PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

tureckie Gadu-Gadu

użytkownik usunięty

dzień dobry, cześć i czołem :)

ocenił(a) serial na 8

Dzień Dobry:)
Niestety u mnie od rana deszcze i zimno... nie wiem czy się smucić czy cieszyć ;)
Smucić, bo deszcz krzyżuje plany weekendowe czy cieszyć się, że nie muszę podlewać ogrodu hahahhaha;)
Życzę Wam miłego dnia ;)
Tym co pracują " lekkiej pracy" tym co się relaksują , udanego relaksu ;))))

Do miłego zaś :)

użytkownik usunięty
Margoargo

Siema :)
nie zazdroszczę pogody... u mnie od rana ciepło i przyjemnie.... a mnie naszła chęć na porządki hahahah
miłej reszty dnia :)

ocenił(a) serial na 5

Witajcie w nowym watku.
Gina tytuł fajniutki :)))

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

Hejka :)
dzięki kochana :)
do zaś :)

ocenił(a) serial na 5

Czepiacie się tej pogody, tyle wam napiszę :PP

ocenił(a) serial na 8
Marg_

heja ;) a bo my czepliwe jesteśmy jak rzepy ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

bywa

Ehh i nie mogę tu wchodzić, przez Gine pisać nie mogę ;/

użytkownik usunięty
Marg_

co ja takiego zrobiłam? hahaha.... więcej żadnych wątków nie zakładam :D

ocenił(a) serial na 5

Nie w sensie,ze tu mam pisac. Tylko zlapalam sie,ze chcialam o czyms innym pisac,a obiecalam sobie,ze nie bede....przez ciebie,ale spoko wiecej tego juz nie zrobie

Marg_

Marg_ jesteś ? :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Teraz żeśmy z Julią przyszły :D

Marg_

chodzi o kabaret młodych panów ?? :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

tak :D

Marg_

lubię ten kabaret :D:D:

jak tam żyjesz??? :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

żyję, myślę sukces.

ewentualnie można dopisać nawet znośnie.

cały czas jeszcze się łapę,że miałam coś napisać a nie mogę https://media2.giphy.com/media/OhrNfRrBxgz16/giphy.gif#4-grid1

Ho ho aleście się rozpisały :D
tak że założyłyście następny wątek :D gratulacje Gina :D

Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem?! Jestem Wesoły Romek! Mam na przedmieściu domek, a w domku wodę, światło, gaz! Powtarzam zatem jeszcze raz:

czyli słynna piosenka z komedii Miś :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Witaj kochana.
Co tam?

Pisałyśmy w tym samym momencie ha ha

sloneczkO_1

po całym zaganianym umordowanym dniu wpadłam dziś wieczorem trochę się wyluzować :D w końcu piątek :D

nareszcie założyłyście nowy wątek :D idziecie do przodu :D

dziś u mnie był jesienny dzień

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

U mnie tez co chwila padało.
A jutro ma być rano podobno 12 stopni.

sloneczkO_1

dziś między 16 a 17 zrobiło się tak pochmurnie, że miałam wrażenie iż jest jesień, nie lato.
Ubrałam się ciepło i wyszłam do kościoła, a tu zrobiło się ciepło i musiałam zdjąć kurtkę. Potem znowu za jakiś czas popadało. Zgłupieć można z tą pogodą, nie wiadomo jak się ubierać heh :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dokładnie.
Raz tak,raz tak.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Heja..... z pogodą zwariować idzie... u mnie właśnie coraz zimniej i jeszcze deszczy od wieczora... ma to swoje plusy, nie musze latać konewkami i podlewać ogrodu ;)

ocenił(a) serial na 5

Siemka.
Mówiłam,że zbyt pięknie i ładnie było w Cesurze.
Podsyłam scenę,którą mocno przeżyłam.
Nie wiem co będzie dalej,bo na przyszły czwartek jest koniec.

https://youtu.be/JfAoiXpaG4U

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a co to za psychol???? ten to strzelał?
hmmm Kivanc strasznie seksownie tu wygląda;) no, no niczego sobie ;)

Margoargo

jak obejrzałam tą scenę, to dostałam ślinotoku hahahah :D Kivanc to mega ciasteczko i jeszcze w dżinsach mmm :D
ja uwielbiam przystojniaków w dżinsach :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no powiem Ci jak nie przepadam za blondynami ;) co zrobić tak mam ;) to akurat Kivanc w tej scenie jest piekielnie seksowny...achhh te dżinsy i ta niebieska koszula..... OHA :))))

Margoargo

ja też wolę brunetów :D
ale czasem podobają mi się też blondyni :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ja też wolę brunetów ;)
a blondynów tylko kilku na których można oko zawiesić ;)

Margoargo

oko zawiesić i ogólnie się zawiesić, uwiesić na nich hahah :D

Margoargo

Dziś rano wywozili kosze na śmieci. Wczoraj wieczorem nawyrzucałam się co się dało, a dziś rano je wystawiłam przed furtkę i potem jeszcze mi się przypomniało i dokładałam hahhahahaa :D chodziłam dziś rano ciągle w te i we wte do tych koszy przed furtką i coś dorzucałam :D
wystawiłam jeszcze 3 worki, w tym dwa ze słoikami. Ledwo ten worek ze słoikami wytaszczyłam, aż się trochę rozerwał hahaha Wyglądałam jak święty Mikołaj, tylko nie ta pora roku :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ha ha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Widzę, że robisz generalne porządki... oj tak czasami człowiek dorzuca i dorzuca tych śmieci....
Byłaś wiosennym mikołajkiem a raczej mikołajką ;)

Margoargo

kobito u mnie do porządku jeszcze daleko hahahaha :D:D W tych moich dwóch spiżarniach jest istna graciarnia hahahahha Jeszcze pełno gratów na strychu, masakra :D
dla mnie to powinni dać z 20 koszów żebym je wystawiała napełnione co 2 tygodnie jak jeżdzą :D:D:D:D:D:D
a trzeba będzie jeszcze powyrzucać i z pokoju i kuchni coś, bo czeka mnie malowanie w te wakacje. Masakra. Słabo mi się robi na myśl o tym malowaniu.............. tyle wynoszenia, przestawiania, potem znowu wnoszenie, sprzątanie. Będę po tym malowaniu sprzątała do Bożego Narodzenia buhahhaa

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no wiesz progres jest.... wyrzucasz co nie potrzebne... oj tez ma takie miejsca tylko serca nie mam do takich gruntownych porządków...
ja zawsze twierdzę, ze z remontów domowych najgorsze to remont łazienki... i malowanie... sprzątanie po malowaniu to gehenna...

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

To tak jak ja.
Niby tylko tapetowanie a kurz jest wszędzie.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Uwielbiam Kivana w tym serialu.
Taki konkretny facet.
Wie czego chce i dąży do tego.

sloneczkO_1

ooooo to brawa dla niego :D stanowczy prot z jajami, a nie jakiś Ayaz czy ciapowaci proci latino

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dokładnie.
Syhan coś przed nim ukrywała , a on jak gdyby nigdy nic sam robił wszystko , żeby to rozwiązać i na ogół jej kłamstwa wychodziły w tym samym odcinku.
Z ciążą było trochę dłużej , bo trwało to z 4 czy 5 odcinków :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ten psychol to brat żony ojca Syhan.
Strasznie terroryzuje wszystkich w serialu.
Dużo jest opowiadać.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

oki rozumiem, może kiedyś obejrzę ;) tylko na razie mi się górka z serialami robi... a ja zamiast nadrabiać to magluję ;) fazilet hahahahhahaha;) porąbało mnie zdrowo ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha ha .
Ja przez wakacje będę miała jakieś z 3 lub 4 a może i więcej seriali do oglądania.
Jestem tylko ciekawa jak ja to zrobię.

Aha. Chciałam zakomunikować , że skończyłam Sile :)
Żyli długo i szczęśliwie :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

ja zamiary mam wielkie a potem g.... wychodzi... cóż na pewno faziliet obejrzę, a resztę okaże się ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja na pierwszym miejscu mam Fazilet a potem Kiz Gunesi.
Na i Cesura dokończyć.
Resztę zobaczę 1 odcinek i się okaże co będzie dalej.

ocenił(a) serial na 5

Kolejny serial 13 odcinkowy będzie tłumaczony z Sude z KA.

https://youtu.be/NH4qgF-eRPo

użytkownik usunięty

hejka.
jest drugi fragman serialu z Ozge... ojj miałam to oglądać, a po tym zwiastunie stwierdzam, że zalatuje nudą niestety... nic wyjątkowego, taka o historia i tyle.
https://www.youtube.com/watch?v=PBL1cDo2XLw

hej Gina :D
eeeeeee rzeczywiście nudne ;((((
ale ten facet mi się podoba :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

cześć kochana :)
prot spoko, nawet nieźle go wystylizowali... ale kurde fabuła jest nijaka... aż nie wiem co powiedzieć... liczyłam na coś lepszego... albo po prostu za bardzo się czepiam haha :)

schematyczny moment na końcu zwastuna - Ozge schodzi ze schodów w białej sukni, a prot zachwycony na nia spogląda.............. tak jak Ayaz na Oyku przez kolacją w 9 odicnku KM oraz wileu protów w różnych serialach. Takie schematyczne, oklepane :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha dokładnie... i to wszystko w pierwszym odcinku... poza tym nie cierpię schematu miłość od pierwszego wejrzenia... wole jakieś ambitniejsze seriale... a nie kurde, zobaczył ją odstawioną i już robi maślane oczy... litości :D już ten świetlik lepiej się zapowiada hah :)

zobaczył ją odstawioną i już zachwycony, tak jakby nigdy w życiu nie widział wypindrzonej laski, a takich jest na pęczki.

Świetlik hahhaha śmiesznie się nazywa :D

Ozge ma się specjalizować w japońskiej kuchni. Pasuje, bo z ta grzywką tak ja nieraz czesaliw 2 sezonie KM, że wyglądała jak Japonka hahaha