć :) jesteś kochana :D
czy tak pilnie to ja nie wiem... częściej patrzę w sufit niż w notatki :D
a u mnie dzisiaj chłodno, od rana tylko pada... ale cieszę się, bo te upały są męczące dla mnie ;p
pozdrawiam :))))))
do zaś :))))
Oni do maximum wykorzystują miejsca do filmowania :D po co szaleć i coraz to nowe miejscówki mieć ? Stare się lekko odświeży i kolejny serial na tym pojedzie :D
hahah masz rację ;) tylko jak się ogląda kilka seriali tureckich, bo ma się wrażenie deja vu ;)
Hej. U mnie dzisiaj deszczowy dzień.
Aż mi się nic nie chce i humor taki do d...
Oglądam właśnie 2 odcinek Zimowego słońca i jakoś ciężko mi przez niego przebrnąć.
Wczoraj oglądałam 2 odcinek Narzeczonej ze Stamułu / Istanbullu Gelin zaczyna się nawet ciekawie.
Ale tak serio nie ma co oglądać, wszystkie fajne seriale się pokończyły, a te które oglądam to mam na bierząco.
Chyba trzeba poszukać czegoś amerykańskiego.
Nawet oglądnęłam dużo tureckich filmów typu komedia romantyczna.
Wczorajszy Świetlik mnie nie zachwycił, dużo znajomych miejsc, twarzy nawet charaktery podobne z innych seriali.
Rating świetlika:
Total, 2 miejsce; 3,72
Ab, 1 miejsce; 4.14
ABC1, 1 miejsce; 3,78
Socjal 1 miejsce
Dzień Dobry ;)
Festiwal trwa ;) tym razem kolejna klata..... a co lato w końcu ;) nawet upalne momentami ;)
Na tydzień w avku postoi ;) Furkan Palali ;) klata rewelacyjna ;) obecnie gra w Pokoju 309 :)
Raport pogodowy z południa ;) u mnie dziś chłodno i chyba będzie deszcz....ma to swoje plusy ;) nie muszę latać z konewkami ;)
Kochane Siostry życzę Wam udanego dnia, uśmiechniętego dnia ;) róbcie co tam chcecie, albo co musicie ;)
Do miłego zaś :)
Witajcie w ten piękny deszczowy dzień... pada,pada,pada nudne to już jest niestety
hej Marg_ ;)
wpadłam przelotem.
U mnie dziś padało dopiero pod wieczór.
byłam rano w dwóch sklepach które sa blisko mego domu i hahaha zaginęła mi dziś pasztetowa. Okazało się że zostawiłam ją w drugim sklepie na ladzie, gdy coś wyjmowałam xD ale się znalazła na szczęście :D:D
Patrz musze interenty przeszukać i sprawdzić czy dziś na skalę kraju nie były zakrojone na całą Polskę poszukiwania pasztetowej... Już widzę, oczami wyobraźni, zaniepokojona obywatelka stawia na nogi całą policję w kraju... urywek wywiadu dla tv, gdzie słyszymy zdanie " choć była ze mną krótko, pokochałam ją miłością do ostatniej kromki" i w tym momencie najazd na twoją twarz pełną łez.... I później info o tym,że pasztetowa się znalazła i jest już w domu z właścicielką xD
hahahahahahahhaha Marg_ rozwaliłaś mnie całkiem, śmieję się do kompa hahahaha :D
geniusz z ciebie 10/10 ;))
"choć była ze mną krótko, pokochałam ją miłością do ostatniej kromki"
to powinien być jakiś slogan reklamowy :D genialne :D
a teraz myślę,że cały naród,który śledził losy pasztetowej, po szczęśliwym powrocie do domu miał taką reakcję https://www.youtube.com/watch?v=Pu8WcCVEkSY tak od 2 sekundy xD
tak zostanę PR pasztetowej :D
hahahahahahhahahahha padnę zaraz :D
MArg_czegoś się najadła, że masz dziś taką głupawkę ???......... a no tak, co mogłaś zjeść - oczywiście że pasztetową :D:D
Jaaa, już we wtorek ? Kurcze jak ja do wtorku dociągnę :D teraz to już załamka.... cały czas będę myśleć o tej od zupy...
https://www.youtube.com/watch?v=mXTVE-vumeE czy to nie jest boski język ?
Ja nie posiadam życia prywatnego :D taki life....
U mnie z seriali tureckich i dram rodem z azji xD przerzuciłam się na seriale i filmy z czeskim dablingiem :D
no wiem, że nie posiadasz, więc spytałam dla jaj xDDD
ło matko, co się tak pociąga w tym czeskim ?? :D
Lubię czeski język... co poradzę? :D
smutne to,ze nie mam życia... takim nolifem jestem xD
wiesz że ja też nie mam życia. To znaczy mam, ale to nie życie, jest tak porypane i pełne problemów i gonitwy, że szlag mnie już trafia momentami.
miło się gadało, ale muszę znikać.
Umyje głowę i idę spać, bo styrana jestem jak wół pociągowy :D
dobranoc :D życzę ci miłego czeskiego dubbingu :D
Hej wam.
Ja byłam dzisiaj w pracy i jutro też się wybieram niestety.
Zaraz się zabieram za kolejny odcinek Medcezira. :D
Miałam dzisiaj turecki obiad kebab i ayran haha
Ja nie wiem czym Ci Turcy się zachwycają szału nie ma.
W moim wojewódzkim mieście w Gorzowie pali się wieża zabytkowej katedry oby dzwon nie runą na dół, tam jest zabytkowa konstrukcja,
Mieli Dni Gorzowa 3 dniówka i odwołali dzisiejsze koncerty. Masakra ;/