Yoon Ji Hoo jest świetny!!
Taki czuły, słodki i delikatny! Oraz romantyczny:) Mhhhhhmmmmmmm
hahaha, aż drugi temat musiałam założyć :D
btw. oglądałąś może SpruteMajty taką dramę the kings and the clown?
haha a ja oglądam coffe prince i Sun Ki [Jae Wook] już wie że bohaterka jest dziewczyną od "Angekla" i zapytał ją jak ukrywa swój biust :D No zamarłam normalnie. najlepsze było to że wiedząc, kompletnie nie krępował się przy niej sikać kiedy ona weszła do ubikacji :D on jest BOSKI :D Sun- Ki. brzmi jak Sun- słoneczko :D
hahahaha oglądam w Coffe Prince jak urządzili występ w clubie i po nim już było i Sun Ki zaczął tańczyć (i ach jak on ładnie tańczy toż to chłopak ideał!) i oni wszyscy, a Sun Ki chwycił główną bohaterkę, przyciągnął do siebie (achhhh!!! marzyła mi się romantyczna scena w wykonaniu ich dwoje!!), ustawił jak do tańca i chciał zatańczyć (!), a ten szef jak się na fotelu nie obruszy! A ta durnowata jak się nie zacznie wyrywać "what's this. I can't dance. Don't" no za przeproszeniem że to powiem ale jakaś idiotka xP Ale ciekawe czy się wystraszyła że Sun Kiz acznie do niej startować czy coś (jak myślisz?) maskara być w objęciach takiego chłopaka! Ona jest durnowacieńka do potęgi 10. Aż Angel przybiegł jakz wykle na ratunek (gentleman) i jak nie chwyci Jae Wooka jak nie weźmie go na ręce xD i do góry nogami przewraca xD hahahahahaha
o Mój Boże ale z tej dziewczyny idiotka, ona się go krępowała czy jak??
:D:D:D Kocham Angela:D:D
Nie wiem, ale kobity w dramach zazwyczaj są tępe jak cholera...
Ja tam sobie myślę czy by w końcu nie zacząć oglądać Shining Inheritance... Zaczynałam kilka razy i nigdy nie zaszłam dalej niż 3 odcinki... A kiedyś wypadałoby to obejrzeć bo podobno świtne...
I ja chcę Running Mana!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekałam caluśkie 2 dni (nie liczącz wcześniejszych kilku tygodni) aż wezmą udostępnią 27 odcinek (z TVXQ!!!!!!!!!) a tu buuuuu nie ma! I co ja teraz pocznę?
ponoć bohaterka Mary Stay of Night i personal taste przeczą temu stereotypowi tęp0oty, to prawda? (ostatnio tak słyszałam)
a mnie wyłączyli love drama bo jest jakiś błąd a na dramnacrazy wyłącza się jak dojdzie do połowy więc ściągnęłam odcinke z hanakour.webd a on bez 10 minut mi się ściągnął... na mysoju patrzyłam ale tam jakość zła do robienia screenów i w miejscu gdzie jest nazwa kanału taka szara mgiełka zasłaniająca i przy tym część obrazu... na szczęśćie odcinek 11 na dramacrazy udało mi się włączyć ale dziś jak całyu dzień miałąm wolmny to 3 godziny męczyłąm się z włączaniem odcinków aż po 3 zmarnwoanych godzinach udało mi się wreszcie obejrzeć ten 10 ep... ściągnięty ale bez końcówki i jednej sceny w środku zdaje się
Shining Inheritance. hmmm a kto tam gra i co to jest?
Przeczą? Raczej są świetnym potwierdzeniem...
A mnie dramy na love drama nie działały ostatnio... tzn BB... przez co zatrzymałam się chyba na 6 odcinku bo ściągać mi się nie chce i oglądać po angielsku też nie bardzo...
Eee co to jest to nie wiem a gra min Lee Seung gi...
"Przeczą? Raczej są świetnym potwierdzeniem..." też są głupie? e:P
"A mnie dramy na love drama nie działały ostatnio... tzn BB... przez co zatrzymałam się chyba na 6 odcinku bo ściągać mi się nie chce i oglądać po angielsku też nie bardzo..." a ja się przyzwyczaiłam po angielsku tylko te różne problemy są... żeby tylko to że się ładuje wolniej ni8ż na love- drama ale jakw cale się nie chcę ładować albo nałąduje do połowy i utyka w miejscu i trzeba od nowa ładować? KOSZMAR.
a ja jestem na tym jak się ten główny bohater dowiedział że ona jest kobietą...
"też są głupie? e:P"
Nawet głupsze...
"a ja się przyzwyczaiłam po angielsku tylko te różne problemy są... żeby tylko to że się ładuje wolniej ni8ż na love- drama ale jakw cale się nie chcę ładować albo nałąduje do połowy i utyka w miejscu i trzeba od nowa ładować? KOSZMAR"
Pewnie to było tudou? szczerze nienawidzę tego chińskiego gówna bo zeby cos obejrzec to mi czasem cały dzień schodzi załadowanie... z drugiej strony z innych prędzej czy później kasują także to jest jedynym ratunkiem
A ja oglądam Wild Bunny... Chłopaki poszli najpierw na karaoke ale trójka z nich wymknęła się i poszli do klubu... Ci co zostali się wkurzyli, że poszli bez nich i ich teraz szukają i pytają się ludzi czy (kojarzysz jak wygląda Taecyeon?) "Have you seen a tall person with a lot of teeth ?" Biedy chłopak:D a to się nabiją z jego zębów a to teraz widzowie skarżą się, że jego uszy są za duże i im przekszadzają oglądać dramę:D
kojarzysz jak wygląda Taecyeon- no widziałam trochę Dream High :P
"with a lot of teeth" nie rozumiem, czmeu z tylkoma zębami? Co on ma ich więcej czy jak?
"a to teraz widzowie skarżą się, że jego uszy są za duże i im przekszadzają oglądać dramę:D" buahhahaha
fajne musi być te Wild Bunny,. śmieszny ma tytuł, co to ma związanegoz królikami? Kiedyś na pewno obejrzę :D
Tak się zdaje jakby miał więcej:D
Bo on ma takie duże, charakterystyczne, białe zęby... i się z nich śmieją.. ja tam je uwielbiam...
Czy fajne... rozkręca się...
A co z królikami mają wspólnego to nie wiem...
hehhe okazało się że ściągałam cały film a teraz wyszło na to że jest tylko 18 minut xD ale na razie dalsze chodzą na crazydrama modlę się żeby jutro też tak było... wciągnęłam się w ten film i bardzo miz ależy żeby wszystkie odcinki obejrzeć...
"A co z królikami mają wspólnego to nie wiem..." xD
a w ogóle doszłam do wniosku, że podoba mi się ten DK dla którehgo malarka zostawiła pana "fajny głos" :D (pamiętasz go?) Taki facet no nawet nawet, ma coś w sobie pociągającego i łądny tego :P
oczywista że mam (nawet kilka) bo przystojny był (podobał mi się!), lubię jak się ubierał, tak męśko, i w ogóle tak wyglądał a dziś w ogóle doszłam do wniosku, że jak głowny bohater dowiedział się że Go Eun Chan jest dziewczyną i nie chciał się z nią widzieć i oboje cierpieli to jakoś mnie to nie rusząło jak ona płakała, a jak malarka odeszła od pana fajny głos to mnie naprawdę ostro poruszyło i bardziej mnie za serce brały ich perypetie niż głównych bohaterów. Ale żeby było lepiej, kiedy ona była na lotniksu i doszła do wniosku że nie bchce być z DK, i tenm odszedł, a zrobił to jakby go t o w ogóle nie zabolało jeszcze uśmiechał się, to... było mi go żal. Czyli to śmieszne bo współczułam chyba im obu czy jak xD
http://img831.imageshack.us/img831/4316/612dk.jpg
oto screen jak oblookasz to powiedz co o nim myślisz i czy go lubiłaś :P
Jaa... czekaj czekaj... ja go gdzieś widziałam (poza Coffee Prince) tylko gdzie? Ajjjjjj teraz będzie mnie męczyć...
A facet niczego sobie...
"Ajjjjjj teraz będzie mnie męczyć..." znam to uczucie, tak samo miewam!
"A facet niczego sobie..." ta białą koszula rozpięta na klacie! (coś w moim typie) :P
O boże:D Key jest straszny:D Nie chciałabym, żeby mnie uczył koreańskiego:D
7:00, 7:17 - http://www.youtube.com/watch?v=0h9uUH-EhxA
ta mimika twarzy jest powalająca, trochę jakby go złapał paraliż i poruszał tylko ustami :d oryeworeyeooo xD a ta dziewczyna z filmiku to miałą TAKI PISKLIWY głos. Szok
a ten Sprute Majty bo ja się zastanwiam co obejrzeć jak skońcżę to coffe (od godziny odwleka m z 13 odcinkiem bo mi smutno). To chyba moja ulubiona drama z bohaterami zżyłam się jak z ludźmi, czuję że będzie mi smutno jak to skończę to taakjakby się z braćmi rozstać, wg mnie Jae Wook najlepszą rolę miał tutaj i w Bad Guyu (a wg ciebie), nie wiem nawet którą jego rolę wolę, na obecną chwilę to chyba bardziej lubię Sun ki, jego osobowość jest nie do podbicia, może to dlatego że oglądam teraz akurat tą dramę... ta niezależność Sun Ki gdzie ją wszędzie wyczuć mi się podoba... czuję że jego rola w mary mi się nie spodoba... a tego z You're Beautiful jakoś tak w ogóle chyba nie lubię, nie wiem czemu ale trochę może dlatego że to będzie rywal jae Wooka i dlatego pałam do niego taką niechęcią (wróg mojego przyjaciela moim wrogiem, a chłopaka który mi się podoba to wrogiem no 1)
ten, a słyszałaś o japońskim Hanazuki no Kimitachi? Podobno cieszy się bardzo dobrą opinią, świetna komedia... Jak nie to weź obejrz to jak ty powiesz że obejrzysz to ja razem z tobą po Coffe :D
Ja go wolę w Bad Guy bo go więcej było ^^ Ale faktycznie w Coffee Prince był fajny, w ogóle te postaci drugoplanowe tam były fajne... aż się tak przyjemnie oglądało i miło się wspomina.
Hanazuki no Kimitachi mówisz? Też chciałam to kiedyś obejrzeć bo podobno fajne(choć z tymi opiniami o dramach to jest różnie) ale nie wiem... bo a) tam jest chyba motyw z przebieraniem za chłopaka a jakoś nie wiem czy mi się takie chce oglądać b) japońskie... kurcze ja mam z tymi japońcami straszny problem bo za nic mi się oni nie podobają i nie mogę się wciągnąć w fabułę...
Z aktualnych które teraz lecą mogę ci polecić Paradise Ranch... jak na 4 odcinki to jest niezłe...
Ja znowu myślałam, żeby zacząć oglądać(ponownie) Shining Inheritance lub Winter Sonata (stare to to jest, ale to był wieeeeeeeelki hit w Azji i podobno jest fajne więc muszę kiedyś to obejrzeć)... Ah i jeszcze myślałam o All In i Obstetrics and Gynecology Doctors albo o On Air i City Hall... tylko, że tam grają starzy ludzie... ooo albo My name is Sam Soo też było dużym hitem... hmmm aj sama nie wiem...może najpierw skończe to co pozaczynałam... ale mi się nie chce... Z drugiej strony obejrzałabym sobei coś z Kim Rae Won'em... Albo coś jak Full House... ooo... dramę z Song Hye Kyo i Hyun Binem... podobno jest inna od innych koreańskich dram...
Ah! jest jeszcze A Love to Kill z Rainem....wrrr... aj... kiedy to wszystko obejrzeć
drugop.lanowe by.ły na.wet LE.PSZE n.iż głów.ne, Su.n Ki, An.gel i te.n trz.eci to m.oi ulub.ieńcy :d i te.n i.ch sta.ry sz.ef :D :D
woli.sz g.o w ba.d g.uy bo go było więcej? czy ty p
mam pytanie, co uważasz o siostrze głównej bohaterki, bo nie pamiętam czy pisałaś?
""tylk..o, że ta.m gra.ją sta.rzy lud.zie... o" to ja by.m chy.ba ju.ż ni.e o be.jrzała :D d.la mn.ie w dra.mie MU.SZĄ by.ć jaki.eś ciaste.czka w odpow.iednim wie.ku żeb.y był.a oglą.dalna"
Tzn nie starzy... tak ok 30 lat:D czy tak lekko po 30... ciachami są ale starymi:D
"ja kie.dyś ob.ejrzę ten fil.m z rai.nem o któ.rym raz mów.iłaś Ni.nja as.ian czy j.ak to s.zło."
Łoj... ale oglądaj w przyspieszonym tempie albo tylko przewiń sobie na Raina i Lee Joona ewentualnie:D No chyba, że lubisz hektolitry komputerowej krwi...
"mam pytanie, co uważasz o siostrze głównej bohaterki, bo nie pamiętam czy pisałaś?"
Eeeee nie pamiętam:x
Pomalowane paznokcie mówisz?:D hmm.. ja jakoś nigdy się nad tym głebiej nie zastanawiałam....
Ale ogólnie to mi się coś w głowę zrobiło bo mnie otrząsneło na widok fanserwisu:D Przpadkiem wlazałam gdzieś na jakiś filmik gdzie min heechul całował (lub próbował całować-biedny Taemin) innych i feeeeee... a przecież mi to nie przeszkadzało nie tak dawno temu....
Konserwatywa się jakaś robię czy co? Nowy rok nastał i się starzeję chyba...
"Tzn nie starzy... tak ok 30 lat:D czy tak lekko po 30... ciachami są ale starymi:D" No to tak, trochę mi pasi a trochę nie :D
"Łoj... ale oglądaj w przyspieszonym tempie albo tylko przewiń sobie na Raina i Lee Joona ewentualnie:D No chyba, że lubisz hektolitry komputerowej krwi..." lee Joon? ten z MBLAQ?
"Eeeee nie pamiętam:x" Jak możesz nie pamiętać siostry głównej bohaterki??
"Ale ogólnie to mi się coś w głowę zrobiło bo mnie otrząsneło na widok fanserwisu:D Przpadkiem wlazałam gdzieś na jakiś filmik gdzie min heechul całował (lub próbował całować-biedny Taemin) innych i feeeeee... a przecież mi to nie przeszkadzało nie tak dawno temu....
Konserwatywa się jakaś robię czy co? Nowy rok nastał i się starzeję chyba..." no to dziwne jest naprawdę :D
a ja ostatnio czytałam o Ullzangach bo na jednym forum ktoś pisał o Park Tae Jun, zdjęcie tutaj http://img52.imageshack.us/i/tumblrkxhviy73et1qa0xtc.png/ (rocznik 1985!) i on mnie się spodobał i trafiłam na to
http://skosnoocyflowerboys.blogspot.com/search/label/Ulzzang
na samym dole
którzy ci się z nich podobają powiedz mi proszę cię :D Dla mnie najabdrziej Lee chi hoon, ale ma coś w sobie z heechula ale... chyba nawet jakiś taki łądniejszy jest?? Co ty na to?
a wczoraj objerzałam tylko pół odcinka tzn 3/4 coffe prince i była taka akcja że Ha Ra czy jak mu (ten 3ci chłopak fajny ten) sikał w łazience i Sun ki mył ręce i nawiązała się rozmowa o Eun Chan i Sun Ki mówi (i się uśmiecha) "She saw mine too"
a potem Sun Ki zapytał go "who do you think she like the best of ours" a ja nie zakapowałam o co w ogóle chodzi myślałąm że on pyta go, who do you think she like of us xD A potem mnie olśniło ;D OMG
I wyglądał na zadowolonego z siebie jak mówił "she saw mine too" xD
"lee Joon? ten z MBLAQ?"
No, ten z MBLAQ. Gra młodszą wersję Raina i jest łysy. Aczkolwiek ja za nic nie mogę zrozumieć dlaczego oni wszyscy mówią, że on niby jest do Raina podobny. Ja tam, żadnego podobieństwa nie widzę. Ma małe oczy i tyle. Jak już to mogliby wziąć Junho, bo to naprawdę młodsza wersja jest.
" Jak możesz nie pamiętać siostry głównej bohaterki??"
Tzn nie to, że nie pamiętam. Pamiętam ją ale nie na tyle by móc się do niej jakoś obszerniej ustosunkować. Z tego co pamiętam to ją lubiłam... tylko ten biedny Angel.
"którzy ci się z nich podobają powiedz mi proszę cię :D Dla mnie najabdrziej Lee chi hoon, ale ma coś w sobie z heechula ale... chyba nawet jakiś taki łądniejszy jest?? Co ty na to?"
Faktycznie, na tym zdjęciu co tam (stoi oparty o mur) wygląda dość podobnie do Heechula. Ale nie wiem czy to nie przez tą fryzurę.
Który mi się podoba? Z tych wszystkich (trzech notek?) czy tylko z tego ostatniego? Jeśli ze wszystkich to oczywiście Kang Dong Won:x (ten to jak się nie wystroi....) Gyauro kompletnie mi się nie podobają, i ogólnie nie rozumiem dlaczego to się kobietą w Japonii podoba gdyż wyglądają... wrrr.
Jeśli miałabym wybierać tylko z tej ostatniej notki to... hmm.. Park Ji Ho? nie, nie wiem. Ogólnie to oni wszyscy za chudzi są jak dla mnie... Aż by się chciało ich dokarmić.
Aczkolwiek można znaleźć paru fajnych ulzzangów w koreańskich sklepach z ciuchami.
"I wyglądał na zadowolonego z siebie jak mówił "she saw mine too" xD"
Ogólnie lubię Kim Jae Wooka z miną zadowolonego z siebie. Ogólnie lubię też jak się uśmiecha o co w jego dramach czasem trudno.
Jaaa... http://www.youtube.com/watch?v=fbshs7M3TTk Uwielbiam głos Kyu.... aż nie wiem czyją męską wersję wolę... jego czy Hyun Bina...
"No, ten z MBLAQ. Gra młodszą wersję Raina i jest łysy. Aczkolwiek ja za nic nie mogę zrozumieć dlaczego oni wszyscy mówią, że on niby jest do Raina podobny. Ja tam, żadnego podobieństwa nie widzę. Ma małe oczy i tyle." a wiesz ja nawet trochę widzę. np Junho z kształtu twarazy jest bardziejh okrągły i pucułwoaty niż Rain a lee Jon właśnie bardziej podobny...
"Z tego co pamiętam to ją lubiłam... " a dużo osób ją włąśnie nie lubi bo wykorzystywała Angela, a ja lubię :D śmieszna jest
"Z tych wszystkich (trzech notek?) czy tylko z tego ostatniego? " tylko z ostatniej ja nawet nie wiem o czym ty mówisz o innych bo wszytskieog nie czytałąm xD powiedz mi, gdzie i w którym temacie ty tam widzisz Kang Dong Won?
a Gyauro to chodzi ci o ten styl "hostów" i zdjęcia w temacie ale jaja!.... po japońsku? Powiedz mi, czy ty to wszystko przeczytałaś? :D
"Ogólnie to oni wszyscy za chudzi są jak dla mnie... Aż by się chciało ich dokarmić." dla mnie też, wyglądają trochę jak 13 letnie dzieci, szczególnie ten ostatni i Jung Joon Young (nogi jak patyczki). ale ten park Ji Hoo jest mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ładnie wygląda od boku, lubię takie koszulki u mężczyzn i długie czarne włosy i u azjaty (tj do ramion tylko no ale nie krótkie) ładny chłopak! Oni wszyscy są tacy w stylu... heechula w ogóle, nie? jeszcze Lee chi hoon jest ładny od dołu. A mnie rozśmieszyło "Kim Do Hoon, " ... o nie ta kawa miała 37 kalori.. to o 2 za dużo.. to dobijające..."". A w ogóle czytałaś arrtykuł czy tylkoz djęcia oglądałaś
"Ogólnie lubię Kim Jae Wooka z miną zadowolonego z siebie. " ale to nbyło bombowo śmiechowe jak on zrobił tą minę xD mam screeny z tej sceny nawet ;D to było super!
"Ogólnie lubię też jak się uśmiecha o co w jego dramach czasem trudno." czemu czasem trudno?
ogólnie to widzę że chyba lubisz bardziej (?) Kim Jae Wooka, to ostatnio dzięki mnie i moejj fazie czy to już tak było :D
"Uwielbiam głos Kyu.... aż nie wiem czyją męską wersję wolę... jego czy Hyun Bina..." a to piosenka z Secret Gareen tak? I ją śpiewał hyun Bin? bardzo łądnie, ja też uwielbiam jego głos
a w ogóle mam kilka linków z Idol championships i oglądam właś nie
pływanie
http://www.youtube.com/watch?v=GwNL_mXmCSs&feature=player_embedded#
http://www.youtube.com/watch?v=Y1bLwlOdCsY&feature=player_embedded#
http://www.youtube.com/watch?v=VzShlDHQcvk&feature=player_embedded#
i mam jeszcze skoki i finałowe biegi ale kopiować mi się nie chce, jak zechcesz to zarzucę :P Minho nie lubi chyba przegrywać bo nie dość że wystartował później to pierwszy wygrał :D
"gdzie i w którym temacie ty tam widzisz Kang Dong Won?"
Kang Dong Won to ten w temacie o ofiarach mody... stoi obok plakatu filmu w kapelusiku, obszernej bluzce w paski i gumofilcach czy jak to określić...
"a Gyauro to chodzi ci o ten styl "hostów" i zdjęcia w temacie ale jaja!.... po japońsku? Powiedz mi, czy ty to wszystko przeczytałaś? :D"
No o to. Tzn ja to już kiedyś czytałam (ogólnie fajny blog, dziewczyna świetnie pisze)
"dla mnie też, wyglądają trochę jak 13 letnie dzieci"
A no właśnie... Już Taemin przy nich wydaje mi się być bardziej męski... może dlatego, że wiem, że on jest jeszcze dzieckiem i zakodowane mam w głowie, że "wyrośnie". A oni to tak z własnej woli wyglądają.
""Kim Do Hoon, " ... o nie ta kawa miała 37 kalori.. to o 2 za dużo.. to dobijające..."". "
Ta:D
"A w ogóle czytałaś arrtykuł czy tylkoz djęcia oglądałaś"
j/w
"czemu czasem trudno?"
A nie wiem, nie masz wrażenia, że on się rzadko uśmiecha? Może przez MSOAN tak mi się jakoś zakodowało.
"ogólnie to widzę że chyba lubisz bardziej (?) Kim Jae Wooka, to ostatnio dzięki mnie i moejj fazie czy to już tak było :D"
W sumie to ja go zawsze lubiłam...
"a to piosenka z Secret Gareen tak? I ją śpiewał hyun Bin? bardzo łądnie, ja też uwielbiam jego głos"
No z SG. Tzn w oryginale śpiewała ją Baek Ji Young (bardzo lubię jej głos) http://www.youtube.com/watch?v=BdTulE8l2yA , potem Hyun Bin nagrał męską wersję
http://www.youtube.com/watch?v=FryUacHx3aE (no i oczywiście w notowaniach prześcignął oryginał)
A oglądałam pierwszą część zawodów.. Później już mi się nie chciało bo chyba najbardziej interesujące to były fancamy:D
Minho to jest w ogóle... jakiś maniak sportowy... on musi wszystko ze wszystkimi wygrać... I traktuje to strasznie na poważnie... Czy to te zawody czy Dream Team Trochę mi przypomina młodszą wersję Sparta-kook-s'a:D który nie może przegrać i wyżywa się później na dzieciach...
o a na górze tematu jest kim jae Wook...
"Kang Dong Won to ten w temacie o ofiarach mody... stoi obok plakatu filmu w kapelusiku, obszernej bluzce w paski i gumofilcach czy jak to określić..." ach.a wi.dzę
"ogólnie fajny blog, dziewczyna świetnie pisze" o.na powi.nna dos.tać z.a te.n bl.og no.bla, ta.m ws.zytko je.st!!!
"A no właśnie... Już Taemin przy nich wydaje mi się być bardziej męski... może dlatego, że wiem, że on jest jeszcze dzieckiem i zakodowane mam w głowie, że "wyrośnie". A oni to tak z własnej woli wyglądają." ta.emin to pr.zy ni.ch jak doro.sły przy dzieciac.zkach xD
"A nie wiem, nie masz wrażenia, że on się rzadko uśmiecha? Może przez MSOAN tak mi się jakoś zakodowało." hm a nie wie.m ale jest ła.dny jak się uśmi.echa, w Anti.que Bak.ery chy.ba du.żo się uśmiec.hał... nie pa.miętam ja.k t.o w b.ad gu.y by.ło ( a ty?). W Co.ffe princ.e rzezc.ywiście ni.e ta.k du.żo. mo.że i on rzec.zywiście się m.ało uśmi.echa... wla.śnie przeglą.dam scr.eeny [zdj.ęcia] z B.ad Gu.ya że.by to zweryf.ikować. W og.óle szkd.oa mi g.o w t.ej całe.jm.ary, już cz.uję że dziew.czyny ni.e lub.ię, jak.oś ni.e m.am symp.atii d.o te.go Jang Su.ka czy jak mu tam było, nie wiem czemu ( a ty ?). Ludzie twoerrzą że to świeetny aktor i w ogóle...
"W sumie to ja go zawsze lubiłam..." aaacha
"Tzn w oryginale śpiewała ją Baek Ji Young (bardzo lubię jej głos) http://www.youtube.com/watch?v=BdTulE8l2yA , potem Hyun Bin nagrał męską wersję
http://www.youtube.com/watch?v=FryUacHx3aE (no i oczywiście w notowaniach prześcignął oryginał)" piosenka piękna, dla mnie najlepiej śpiewa ta dzieweczyna, a potem Kyuhyun. ten secret garden to naprawdę taki super film? o czym on jest?
"Trochę mi przypomina młodszą wersję Sparta-kook-s'a:D który nie może przegrać i wyżywa się później na dzieciach... " a kto to jest spart cox?
PS. Ale się teraz fazuję tą piosneką, może po coffe prince obejrzę secret garden? ile to ma odc i po ile trwają?
"nie pa.miętam ja.k t.o w b.ad gu.y by.ło ( a ty?)"
Zdaje mi się, że tam też nie za często się uśmiechał.
"W og.óle szkd.oa mi g.o w t.ej całe.jm.ary, już cz.uję że dziew.czyny ni.e lub.ię,"
Eee Mary jest fajna (ogólnie bardzo lubię tą aktorkę, obejrzyj sobie z nią i z Kim Rae Wonem <3 "My Little Bride" jedna z moich pierwszych azjatyckich komedii romatycznych, naprawdę świetna ), ino głupia:D Ja bym od razu poleciała na Kim Jae Wooka(nie pamiętam jak jego postać się nazywała), nie dość, że przystojny, dobrze wychowany i bogaty, a nie jakiś lump ze złymi genami, bez grosza przy duszy dla którego najważniejszą rzeczą pod słońcem jest odżywka do włosów. Cóź z tego, że ładny i muzyk.
"jak.oś ni.e m.am symp.atii d.o te.go Jang Su.ka czy jak mu tam było, nie wiem czemu ( a ty ?). Ludzie twoerrzą że to świeetny aktor i w ogóle..."
Ludzie to w ogóle go wychwalają pod niebiosy. To, że nazywają go świetnym aktorem to raczej przez to, że im się podoba. Nie jest zły, jest całkiem dobry ale a) jeszcze chyba nie zagrał jakieś świetnej roli b) po komediowych dramach i filmach typu Do Re Mi i Baby coś tam (kurcze jak to się nazywało?) trudno określić bo nadzwyczajnego talentu by to zagrać nie trzeba mieć.
Ja tam nadal do niego z dystansem podchodzę i jakoś mnie do niego nie ciągnie. Nie, że go nie lubię ale po prostu moja sympatia do niego wynika bardziej z otoczki jaką wokół niego ludzie robią niż moich własnych odczuć. Czytaj gdyby ludzie tak nad nim nie wzdychali nie wiem czy by nie był dla mnie po prostu jednym z wielu ładnych aktorów koreańskich i większej uwagi na to co robi, w czym gra bym nie zwracała.
"ten secret garden to naprawdę taki super film? o czym on jest?"
Cytuję opis:
"Historia o tym, do czego może doprowadzić niespodziewane uczucie spowodowane odrobinką magii...
Kim Joo Won (Hyun Bin) to arogancki właściciel dobrze prosperującego centrum handlowego. Gil Ra Im (Ha Ji Won) to kaskaderka. Pewnego dnia drogi Joo Won i Ra Il skrzyżują się. Joo Won nigdy nie kochał żadnej kobiety, więc nie zdaje sobie sprawy z tego, jakie uczucia w nim drzemią.
W wyniku kolejnych nieporozumień dusze Ra Im i Joo Won zamieniają się ciałami. Ra Im budzi się w ciele Joo Won'a, którego dusza zajmuje ciało kobiety. Czy ten "czar" da się odkręcić? Czy nasi bohaterowie przyzwyczają się do swoich nowych ciał?
Czy kuzyn Joo Won'a, czyli podupadła "gwiazda" Osca (Yoon Sang Hyun) coś zauważy? A może współlokatorka Ra Im, pracownica centrum należącego do Kim Joo Won, Im Ah Young (Yoo In Na) odkryje prawdę? Czy rodzącemu się uczuciu nagle nie przeszkodzi ambitna Yoon Seul (Kim Sa Rang), którą Joo Won poznaje na zaaranżowanym spotkaniu przedmałżeńskim?"
Drama nie jest aż tak bardzo fantasy jak się może wydawać po opisie. Plus, nie są zamienieni ciałami przez cały czas (swoją drogą Hyun Bin jest świetny jako kobieta:D). Nie jest to też coś w stylu tych amerykańskich filmów o zamianie ciał.
Odcinków ma 20 (ale nie dłużą się) i trwają tyle co zwykle, czyli gdzieś lekko ponad godzinę.
Czy jest super? Jak dla mnie jedna z lepszych komediowych dram jakie oglądałam.
A ogólnie to był wieeelki hit i można ją nazwać "kultową". Bo gdzie się nie obejrzysz ta drama jest wszędzie. Wszyscy (włącznie z gwiazdami) o tym mówią, wszyscy noszą słynne dresy (nawet psy:D), wszyscy odgrywają sceny (szczególnie z kawą i robieniem brzuszków), sprzedali tą dramę chyba już do kilkunastu krajów, ba wypuścili nawet na rynek skarpetki z Oską:D Także warto na pewno obejrzeć.
"a kto to jest spart cox?"
Sparta-kook-s:D (taka gra słów między Spartakus i Kim Jong KOOK) Kim Jong Kook:D Piosenkarz taki, kiedyś był w zespole Turbo, teraz jest chyba solistą. Nie lubi przegrywać, musi wszystko wygrać:D Coś jak Minho:D A Sparta bo gdy bawią się w "chowanego" w RM, gdy on się pojawia puszczają dzwięk "Sparta" (nie wiem czy kojarzysz... tekst z filmu 300 "This is Sparta" 0:42 http://www.youtube.com/watch?v=-qR0Uke2XNI ), i ogólnie on bestią jest:D Aż dziwnie to wygląda jak zaczyna śpiewać- potężna kupa mięśni, która wszystkich bije i wszystkimi dowodzi a głos cieniutki. http://www.youtube.com/watch?v=8sgN2mKlRSA 0:17- pięcioro ludzi sobie z nim nie poradziło:D Niemoty
"Ja bym od razu poleciała na Kim Jae Wooka(nie pamiętam jak jego postać się nazywała), nie dość, że przystojny, dobrze wychowany i bogaty, a nie jakiś lump ze złymi genami, bez grosza przy duszy dla którego najważniejszą rzeczą pod słońcem jest odżywka do włosów." CZIYS SpruteMajty jak ja cię bardzo kochammmmmmmmmmm <33333 <333333 lump ze złymi genami, najważnieszja rzecz odżywka do włosów hahahahaha xD właśnie! a... dlaczegio ta odżywka?
"Ludzie to w ogóle go wychwalają pod niebiosy. To, że nazywają go świetnym aktorem to raczej przez to, że im się podoba." no, ja tak samo uważam. I to pod niebiosy to świetnie trafione, wystawiają mu najwyższe noty! a on wg mnie wyore beautiful np. wcale tak fajnie nie grał, cały zcas miał jedną skwaszoną minę...
"Czytaj gdyby ludzie tak nad nim nie wzdychali nie wiem czy by nie był dla mnie po prostu jednym z wielu ładnych aktorów koreańskich i większej uwagi na to co robi, w czym gra bym nie zwracała." no to tak jak i ja...
"wszyscy noszą słynne dresy (nawet psy:D" WTF?
"ba wypuścili nawet na rynek skarpetki z Oską:D" CO TO oSKA?
"nie wiem czy kojarzysz... tekst z filmu 300 "This is Sparta" 0:42 http://www.youtube.com/watch?v=-qR0Uke2XNI " ej, zwechciało mi się ten film obejrzeć... oglądałaś to? fajne było? A tam z boku to nawet remix zrobili :D
0:23 w tym drugim linku to on? Kim Jong Kook? to wideo z Running man?
PS. ale długiego posta walnęłaś :D
"PS. ale długiego posta walnęłaś :D"
Poniosło mnie...:D
"właśnie! a... dlaczegio ta odżywka?"
A nie wiem... musisz się spytać tego dziecka:D Miał jakąś manie na punkcie odżywki do włosów i ogólnie swoich włosów... Swoją drogą wygląda jakby w prawdziwym życiu też tak miał.
"a on wg mnie wyore beautiful np. wcale tak fajnie nie grał, cały zcas miał jedną skwaszoną minę..."
Niby miał być tam nabormuszony, no ale w sumie to z tego co pamiętam jego gra jakoś mnie tam nie powaliła. Jak ja to mówie: Kim Nam Gil to to nie jest(grunt to obsesja).
""wszyscy noszą słynne dresy (nawet psy:D" WTF?"
Przykłady
http://www.hellokpop.com/2011/01/25/fei-reveals-a-dog-which-loves-secret-garden- too/
http://www.allkpop.com/2011/02/jo-kwon-poses-with-his-secret-garden-puppy-fan
Też bym kotu kupiła i go pomaltretowała:D Tylko znając życie to by rozmiarówki nie było bo on ze 3 razy większy od tych psoszczurów..
" CO TO oSKA?"
Oska to był ee kuzyn (brat cioteczny?) głównego bohatera Joo Wona(Hyun Bina)... a to skarpetki http://www.allkpop.com/2011/01/sbs-to-sell-infamous-oska-socks-from-secret-garde n
"0:23 w tym drugim linku to on? Kim Jong Kook? to wideo z Running man?"
Eeee... który? Kim Jong Kook to ten w czerwono białym stroju...
"ej, zwechciało mi się ten film obejrzeć... oglądałaś to? fajne było?"
Nie, nie oglądałam.
http://welcometohappysworld.files.wordpress.com/2010/12/sgep1tracksuit1funny.jpg
a tutaj oryginalny dres...
"A nie wiem... musisz się spytać tego dziecka:D" dziecka? z którego on jest rocznika?
"Jak ja to mówie: Kim Nam Gil to to nie jest" ale porównanie walnęłaś xD
"""wszyscy noszą słynne dresy (nawet psy:D" WTF?"
Przykłady
http://www.hellokpop.com/2011/01/25/fei-reveals-a-dog-which-...
http://www.allkpop.com/2011/02/jo-kwon-poses-with-his-secret..." eeeeeeeeee
"Też bym kotu kupiła i go pomaltretowała:D Tylko znając życie to by rozmiarówki nie było bo on ze 3 razy większy od tych psoszczurów.." masz kotka? ajki to? jak się wabi? :D lubię kotki (wolę jak psy)
"Eeee... który? Kim Jong Kook to ten w czerwono białym stroju..." a pomyliłam go z innym facetem...
oryginalny dres jest łądny...
"dziecka? z którego on jest rocznika?"
a nie nie ja po prostu na wszystkich mowie mimo, że są starsi odemnie
"masz kotka?"
Niestety tylko kota... psa musiałam niedawno uśpić... A kot to ragdoll- świetna rasa, ogólnie to zachowuje się bardziej jak pies a nie kot ale co tam:D
"oryginalny dres jest łądny..."
Taa... wkońcu ręcznie szyty cekin po cekinie przez włoskiego mistrza krawiectwa...
jeszcze dwa miał... w panterkę i różowy z kwiatkami...:D Zresztą obejrzysz to sama zobaczysz i zrozumiesz:D
ej on jest od ciebie aż 3 lata starszy czemu go dzieckiem nazywasz, chyba nad wiek dojrzała jesteś xD
"A kot to ragdoll- świetna rasa, ogólnie to zachowuje się bardziej jak pies a nie kot ale co tam:D" sprawdziłąm w googlach ragdoll, śliczniutkie to, nie na darmo to doll w nazwie :D takie kochaniuttkie :D :D masz fajny gust w kotach :P a pies, co mu było że musiałąś uśpić? ile lat miał jakiej był rasy jak się nazywał? jak się nazywa twój kortek? czemuz achowuje się jak pies xD
"jeszcze dwa miał... w panterkę i różowy z kwiatkami..." o lol...
"ej on jest od ciebie aż 3 lata starszy czemu go dzieckiem nazywasz, chyba nad wiek dojrzała jesteś xD"
Chyba:d Mentalnie mam z jakieś 90 lat:D
A dokładnie ragdoll (szmaciana lalka) to to się nazywa bo jak się go na ręce weźmie to mięśnie mu się rozluźniają czy coś i wisi bezwładnie i mozna z nim robic co sie chce.... w sumie to wybierałam go nie na wygląd tylko na rozmiar (zamiłowanie do wszystkiego co wielkie)
Zachowuje się jak pies... bo ja wiem.. tak jakoś... chodzi za człowiekiem jak szczeniak jakiś i w ogóle... czasem aportuje:D na imie ma Felicjan:x
Pies, golden miał tylko 9 lat, miał raka niestety :(
Jak byłam mała to miałam jeszcze karpia w wannie:D ale przekarmiłam go i zdechł...
A ty masz jakieś zwierzaki?
Ajjjj.... nie mogę dokończyć oglądać BB bo mi kurde się nie ładuje... drune tudou...
"na imie ma Felicja" ale fajne :D czemu ":X"?
"Jak byłam mała to miałam jeszcze karpia w wannie:D ale przekarmiłam go i zdechł..." WTF?? Takiego na wigilię? no bo chyba nie normalnie, jak wyście się tam kąpali jak był karp...
"A ty masz jakieś zwierzaki?" miałąm papużkę 7lat ale zdechła, to był wypdaek wylazła z klatki w której pręt się rozluzował i była dziura (do dziś sobie wyrzucam że nie kupiłąm nowej), w nocy (a ptaki nic w nocy nie widzą?) a może nad ranem i jakoś v(?) wczołgałą się pod moje łóżko, a szpara byłą ciasna, może myślałą że wchodzi do klatki spowrotem po ciemku czy co, nie wiem po co, no i się tamz akneblowała iz dechła ale i tak chora była... hmmm nazywała się "Sandwich". AS ostatnio kot perski mojej kuzynki zdechł na raka wątroby, taki rudy łądny. A teraz to mi się nie chce mieć żadnyhc zwierzaków, na pewno nie spa bo na spacery bym nie wychodziła, koty bardzo lubię ale nie chce mi się mieć obowiązku...
"Ajjjj.... nie mogę dokończyć oglądać BB bo mi kurde się nie ładuje... drune tudou..." a jak tam bB? który odc? Ja oglądam 14 Prince Coffe :D
"ale fajne :D czemu ":X"?"
Nie wiem tak jakoś wyszło... Inwencja twórcza.. chciałam go nazwać Vlad Palownik :D
"WTF?? Takiego na wigilię? no bo chyba nie normalnie, jak wyście się tam kąpali jak był karp..."
No tak normalnie przez kilka lat trzymałam go sobie w wannie i się z nim kąpałam:D Żart. Oczywiście, że na wigilię- pierwszy raz w życiu (i ostatni) rodzice kupili i nie miał go kto zabić to dziecko musiało się tym zająć...
"(a ptaki nic w nocy nie widzą?"
Serio?
"się tamz akneblowała iz dechła ale i tak chora była... "
Biedaczysko...
"hmmm nazywała się "Sandwich""
Hehe... fajnie...
"A teraz to mi się nie chce mieć żadnyhc zwierzaków, na pewno nie spa bo na spacery bym nie wychodziła, koty bardzo lubię ale nie chce mi się mieć obowiązku..."
Ja psy lubię... tylko upierdliwe są... kot to w sumie cały dzień na kanapie śpi i tyle go widać... Ale mimo to to jakoś mi tak dziwnie bez psa...
" a jak tam bB? który odc? Ja oglądam 14 Prince Coffe :D"
Próbuję obejrzeć 9 od jakiejś godziny ale ładuje mi się tylko 5 minut a potem zastój... Doszłam do wniosku, że Yampi mimo, że wątłej postury to przystojny jest z twarzy... Choć nie sądzisz, że w tej dramie był taki hmmm... oziębły? zdystansowany? zamknięty?
"Vlad Palownik" wyjeabne w kosmos, to jakiś muzyk tak się nazywał?
"i nie miał go kto zabić to dziecko musiało się tym zająć..." ale to jak to ty go siekierą czy przeklarmieniem??
"Serio?" a nie słyszałąś o "kurzej ślepocie" one podobno njuż z wieczora ślepną
"Biedaczysko..." no nie mogłam jej znaleźć przze tydzień a jakz nalazłam to już trupem śmierdziała i była w stanie rozkładu... Pochowałam na cmentarzu ale jak facte robił nam nowy pomnik to chyba wykopał bo to mpłytko było...
"Hehe... fajnie..." a w ogóle nie wiedziałam co to znaczy bop miałąm 9 alt i jeszcze nie uczyłam się angielskiego :D
"Choć nie sądzisz, że w tej dramie był taki hmmm... oziębły? zdystansowany? zamknięty?" był i wolę go w prostych włosahc jak w falowanych (jak w tej dramie:D). ogólnie mi się pdooba ale chyba jakiś za delikatny np. Kim jae Woiok jest bardziej męski
""Vlad Palownik" wyjeabne w kosmos, to jakiś muzyk tak się nazywał?"
Nie:D (chociaż może ktoś się tak nazwał) Oryginalny Vlad Palownik był "pierwowzorem" Drakuli... a tak ogólnie to nabijał ludzi na pale... dlatego palownik...
" ale to jak to ty go siekierą czy przeklarmieniem??"
Bez przesadyzmu:D Aż tak szurnięta to ja nie jestem... Przekarmieniem... Niechcący to było... Chciałam rybie dogodzić... Sadystką nie jestem...
"a nie słyszałąś o "kurzej ślepocie""
Ah faktycznie....
"a w ogóle nie wiedziałam co to znaczy bop miałąm 9 alt i jeszcze nie uczyłam się angielskiego :D"
:D
"ogólnie mi się pdooba ale chyba jakiś za delikatny np. Kim jae Woiok jest bardziej męski"
Tak, tak... Ci japończycy w ogóle tacy właśnie "delikatni" są.. bo tak na logikę to nawet jeśli mają tylko lekko ponad 170 to i tak porównując ich do koreańczyka o tym samym wzroście i chudości (bo z baiłymi to już nawet nie porównuje) to oni tak mało męsko przy nich wyglądają.. Śmiem twierdzić, że czasem japonki wyglądają bardziej postawnie...
"Oryginalny Vlad Palownik był "pierwowzorem" Drakuli... a tak ogólnie to nabijał ludzi na pale... dlatego palownik..." i ty chciałaś dać tak psu na imie...
"Bez przesadyzmu:D Aż tak szurnięta to ja nie jestem... Przekarmieniem... Niechcący to było... Chciałam rybie dogodzić... Sadystką nie jestem..." nie jesteś mówisz...
"Ah faktycznie...." :P
"Śmiem twierdzić, że czasem japonki wyglądają bardziej postawnie..." no ciekawe to co powiedziałąś...
jej SpruteMajty widziałąś jaki świetny tancerz jest z junho? wooooooow
http://www.youtube.com/watch?v=n75xLj2NBs0
aaaaaaaaaaaaa (pisk fangirl) junho.... kurcze coraz bardziej go lubię... mój ulubieniec z 2PM zaraz obok Taeca...
Seryjnie muszę wziąć się za to Wild Bunny bo zaciełam się w połowie drugiego odcinka i jakoś mi nie idzie dalej...
czemu się zacięłaś nie miałaś ochoty?
Junho jest łaadny, świetny jak się uśmiecha
A nie tak jakoś mam zastój ze wszystkim... z dramami, z filmami, z programami... spać mi się tylko chce...
a widziałaś to SpruteMajty?
http://www.youtube.com/watch?v=nY7U_3LSyZA
ja nie wiem czy badrziej czułabym się skrępwoana czy szczęśliwa na mniejscu tej dziewczyny, on dał jej bielizne i pocałował ją!
Nie widziałam:D
Ja bym raczej chyba była skrępowana...:D Ze wstydu bym tam na zawał padła albo w ogóle nie dała się wyciągnąć...
Jeszcze do tego myśl, że stuknięte fangirl na ciebie patrzą:D
Ale jak ona się odsunęła jak ją chciał pocałować:D
"Ale jak ona się odsunęła jak ją chciał pocałować:D" też na to zwróicłam uwagą, bałą się pewnie że te fanki to ją potem zaciukają :D
ciekawe czy tą bieliznę to mogła potem wziąć ze sobą :P
"Ze wstydu bym tam na zawał padła albo w ogóle nie dała się wyciągnąć..." to ja chyba tak samo, ona odważna byłą naprawdę!
PS. Jak tam buzzer Beat ja będę oglądac 16 odc coffe prince i już mi się w głowie zaczyna uświadamiać ze to zaraz koniec a lepszej dramy chyba nie znajdę :D (z lepszą rolą Jae Wooka jak No Sun KI, NO CHYBA ŻE bAD bOY). hehehehehe
Taa... kilka tysięcy fanatycznych fanek by jej dowaliło:D
Właśnie miałam próbować ładować 9 odcinek BB...
Hehe trzeba czekać na kolejne jego role albo znaleźć inny obiekt westchnień:D Swoją drogą ciekawe czy on już był w wojsku...
"Taa... kilka tysięcy fanatycznych fanek by jej dowaliło:D" nie wyszła by z sali koncertowej w jednym kawałku :P
"Hehe trzeba czekać na kolejne jego role albo znaleźć inny obiekt westchnień:D Swoją drogą ciekawe czy on już był w wojsku..." o to nawet bardzio ciekawe, ja bym wolałą żeby już był! inny obiekt westchnień... nie nie możliwe on jest moim Korea no 1, męski piękny, nawet nie wiesz ile mu screenów narobiłam na kompie...