Zastanawialiście się, kto jest Gormogonem? Producent w jednym z wywiadów powiedział, że jest to postać znana widzom i kiedy zostanie ujawniona jego tożsamość, dla wszystkich będzie to wielki szok :P
Mam nadzieję, że nie wkręcą nikogo z głównych bohaterów w coś takiego ;)
Chyba tego starego, dlatego, że jeden jego uczeń nie żyje, znalazł sobie nowego ... no i jest Mistrzem ;)
A rzekomo [może być ściema w końcu] jest nim ktoś, kogo widzowie już znają ;)
Niestety [bo go lubię] coraz bardziej pasuje mi Goodman, dodatkowo zna się na kanibalistycznych kultach ...
A ja przeczytałam plotkę, jakoby TJ Thyne zamierzał odejść z serialu. No i sporo osób właśnie jego typuje na Gormogona. Ale mnie się wydaje za młody mimo wszystko. Goodman mi nie pasuje, ale kto wie...
Niee, tylko nie Hodgins!
Kurde, mam wrażenie, że producenci sami te plotki rozpuszczają dla podgrzania atmosfery ... :D
A jakże! To samo było z Prison Break. Ale w tamtym przypadku mnie to nie ruszało, a teraz owszem, bo wszystkich lubię i nie zyczę sobie,żeby się okazało,że ktokolwiek z zezowatych obgryza ludzkie kości...
A to już by mnie mniej bolało :) A w ogóle to mam dziwne wrażenie,że Sweets wie o wszystkim więcej niż mówi :) Może niekoniecznie jest Gormogonem, ale odnoszę wrażenie,że ma z tym coś wspólnego. W ogóle jak na takiego młodego faceta ma sporą wiedzę, jak choćby o tych kartach tarota...
Powiedziałabym, że ani tego młodego, ani starego a jakiegoś "po środku". FOX Broadcasting Company streszczenie ósmego odcinka trzeciej serii kończy słowami: "That night, Ray Porter, upon arriving home, finds a 15-year-old boy in his closet with a ceremonial dagger and a crazed smile. The boy attacks.". Z tego wynika, że uczeń, czyli młody Gormongon, ma ok. 15 lat. Stary znajduje się zaś w domu starców.
Ten z szafy to http://www.imdb.com/name/nm1851040/. Ale jakoś nie jestem przekonana, czy to faktycznie jest Gormogon...
Właśnie obejrzałam 15ty odcinek....nie zdradze kto byl pomocnikiem/uczniem Gormogona - to po prostu trzeba zobaczyc...szczeka mi opadla...szkoda.... czy ktoś juz wie i "poprzeżywa" ze mna? ;)
Ja również obejrzałam 15-ty odcinek i również trochę "przeżywam" :P Niestety na kogoś musiało paść...
wydaje mi się że to Sweets. widzieliście jego zęby? Jezu, jak łopaty. przecież Booth dał mu wszystkie dane, jako psycholog może wszędzie się wkręcić bez wyraźnego powodu, pracuje w instytucie, jest młody, poza tym jakie miny strzelał, gdy wszyscy rozmawiali na temat Gorgomona. przecież to on ciągle ich naprowadza, daje im wskazówki, a tak w duchu to się z nich śmieje. kto wpadł na pomysł tego ucznia? on, on, on