Jasne że tak!
Tylko mam pytanie!
Wiesz mniej więcej o której dziś będzie ?
I jak myślisz ?
Można doczekać się na dziś polskiego tłumaczenia czy będę musiała czekać np. do jutra ?
A tak wgl. to na jakiej stronce ogladasz ? ( o ile na stronce :P )
Doświadczenie podpowiada mi, że na polskie tłumaczenie możemy czekać nawet kilka dni (choć mam nadzieję, że będzie już jutro). Niektóre seriale oglądam na Kinomaniaku, ale są to seriale już wcześniej nakręcone i pojęcia nie mam, po jakim czasie wrzucane są tam najnowsze odcinki aktualnie emitowanych seriali. Zazwyczaj, w takiej sytuacji, sięgam po stare, dobre Torrenty :P
No tak :D
Kuuuuurcze! Tak oglądam sobie zwiastun następnego odcinka i coraz bardziej nie mogę sie doczekać! Niech już dają!
Po angl. już się pojawiła!
Teraz tylko cierpliwie czekać na polską !!
Mam nadzieję że wieczorem będzie !
Ktoś wie może co to za kawłek coś tam cos tam sweet home...?) około 36 minuty)
ok, już mam, nie mogę usunąć, jakby ktoś był ciekawy to The lumineers -ho hey :)
A jak Ty oglądąłaś to już po polsku czy jeszcze nie ?
Tytuł to - Ho hey
The Lumineers
Tak mi sie wydaje :)
ja już oglądnęłam i powiem tyle: warto było czekać. odcinek zajebisty, jednak już nie mogę doczekać się następnego.
A ja jestem w trakcie oglądania :-D Jeszcze nie skończyłam, a już nie mogę się doczekać kolejnych :-D
Ej przepraszam za pytanie.
Ale czy wyszedł już drugi odcinek 8 sezonu ?
Bo na filmweb piszą że wyszedł 24 :)
A ja kurcze myślałam że ok. poniedziałku wyjdzie czy coś w tym stylu.
Oglądaliście już ?
Jak tak to na jakiej strące ?
Niestety nie wiem, bo nie oglądam serialu... ;p A mam w planach, tylko, że lubię seriale zakończone, i nie wiem czy zaczynać już gromadzić ;p dlatego pytam czy to jest ostatni sezon czy jeszcze będą? Wiem, że 8 sezon dopiero wystartował, ale może są już jakieś informacje na przyszłość?
Nie mam zielonego pojęcia powiem Ci szczerze.
Chyba niestety nie pomogę ;)
Ale jak tylko będę wiedziała to dam znać! ;D