Dzień Dobry:)
Niestety u mnie od rana deszcze i zimno... nie wiem czy się smucić czy cieszyć ;)
Smucić, bo deszcz krzyżuje plany weekendowe czy cieszyć się, że nie muszę podlewać ogrodu hahahhaha;)
Życzę Wam miłego dnia ;)
Tym co pracują " lekkiej pracy" tym co się relaksują , udanego relaksu ;))))
Do miłego zaś :)
Siema :)
nie zazdroszczę pogody... u mnie od rana ciepło i przyjemnie.... a mnie naszła chęć na porządki hahahah
miłej reszty dnia :)
Nie w sensie,ze tu mam pisac. Tylko zlapalam sie,ze chcialam o czyms innym pisac,a obiecalam sobie,ze nie bede....przez ciebie,ale spoko wiecej tego juz nie zrobie
żyję, myślę sukces.
ewentualnie można dopisać nawet znośnie.
cały czas jeszcze się łapę,że miałam coś napisać a nie mogę https://media2.giphy.com/media/OhrNfRrBxgz16/giphy.gif#4-grid1
Ho ho aleście się rozpisały :D
tak że założyłyście następny wątek :D gratulacje Gina :D
Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem?! Jestem Wesoły Romek! Mam na przedmieściu domek, a w domku wodę, światło, gaz! Powtarzam zatem jeszcze raz:
czyli słynna piosenka z komedii Miś :D
po całym zaganianym umordowanym dniu wpadłam dziś wieczorem trochę się wyluzować :D w końcu piątek :D
nareszcie założyłyście nowy wątek :D idziecie do przodu :D
dziś u mnie był jesienny dzień
dziś między 16 a 17 zrobiło się tak pochmurnie, że miałam wrażenie iż jest jesień, nie lato.
Ubrałam się ciepło i wyszłam do kościoła, a tu zrobiło się ciepło i musiałam zdjąć kurtkę. Potem znowu za jakiś czas popadało. Zgłupieć można z tą pogodą, nie wiadomo jak się ubierać heh :D
Heja..... z pogodą zwariować idzie... u mnie właśnie coraz zimniej i jeszcze deszczy od wieczora... ma to swoje plusy, nie musze latać konewkami i podlewać ogrodu ;)
Siemka.
Mówiłam,że zbyt pięknie i ładnie było w Cesurze.
Podsyłam scenę,którą mocno przeżyłam.
Nie wiem co będzie dalej,bo na przyszły czwartek jest koniec.
https://youtu.be/JfAoiXpaG4U
a co to za psychol???? ten to strzelał?
hmmm Kivanc strasznie seksownie tu wygląda;) no, no niczego sobie ;)
jak obejrzałam tą scenę, to dostałam ślinotoku hahahah :D Kivanc to mega ciasteczko i jeszcze w dżinsach mmm :D
ja uwielbiam przystojniaków w dżinsach :D
no powiem Ci jak nie przepadam za blondynami ;) co zrobić tak mam ;) to akurat Kivanc w tej scenie jest piekielnie seksowny...achhh te dżinsy i ta niebieska koszula..... OHA :))))
Ja też wolę brunetów ;)
a blondynów tylko kilku na których można oko zawiesić ;)
Dziś rano wywozili kosze na śmieci. Wczoraj wieczorem nawyrzucałam się co się dało, a dziś rano je wystawiłam przed furtkę i potem jeszcze mi się przypomniało i dokładałam hahhahahaa :D chodziłam dziś rano ciągle w te i we wte do tych koszy przed furtką i coś dorzucałam :D
wystawiłam jeszcze 3 worki, w tym dwa ze słoikami. Ledwo ten worek ze słoikami wytaszczyłam, aż się trochę rozerwał hahaha Wyglądałam jak święty Mikołaj, tylko nie ta pora roku :D
Widzę, że robisz generalne porządki... oj tak czasami człowiek dorzuca i dorzuca tych śmieci....
Byłaś wiosennym mikołajkiem a raczej mikołajką ;)
kobito u mnie do porządku jeszcze daleko hahahaha :D:D W tych moich dwóch spiżarniach jest istna graciarnia hahahahha Jeszcze pełno gratów na strychu, masakra :D
dla mnie to powinni dać z 20 koszów żebym je wystawiała napełnione co 2 tygodnie jak jeżdzą :D:D:D:D:D:D
a trzeba będzie jeszcze powyrzucać i z pokoju i kuchni coś, bo czeka mnie malowanie w te wakacje. Masakra. Słabo mi się robi na myśl o tym malowaniu.............. tyle wynoszenia, przestawiania, potem znowu wnoszenie, sprzątanie. Będę po tym malowaniu sprzątała do Bożego Narodzenia buhahhaa
no wiesz progres jest.... wyrzucasz co nie potrzebne... oj tez ma takie miejsca tylko serca nie mam do takich gruntownych porządków...
ja zawsze twierdzę, ze z remontów domowych najgorsze to remont łazienki... i malowanie... sprzątanie po malowaniu to gehenna...
Uwielbiam Kivana w tym serialu.
Taki konkretny facet.
Wie czego chce i dąży do tego.
Dokładnie.
Syhan coś przed nim ukrywała , a on jak gdyby nigdy nic sam robił wszystko , żeby to rozwiązać i na ogół jej kłamstwa wychodziły w tym samym odcinku.
Z ciążą było trochę dłużej , bo trwało to z 4 czy 5 odcinków :D
Ten psychol to brat żony ojca Syhan.
Strasznie terroryzuje wszystkich w serialu.
Dużo jest opowiadać.
oki rozumiem, może kiedyś obejrzę ;) tylko na razie mi się górka z serialami robi... a ja zamiast nadrabiać to magluję ;) fazilet hahahahhahaha;) porąbało mnie zdrowo ;)
Ha ha .
Ja przez wakacje będę miała jakieś z 3 lub 4 a może i więcej seriali do oglądania.
Jestem tylko ciekawa jak ja to zrobię.
Aha. Chciałam zakomunikować , że skończyłam Sile :)
Żyli długo i szczęśliwie :))
ja zamiary mam wielkie a potem g.... wychodzi... cóż na pewno faziliet obejrzę, a resztę okaże się ;)
Ja na pierwszym miejscu mam Fazilet a potem Kiz Gunesi.
Na i Cesura dokończyć.
Resztę zobaczę 1 odcinek i się okaże co będzie dalej.
Kolejny serial 13 odcinkowy będzie tłumaczony z Sude z KA.
https://youtu.be/NH4qgF-eRPo
hejka.
jest drugi fragman serialu z Ozge... ojj miałam to oglądać, a po tym zwiastunie stwierdzam, że zalatuje nudą niestety... nic wyjątkowego, taka o historia i tyle.
https://www.youtube.com/watch?v=PBL1cDo2XLw
cześć kochana :)
prot spoko, nawet nieźle go wystylizowali... ale kurde fabuła jest nijaka... aż nie wiem co powiedzieć... liczyłam na coś lepszego... albo po prostu za bardzo się czepiam haha :)
schematyczny moment na końcu zwastuna - Ozge schodzi ze schodów w białej sukni, a prot zachwycony na nia spogląda.............. tak jak Ayaz na Oyku przez kolacją w 9 odicnku KM oraz wileu protów w różnych serialach. Takie schematyczne, oklepane :D
haha dokładnie... i to wszystko w pierwszym odcinku... poza tym nie cierpię schematu miłość od pierwszego wejrzenia... wole jakieś ambitniejsze seriale... a nie kurde, zobaczył ją odstawioną i już robi maślane oczy... litości :D już ten świetlik lepiej się zapowiada hah :)
zobaczył ją odstawioną i już zachwycony, tak jakby nigdy w życiu nie widział wypindrzonej laski, a takich jest na pęczki.
Świetlik hahhaha śmiesznie się nazywa :D
Ozge ma się specjalizować w japońskiej kuchni. Pasuje, bo z ta grzywką tak ja nieraz czesaliw 2 sezonie KM, że wyglądała jak Japonka hahaha