Zeynep i Fatih wychodzą cało z niebezpieczeństwa, lecz plany o ślubie za granicą legły w gruzach. Fatih zostaje zmuszony do powrotu do domu, ale Zeynep chce wziąć ślub jak najszybciej. Decydują się więc wziąć go w tajemnicy. Bliscy pomagają organizować uroczystość w pustej rezydencji. Zeynep jednak odwołuje swój pomysł, a Fatih stara się przekonać wszystkich, aby powiedzieć prawdę.*
* opis może być niezgodny z treścią odcinka, wynika to z braku jakiejkolwiek znajomości języka tureckiego przez tłumacza. ;>
jakoś wyszło XD
chociaż dwóch zdań brakuje, a i tak nie wiedziałam jak je wkleić, więc ich nie ma :D
"* opis może być niezgodny z treścią odcinka, wynika to z braku jakiejkolwiek znajomości języka tureckiego przez tłumacza. ;>"
hahahahhaha śmiesznie to brzmi haha ;)
Ale gratuluję razem z madzik, że jednak dałaś radę ;)
Powinno być : czytasz na własną odpowiedzialność haha
Spoko, najważniejszy sens opisu jest i to się liczy :))))
;););;)
Albo w razie wątpliwości skonsultuj się lekarzem lub farmaceutą ;)))
Pewnie, najważniejszy sens opisu jest.
Widzialyście to?
https://www.facebook. com/FOXtelevizyonu/videos/952328008172802/?fref=nf
Musicie zrobić bez przerwy między facebook a com,bo ja inaczej nie mogłam wkleić.
Coś dziwnego Zeynep zrobiła z włosami.
fakt, pofarbowała
już przerabiałyśmy ten temat na forum, że ładniej jej było w czarnych ;>
O, mnie nie działało ale już działa, nawet na telefonie śmiga ;)
Ale nie wiem jak się zaczęło.
Ja na razie ani słowa nie wylapalam
Fajne to :) wesołe i w ogóle fajnisie. Zeynep i Fathi najlepiej wypadli w tej zapowiedzi ramówki :)
hah ;)
Ja wprawdzie tego nie oglądam, ale udziela mi się ta atmosfera ;)))
Może coś odczytacie z mowy ciał? :D:D
Czy Puls nie mógłby tak zrobić, żeby już teraz wykupić Kontrakt i SNM i emitować co tydzień jeden odcinek każdej z tych tel?
I o jakiejś ludzkiej porze, najlepiej wieczorem.
no właśnie, nawet z nie wiem, 2-3 tygodniowym opóźnieniem, gdzieś o 18, i na pewno mieliby oglądalność
No właśnie, ale znając dziwne decyzje Pulsu, wątpię.
To jest dziwny kanał.
Wykupują tele, a po jakimś czasie ją przesuwają na poranne godziny (jak Niewinna intryga o 6 rano hahahhaa ) albo wcale ją zdejmują z anteny.
Albo wykupią dobry serial, ale tylko jeden sezon.
Albo dają serial o beznadziejnej porze.
Ale o Pingwinach z Madagaskaru nie zapomną - dają regularnie o 19.00 wieczorem ;)))))
Nie rozumiem tych z Pulsu.
Ten kanał nazywa się Puls, ale oni wcale nie trzymają ręki na Pulsie.
Ale jak usiadł na fotelu i zobaczył igłę to miał taką minę jakby się bał i zaraz potem zaczął uciekać, więc nie wiem. Byłoby łatwiej jakbym coś rozumiala
grrrr..... musiałam wyłączyć, za dużo internetu mi szło...
w weekend sobie spojrzę, jak jakiś lepszy se załawie
a lubię Mustafę :D zauroczył mnie tymi wąsami
Karetka motyw przewodni tego odcinka i wychodzi na to,ze scena w szpitalu to prawda a nie pomysł
Myślę,że powiedzieli i teraz będzie akacja pewnie,zeby ten ślub doszedł do skutku, skoro już wszyscy wiedzą ze go nie było.
Zeynep się pogodziła z tatusiem,az sie zdziwilam,ze sevekt taki moze byc
Szkoda mi Fathiego,ze tak dostaje od ojca... A jeszcze babcia nie chce go widzieć, oczywiście Mukaddes zadowolona z tego wszystkiego
A babcia nie chce rozmawiać z Fathim, a ojciec chyba powiedział, ze myślał, ze Selim jest dzieckiem Fatiha - tylko moje domysły