hahaha to Ci towarzystwo zrobiło koło pióra.... Siostra " wyloguj się " to musi być Twoje prawie motto życiowe :) hahahha
ja nawet jak idę kawę robić a domowniki krążą to wylogowanie zawsze jest....
Dorwali tego laptopa, gdzie ćwierć mojego hasła nie powinno być :D To wszytko jest jakaś podejrzana sprawa...
Jak tak patrze po ofercie tego co grają, to minionki chyba najlepsze wyjście...
bo co grają
Mumię,Faceta do wymiany, Transformensów, Piratów te dwa nie moje klimaty... Ostrą noc, Jak dogryźć mafii,Tożsamość zdrajcy, Miłość aż po ślub, ewentualnie Wonder Women
No ja właśnie też :D A,że jutro prawdopodobnie ląduję w mieście gdzie kino jest, to stwierdziłam a co tam pójdę :D Ale wychodzi,że nie ma na co
ano jak wylądujesz w mieście z kinem to mus iść... ja tez wyląduję w mieście z kinem....nawet nie jednym, ale nie pójdę....
Wiesz, jakby nie musiała zostać w miejscu, gdzie nie będę mieć ani lapcia, ani jakiegoś innego sprzętu, to wiesz poszłabym do kina, wróciła poszła spać i wróciła do miejsca przeznaczenia, bez wynudzenia się jak mops...
Zawsze mogę sobię to odpuścić w ogóle tam nie jechać,albo pojechać i o 20 lulu :D
Bo rozrywki żadnej w tym miejscu :D
to lepiej idź do tego kina.... hahhaha;) no chyba, że chcesz iść spać z kurami.... czytałaś nas ostatnio, wiesz, że Turki oprócz alkoholu, krwi cenzurują też kurze góóóówno padłam jak zobaczyłam....
Jak cenzura, to cenzura a co się będą oszczędzać :D
No ja nie wiem, może nie pojadę :D Zobaczy się jutro co z tego wyniknie :D
no tak Turcy za chwilę będą cenzurować wszystko....
Zobaczysz jak się obudzisz i czy będziesz mieć ochotę na wyjazd ;)
Gdzie tam na początek mam w planach ploty :D
A jak uznam,ze jadę to się w sobię zbiorę i dawaj już mnie nie ma :D
Widziałaś moja ulubioną Yaildiz ? https://www.youtube.com/watch?v=Gbb73J8-7Pk od 1:21
ta kobieta zagrała to po mistrzowsku...
Dokładnie Yaildiz kładzie na łopatki wszystkie komediowe postaci... ;))) jest obłędna...
o Mukkadess też była rewelacyjna.... za to kompletnie mi Neriman nie leżała....
haha tez tak miałaś... jak ciągle i niezmiennie uważam, że za słabo w II sezonie dostała.... oj powinna w tej szwalni pracować.... i liczyć się każdym lirem hahhahaha;)
no właśnie za to znielubiłam meric...i chyba długo nie obejrzę serialu do którego napisała scenariusz....
Znaczy ta co przyjedzie, to chyba jakaś krewna tatusia jest... Coś mi się wydaje,że robią podchody do 2 sezonu... bo teraz są te odcinki, które mają przeważyć szalę będzie czy nie będzie
ano tak II sezon ma być... a nie mogliby zrobić jeszcze 10 odcinków odnaleźć tatusia czy tam krewnych... i skończyć... serial... bo trochę zaczynają mnie już męczyć...
Drugi sezon, to nie jest jeszcze nic pewnego... bo teraz chyba są te odcinki, co będą decydować...
no zobaczymy czy się Turkom spodoba, czy nie...
Dolunay ( czyli zupa) miała wczoraj zarąbisty rating jak na nowość , ale myślę, że to efekt Buluta.... hahhaha pisałam już, że go kocham ;)
no jak na nowość to wysoko...
hahah powiem Ci.. mnie na razie uwiódł Bulut... jest boski...
zobacz sobie na filmik co zapodałam poniżej... dzieciak jest obłędny...
Do momentu kopiuj wklej, będzie wszystko okey, później jak będzie musiała coś sama napisać, to zaczną sie schody, ale ja też nie zamierzam nic jej oglądać
hahaha piękne podsumowanie Meric... taka właśnie jest....
nawet zawzięte ruskie fany się na meric wypięły...
No to sama wiesz... Gdybym ja miała gotowy scenariusz z gotowymi dialogami i najwyżej musiała zmienić imiona sytuację, to nawet ja bym dała radę zrobić hit :D
Dobra super się gadało, ale spadam spać, bo jutro mam masę zajęć rożnych
Dobranoc :)
Kocham Buluta ;)
https://www.youtube.com/watch?v=h8cw0OCfPu8
najlepszy aktor Dolunay;)
Hej wszystkim :) Widziałam ranking Dolunay 5.45 wow... Przyznam szeczerze, że nie spodziewałam się aż tak dobrego rankigu, ale ciesze się bardziej ze względu na Ozge, bo ten jej partner mnie nie przekonuje. Oczywiście to dopiero 1 odcinek, więc może się jeszcze do niego przekonam, ale juz teraz mogę powiedzieć, że Serkan i Berk byli lepsi :D Kończąc temat, liczę że serial będzie miał dobry rankig, bo jej ostatni serial to klapa. Żeby się nam dziewczyna nie podłamała ;)
Teraz ploteczki o Arasku :D
Zacznę od tej gorszej. Aras miałby wystąpić w 2 sezonie Soz, ale nie jestem z tego powodu zadowolona... Z dwóch względów... Pierwszy powód jest taki, że przestałam oglądać ten serial bo mi nie przypadł do gustu i ta pseudo propaganda. Normalnie żygać mi się chcę jak na to patrzę. Drugi powód jest taki, że Aras dzieliłby główną rolę z Tolgą, a ja chcę go w serialu gdzie on sam odgrywa ważną role. W Icerde było tak samo, on i Cagi byli głównymi bohaterami. Aras jest tak świetnym aktorem, ze zasługuję na jakieś oddzielne show ;)
Następna plotka, już lepsza :P Podobno miałyby zagrać w jakimś nowy serialu z Melissą Pamuk. Dla przypomnienia grała ona Asu w KS https://www.instagram.com/p/BV8-8xZjJAT/?taken-by=melisapamuk
Śliczna dziewczyna i aktorsko też ok. Chociaż wiadomo kto będzie lepszy w tej parze ;D haha...
Serial miałaby wyprodukować wytwórnia Ay Yapim. Nie wiadomo jeszcze jaka tematyka.
Mam 2 dni wolnego, normalnie święto :D
Jeśli macie doła to mała Arven poprawi wam humor ♥ https://www.instagram.com/p/BWKaWbJlTlz/?taken-by=arvenberen Ona jest taka kochana, mała dama ♥♥♥ Uwielbiam tego dzieciaka ♥
Życzę wam udanego dnia :)
Mercik, dzięki za newsy :D
fajnie że masz 2 dni wolnego, wreszcie trochę odpoczniesz :D
Ja też się dziwię, wszyscy się tu dziwią, że 1 odcinek Dolunay miał taką wysoką oglądalność :D