hah masa różnorakich zajęć i problemów :D
ale akurat dziś miałam trochę luzu.
Cały dzień media ekscytowały się wizytą Donalda Trumpa w Polsce XDDDD
a ty się ekscytowałaś?? pewnie tak samo jak serialem z zupą XD
Ja miałam dzień na plotach ze znajomą, to sorry Donald przegrał...
Z tą od zupy, tak przeżywam,że o 5 rano z wrażenia posta pisałam
Aktualnie oglądam stand-upy na netflixie
A dramy tak oglądam, próbowałam z lakorny ale mi nie podeszły :D
No są :D japońskie, koreańskie,taiwańskie, chińskie,tajlandzkie, honk kong,filipińskie, indyjskie :D
Gina, też uważam, że wrodzony talent Berka Hakmana sam się broni i nawet, jeśli Berk pojawia się na ekranie tylko na chwilę, to od razu przykuwa uwagę jak magnes.
A Ozge i Serkan to chyba umieją grać tylko Oyku i Ayaza XDDD
Mnie ten partner Ozge Gurel całkiem się podoba, i wizualnie, i jego spojrzenia na tej kolacji z Nazli i małym Bulutem. Ale wypowiadam się tylko na podstawie fragmentów yt, całego odcinka nie widziałam.
Drugi zwiastun drugiego odcinka Kalp Atisi :D
https://www.youtube.com/watch?v=k6w5XbQghZ0
Heja;)
hahaha Berk zagra w jednej scenie na odcinek a będziemy się ekscytować a ekscytować ;))))
Dokładnie Ayaz i Oyku wyszło im idealnie i zostali zaszufladkowani taka karma ;))))
Bo Cen czy jak mu tam jest spoko ja go lubiłam w Inadina Ask.... ;)))
Patrzę na ten zwiastun...zwłaszcza na ostatnią scenę .....i co obstawiacie.... zadzwoni telefon, czy ktoś wyjdzie .... hahahahha;)
naszej ekscytacji berkiem końca nie będzie hahhaha :D
może zagrzmi piorun i do pocałunku nie dojdzie :D
hahaha Berk ma w sobie to coś co nie pozwala o nim zapomnieć ani przejść koło niego obojętnie.... hahahha to się chyba charyzma nazywa ;)
hahah właśnie obstawiam co głupiego wymyśliły scenarzysty hahahhaha;)
Na pewno lepszy Grey od Dornana....
hahahha mówisz, że pogoda zadziała.... hahhaha ;) to będzie emocjonujące....już grzywunia schylał się do pocałunku a tu jak nie dostanie gradem po łbie....
uwaga - przetłumaczony przez grupę fb Serialowe gwiazdy Tureckie 2 zwiastun 2 odcinka serialu o zupie :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=aW2RCpYX-0c&feature=applinks
2 odcinek, a prot już ten teges, zauroczony na całego.
A protka to cała Oyku, to nudne....................
hahhaha taki nowatorski, zaskakujący, oryginalny, nieprzewidywalny, wciągający, zmuszający do myślenia :D
to będzie taki przełomowy serial, zupełnie inna formuła :D do tej pory takiego serialu nie było... a jeszcze ta zupa :D
ja myślę,że o tym się będą gazety rozpisywać... widzę te tytuły..."przełomy serial"."serial inny niż wszytkie... zobaczysz i wszystko stanie się inne...(...) i takie hasła w artykule... dzięki temu serialowi moje życie się zmieniło, poznałam wiele nowych przepisów na zupę z karczocha(...) cieszę się,że miałam okazję zobaczyć tę produkcję" wszyscy piszczą, każdy dodaje komentarze, jak ich życie się po tym serialu zmieniło :D
ahhahahhahahaha te ploty dobrze na Ciebie podziałały......
zupa, która zmieniła....moje... życie hahahhaha;)
MArg_ nadaje się do wymyślania sloganów reklamowych :D
ty Margoargo też :D musicie założyć firmę :D
nawet nicki macie podobne hahahhah :D
hahahah Marg & Margo.... tylko my wymyślimy slogan, który rozłoży Cię na łopatki ;)
o popacz :D świat nas nie udźwignie i naszego geniusza :D ale my odniesiemy sukces :D
hahaha świat nie ale kosmos może ;))))
no ba ;) sukces murowany....
czy w związku z weną masz pomysł na temat.... bo ten nam się kończy ;)
z tego można najmniej jakaś rozprawkę napisać.... ba rozprawę filozoficzną zupa...życie zależność między zupą a życiem, gdyby nie zupa, co by było z moim życiem....
a dziękuje, dziekuje :D mamy w planach iść na kolejne ploty i kino :D
to na czym w końcu byłaś w tym kinie?
hahaha dokładnie wiekopomne dzieło..... zupa czy drugie danie oto jest pytanie ;)
Nie byłam, samej głupio, idziemy ze znajomą nie wiem tylko kiedy... musimy się jeszcze umówić :D
kochana platon...sokrates...sofiści czy stoicy... to by wszystko przebiło
hahahha a pełnia dziś ;))) hahha nie mylić z dolunay hahahha;) to i wena stwórcza się odnalazła.....
Maeg_, ty nadajesz się do wymyślania sloganów reklamowych :D
musicie z MArgoargo założyć firmę :D
nawet nicki macie podobne hahahhah :D
ostatnio czytałam kwartalnik podologiczny... artykuł o marketingu... jakie tam były slogany :D
ale kto wie,może to będzie moja życiowa droga