PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

jak mogli tak zrobić. przez cale 6 sezonów czekałam na to aż oni w końcu sie spikną. potem nagle wpadła Hanna co już było kompletnym przegięciem, po Hannie B&B stwierdzili że im jednak przeszło (co niby jest nie prawda) a potem ni z gruszki ni z pietruszki B wyznaje ze jest w ciąży? nooo serioo? myślałam że to będzie jakoś inaczej... że najpierw uznają że będą razem bla bla....
nieee... zawiodłam sie w tym momencie...

ocenił(a) serial na 8
anitooocha

A mnie się to podobało :D Właśnie dosyć ciekawe rozwiązanie wyszło w tym wszystkim. Szkoda tylko, że nie pokazali reakcji innych na wieść o dziecku. A no i akcję tak musieli rozwiązać ponieważ aktorka grająca dr Breenan faktycznie zaszła w ciążę :P W sumie to nawet widać po jej wyglądzie, że to prawdziwa ciąża. Przez którą też sezon 7 został skrócony do odcinków 7. Wkurzyła mnie tylko scena z narodzinami... Loool, serio to musieli tak dziwnie rozwiązać? No cóż, nie ważne. :D
W ogóle to mi się nie podobało zabicie mr Nigel Murrey, strasznie go lubiłam i jak uśmiercili jego postać to było przykre. Ale później nowy ciekawy stażysta się pojawił hehe^^

Zostały mi jeszcze dwa ostatnie odcinki 7 sezonu, ale to obejrzę pewnie jak się pojawi kilka odcinków 8 sezonu już... Nie chcę sobie targać nerwów finałem 7 sezonu xD

ocenił(a) serial na 8
Dziwniejsza

musisz koniecznie zobaczyc finalowy odcinek !!!! to co tam sie dzieje to jest wgl o 180 stopni ! serio. nic ci nie powiem bo nie chce psuć niespodzianki ale serio takiego zaończenia sie nie spodziewałam.

ocenił(a) serial na 8
anitooocha

Hehehe, ja wiem co tam się wydarzyło XD Siostra mi powiedziała, ale po prostu nie chcę sobie nerwów targać więc poczekam na kolejne odcinki zanim obejrzę, przynajmniej nie będę sie zadręczać tym zakończeniem.

W ogóle to matko! Ile ja błędów i gaf walnęłam w poprzedniej wypowiedzi O.o

ocenił(a) serial na 8
Dziwniejsza

zdarza się.
dziwna siostra ; *

ocenił(a) serial na 8
anitooocha

Właściwie to fajna. Ja nie mam nic przeciwko spoilerom i sama z siebie wypytuję co się wydarzy. Wolę wiedzieć co oglądam haha xD W sumie to ja jestem dziwna :D

ocenił(a) serial na 8
Dziwniejsza

no troche ; d

ocenił(a) serial na 8
anitooocha

Ja lubiłam Hanne , nie wiem skąd trend, ze jak pracują razem to muszą juz kochac sie i pożądać , i w sumie jest jak w wielkiej sekcie kazdy z kazdym. Przynajmniej jak byli osobno to była chemia między nimi.. a tak przez te połączenia tylko serial traci, tak było z Hausem tak i z koscmi,zamiast przyciągania będzie ckliwe życie rodzinne..urozmaicone ucieczka przed seryjnym.

ocenił(a) serial na 8
sift

no wlasnie o to mi chodzi... zawsze bylo to takie jak to nazwalas przyciaganie... a potem wszystko zepsuli...

ocenił(a) serial na 9
anitooocha

Mam nadzieję, że podkręcą się za bardzo tym całym wątkiem z uciekającą dr. Kości.
Oby zachowali odpowiednią granicę między życiem prywatnym, a kolejnymi sprawami, żeby nie tracić głównego zamysłu tego serialu.

ocenił(a) serial na 8
jly

no właśnie już w 6 sezonie dało się zauważyć że ta granica się coraz bardziej zaciera... co zaczynało mnie czasami irytować ; )

ocenił(a) serial na 9
anitooocha

www. youtube. com/ watch?v=tqKU6cYBl7Q&feature=player_embedded chyba jednak nasze obawy się spełnią i zobaczymy trochę więcej sytuacji z życia Brennan i Bootha niżeli byśmy chciały..

ocenił(a) serial na 9
jly

że NIE podkręcą* :D