Kocham LA

I Love LA
2025 -
5,7 133  oceny
5,7 10 1 133
7,3 3 krytyków
Kocham LA
powrót do forum serialu Kocham LA

Wiem, że zdecydowanie nie jestem targetem tej produkcji, ale z ciekawości zerknąłem i zakładając, że to chociaż po części prawda, to ciary przechodzą, że tacy ludzie mogą wpływać na otaczającą mnie rzeczywistość i społeczeństwo, w którym żyję.

gjon

To jest serial komediowy. Ja ty z tego bierzesz wiedzę o społeczestwie, to współczuję. Od tego są filmy dokumentalne i ksiązki, a nie seriale komediowe.

divx_avi

Niestety ale w dzisiejszych czasach seriale , nawet komediowe , jak i filmy są instrumentem propagandy. Jeśli jest to dla ciebie nowość to kie masz pojęcia o dzisiejszym swiecie.
A jak myślisz, po co drag quinn w przedszkolach ?

gjon

W takim razie możesz się cieszyć, ponieważ wpływ na otaczającą cię rzeczywistość mają małpy z konfederacji i ekonomiczne nieuki ze „szkoły" Balcerowicza hehe

rado2222

Coś ci się miesza . Balcerowicz i konfederacja ?:-) )Jak na te chwile to rządzą tobą lewaki ( chciwe , cwane typu Biedroń) lemingi łykające każde kłamstwo z PO i ciemnota z Polski 2050( (która została już pochłonięta) .

Donarek

KO to lewaki? Od kiedy? Gospodarczo konfederacja jest taką jeszcze głupszą wersją doktryny Balcerowicza, tj. są jeszcze bardziej niedouczeni od niego. Wystarczy zerknąć na „doktorat" Mentzena;)

gjon

Niestyt, ci ludzi już wpływają na nasz świat i w ogóle mnie nie dziwi , że zachodni świat upada , kiedy patrzę na tych ludzi .

Donarek

Masz na myśli ten sam zachodni świat, gdzie od dawna notuje się najwyższe wskaźniki jakości życia na globie? To ciekawe. Jeszcze ciekawsze jest to, że kilkaset tysięcy Polaków wyjechało do takich lewackich, upadających krajów, jak Dania, Szwecja czy Norwegia, a w drugą stronę to jakoś nie działa hehe

rado2222

oj, jaki głuptasek.