PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629466}
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13814
Komisarz Alex
powrót do forum serialu Komisarz Alex

Zła zmiana

użytkownik usunięty

Wieczorek ma grać nowego opiekuna Aleksa,jak już koniecznie muszą zmieniać mu opiekuna,to mogli dać innego aktora,ten jakoś zupełnie mi nie podchodzi,mogli w sumie kontynuować akcję z braniem ekipy z Czasu Honoru,było dwóch,mogli dać trzeciego najlepiej Zakościelnego albo nawet Wieczorkowskiego.

coś na okładce SS,że o Ewie,być może jej też nie będzie,może zrobią comeback Lucyny,albo kolejna policjantka a pies ogłupiały,bo ciągle mu zmieniają Pana,w sensie przywódcę stada oraz nawet otoczenie Pana,poza Ryszardem,najlepiej niech Ryszard będzie jego Panem.

ocenił(a) serial na 8

Tak czytam sobie dyskusje na temat 9 sezonu.Powiem tyle,ze mnie nowy komisarz Gorski przypadl do gustu i naprawde fajnie dogaduje sie z naszym glownym psim bohaterem.Nie wiem czy slyszeliscie,ale Krystian Wieczorek sam przyznal,ze nie ma prywatnie psa i nigdy go nie mial.

użytkownik usunięty
Tiger_1806

na początku owszem miałem obawy skąd ten mały zachęcający tytuł tematu,ale jak pisałem potem aż mam kaca moralnego,ale nie będę zakładać nowego zamiast Zła Zmiana na Dobra Zmiana.Ostatnio było zabawnie jak mówił do psa Grubasie.Mnie właśnie zastanawia jak jest z tymi psami,słyszałem teorię może to plotka że niby każdy aktor ma własnego psa którego potem zabiera na stałe...

ocenił(a) serial na 8

Ja ogladalam nowy odcinek " Podwojna smierc " na stronie tvp. Odcinek podobal mi sie, bylo tez pare fajnych i smiesznych scenek Piotra z Alexem. A to,ze aktorzy zabieraja jakiegos psiaka po skonczeniu serialu to nie slyszalam. W sumie zawsze na planie byly 3 pisaki: Rocky (glowny psiak), Ramzes (chyba od scen akcji) i Wafelek. Rocky i Wafelek wciaz graja, ale Ramzesa juz chyba dawno nie ma. W 9 sezonie doszedl jakis nowy psiak Tiger. Ogolnie to bardzo podobaja mi sie odcinki z Krystianem Wieczorkiem choc mialam pewne obawy jak uslyszalam to, ze Krystian nie ma psa i nigdy go nie mial.

użytkownik usunięty
Tiger_1806

tak też miałem obawy,ale na szczęście Krystian bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.

ocenił(a) serial na 10

Niestety nie mogę już dodac postu w tamtym temacie więc musimy pisać tu albo założyć nowy temat.

A widziałeś Gwiezdne wojny , Trylogię Władca pierścieni , hobbita i filmy z Serii Harry Potter.

użytkownik usunięty
ghf

no też to zauważyłem,raczej nowy temat będzie dobry tylko tytuł trzeba sensowny wybrać.Władcę Pierścieni widziałem sporo lat temu podobnie jak Harrego.

Jeszcze wracając do tego odc z Aleksa to po obejrzeniu go tym bardziej jestem przekonany że Czernecki mógłby świetnie wypaść w tej roli.

użytkownik usunięty
ghf

jakby co założyłem inny temat,bo niby można było w tym pisać ale nazwa Zła Zmiana jakoś negatywnie się kojarzy.

ocenił(a) serial na 7

Wszedłem na profil Wieczorka na FilmWebie w poszukiwaniu oceny za rolę Górskiego i niemałe zaskoczenie.
Na blisko 80 głosów średnia wynosi JEDYNIE 6,3 czyli 0,5 stopnia gorzej od Pawlickiego(co jeszcze rozumiem sam oceniłem go w roli Orlicza na 8 a pozostałych na 7), a także 0,4 od Wesołowskiego, a nawet gorzej niż jednotranszową rolę Więdłochy. Także wychodzi na to, że ten tytuł wątku jednak okazał się słuszny.
Wiadomo coś o 12 sezonie Alexa??