Hej, możemy napiszemy maila do tvp w sprawie udostępnienia przez ipla.tv lub w tv Klanu od 1. odcinka? :P Kto zA? :D
Ja się zastanawiam dlaczego np. na TVP 2 już nie wiem ile razy od początku powtarzali serial Na dobre i na złe czy Złotopolskich, natomiast stare odcinki Klanu to ostatni raz leciały jakieś 8-9 lat temu i to chyba tylko pierwszy sezon w dawnej TVP 3 (teraz to jest bodajże TVP Info albo TVP Regionalna). Pisałem już kiedyś na facebooku TVP Seriale, że mogliby wyemitować pierwsze 3-4 sezony Klanu, nawet jakby po 2 odcinki dziennie, to w rok 500 odcinków by było. Ale nic nie odpisali. Chyba jednak debile pracujący na tym kanale nie wiedzą jak duże byłoby zainteresowanie ze strony widzów "starym" Klanem. Obecnie kanał TVP Seriale to istna kpina i żenada, ich ramówka od lat to jakieś 5 odcinków Rancza, Ojca Mateusza i Rodzinki.pl. dziennie, jakby innych seriali nie mieli w ofercie. Wyemitują wszystkie odcinki wspomnianych seriali i znów od nowa je powtarzają. Nie pamiętam aby tam kiedykolwiek leciały takie seriale jak W labiryncie, Fitness club, Matki, żony i kochanki czy Pokój 107. Można by ich jednak zalać wiadomościami i może ulegną. Nadzieja może byłaby w kanale TVP Regionalna, która niedawno zaczęła powtarzać "Plebanię" po 2 odcinki dziennie. Oby przyszła tam pora i na Klan :)