PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735513}

Kontrakt na miłość

Aşk Yeniden
2015 - 2016
8,1 628  ocen
8,1 10 1 628
Kontrakt na miłość
powrót do forum serialu Kontrakt na miłość

Odcinek 7

ocenił(a) serial na 9

Wiadomość o powrocie Ertana przerywa miesiąc miodowy Fatiha i Zeynep. Kobieta jak najszybciej chce spotkać się z mężczyzną, by powiedzieć mu, że w jej życiu nie ma już dla niego miejsca. Fatih nie chce puścić Zeynep samej na to spotkanie, jednak nie ma wyjścia, gdyż zirytowana kobieta opuszcza szybko rezydencję. Przytłoczony całą sytuacja Fatih udaje się na rozmowę do przyjaciela, któremu wyznaje całą tajemnicę. Tymczasem pani Gulsum dowiaduje się, że to Meryem jest zainteresowana kupnem firmy i zaprasza ją do domu…

mistrzyniF1

uważam jeszcze, że w Kiraz jak na komedię za dużo było dramatów. I to odwieczne pytanie w mej głowie: co się stało z tą dziwną Denise? zniknęła jak kamfora (albo to ja nieuważnie oglądałam)

jasmin35

Nie tylko Ty zauważyłaś, że Denis znikła, podobnie pies Ayaza, już z Mistrzynią się zastanawiałyśmy jak można zgubić takiego fajnego pieska ;)))

Co do finału SNM dla mnie też był niespecjalny.... zresztą już się wyżyłam po obejrzeniu 51 odcinka. Tyle fochów w ostatnich odcinkach sezonu nam zafundowali, ze odniechciewało się oglądać.

Ja wiele mogę zdzierżyć, ale scenarzyści zrobili z Oyku taka idiotkę w ostatnich odcinkach, że ręce opadały....
Ja teraz przeglądam pierwsze odcinki i tam zachowywała się znośnie, mało tego ten serial na początku miał lekkość i zacięcie komediowe;)
A co do kontraktu.... co prawda oglądam tylko urywkami i mam nadzieję, że na urlopie nadrobię.... już mi się podoba konwencja tego serialu.... jest wyjątkowo komiczny momentami ;)))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

mi się wydaje że Mete ją spławił, i że po prostu przestali się spotykać ;) pieska nigdy nie wybaczę, chyba nawet nazwać go nie zdążyli ;_;

a jak sobie przypomnę pierwsze odcinki, jak Oyku zwyzywała Ayaza na boisku, jak byli kiedyś na podwójnej randce, lub Sibel i Ilker, jak tamten się zemdlał gdy dowiedział ze Sibel chce mieć dziecko :D
albo odcinki w których opiekowali się dzieckiem czy byli na wakacjach ;) klasyka :D
a potem tak jakoś się rozjechało, niby też było dobrze, śmiesznie, ale były sceny które powodowały większy niesmak niż śmiech.

a co do Ask Yeniden, dla mnie teraz numer jeden, aż żałuję że jutro sobota ;d

Margoargo

Zgadzam się, w wersji tureckiej omijałam jakoś sceny z ojcem Zeynep, ale z lektorem świetnie sie oglada całość. I jest poro humoru, momentami głupio śmieszny ale nie przesadzony jak w SnM.

mistrzyniF1

A mnie jednej z niewielu finał SNM podobał się :D

mistrzyniF1

Fatih ogólnie jest super. Traktuje selima jak swoje dziecko. Lubie jak się wczuwa w role męża i jak się opiekuje tym małym. Słodko z nim wygląda jak go nosi na rękach

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

Fatih jest cudowny, ten człowiek nie ma w sobie chyba ani krzty złości

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

zgadzam się ze wszystkim co piszecie :ddd fatih jest takim dobrym człowiekiem.
myślałam, ze główny bohater będzie kobieciarzem i cwaniakiem jak w innych telkach a on jest po prostu aniołem :) jaki facet traktował by obce dziecko jak swoje?
uwielbiam go i też sie ciesze, że nie ma w tym serialu tylu fochów, są po prostu ludzcy :p

ocenił(a) serial na 9

jego "I'm desperate" mówi wszystko ;)
on w ogóle nie zwraca uwagi na to że Selin nie jest jego synem, i dobrze ;d

Wszystkie jesteśmy wyjątkowo zgodne dzisiaj XD
No proszę...bardzo mnie to cieszy

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

mnie też :*

mistrzyniF1

ooo i już następny zakochany ;d

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

przepadli ;d

mistrzyniF1

biedny Fatih ;

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

przynajmniej mu powiedziala

madzik_867

Też uważam Fatih jest super! Chociaż na początku niezbyt mi się widział to teraz go uwielbiam. No i widać że Zeynep i jej syna już traktuje jak swoją prawdziwą rodzinę a nie tylko udawaną :D A co do Zeynep to myślałam że będzie stroiła fochy jeszcze bardziej niż Oyku ale okazała się spoko babką. :D

madzik_867

Zauważyliście że Selim wyglada jak wierna kopia Selin niż Zeynep?? Do Ethema też nie jest za bardzo podobny. Kto wie może to na prawdę będzie Salony Selin jak dziadek :D

Lilius

Szalony Sevket Junior :D

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

czuję się jak ta pokojówka ;ddd

mistrzyniF1

jak ta przyjaciółka Zey ma na imię?:D podobnie do Fathiego ;)

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

Fadik bodajże ;)
i też myślałam przed chwilą że podobnie się nazywają ;d

mistrzyniF1

dzięki ;D
jak ci się podoba aktualny Mete haha?:D

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

dla mnie lepszy ;) tamten był straszny ;d

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

To widać, że oboje są w sobie zakochani, a nie umieją się do tego przyznać :).

ocenił(a) serial na 9
Paula1008

po Fathim bylo widać już dwa odcinki temu ;)

mistrzyniF1

Tak. Fatih wpadł wcześniej :))))
Btw mam wrażenie że prawie nic nie wycinają bo większość scen które widziałam są w odcinkach.

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

bo te odcinki są chyba troszkę krótsze, a i ramowke trochę znienili ;p

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

biedny Fatih

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

to chyba ten odcinek co kiedyś Oyku i Ayaz ogladali

mistrzyniF1

dobre było, jak Faih trzymał w ustach różę i mówił.
A Zeynep - "Nie rozumiem, co mówisz"
:D:D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

ooo jednak ogladasz razem z nami? ;pp

mistrzyniF1

Nie oglądam.
Dziś tylko obejrzałam fragment ;) I z tą różą mnie rozbawiło ;)
Ten Fatih to ogólnie dobry i cierpliwy chłopina :D

Zeynep w 1 odcinku wyglądała przeciętnie, a teraz wyładniała.

mistrzyniF1

No nie, przerwało mi . Napisze ktoś mniej więcej co mówili w ostatniej scenie? Błagam !!

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

mi też ;_;
i nie wiemco Sevket powiedział matce Zeynep

mistrzyniF1

Cholerka a to pech. I nie wiem co zeynep powiedziała fatih ani co on jej :(
Ktoś napisze? Bd wdzięczna

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Zeynep zaprosiła Fatiha na randkę :D

Oliwiaaa1337

Oo to musiało być świetne .
Nareszcie coś więcej będzie w tym temacie
Dzięki

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

niż ważnego, jakieś puste groźby, nic konkretnego :)

użytkownik usunięty
madzik_867

zeynep się spytała co by było gdyby poznali się w innych okolicznościach.
fatih się wystraszył, że chce odejść i powiedział, ze chciał tylko zgrywać twardziela.
a zeynep na to czy by z nią gdzieś nie wyszedł, fatih najpierw nie mógł uwierzyć i już mieli się pocałować.. a tu koniec odcinka :))

Dziękuję Ci :D
Taką scenę przegapić :( jeszcze mi internet szwankuje i mam tylko na telefonie. Dlaczego w takim momencie? ??

użytkownik usunięty
madzik_867

złośćliwość rzeczy martwych.. co poradzić.
weekend wiec sobie spokojnie nadrobisz do poniedziałku :D

A po twardzielu wypalił że chyba umarł na zawał bo nie wieży że zeynep to mówi na prawdę. Biedak ma pecha bo prawie pocałuje zeynep, prawie bo przerwie im pokojówka i nieżle się jej za to oberwie :)

użytkownik usunięty

a i jeszcze fatih się spytał czy mają wyjść razem jako zakochana para, a ona pokiwała głową :)
sorki, że tak chaotycznie ale ciężko mi sobie przypomnieć dokładnie :P

Nie ma sprawy . Przynajmniej już coś wiem bo mnie ciekawilo od dawna o czym gadają.
Jutro bd niezły początek odcinka ( w poniedziałek ) jeju. Nie wytrzymam tyle czasu

użytkownik usunięty
madzik_867

ja też nie wytrzymam :d
obejrzę sobie potem poniedziałkowy odcinek na youtube :D
ale ten serial mnie pozytywnie zaskoczył i wciągnął :d
naprawdę go lubię :)))

ocenił(a) serial na 9

mówiłam że niezły ;)
chociaż pierwszy odcinek dla mnie taki średni był, ale potem już tylko lepiej

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

no powiem ci, że miałaś rację :ddd
tak przyjemnie mi się ogląda, żaden bohater mnie nie irytuje, każdy na swój sposób jest śmieszny :p
ten serial turkom wyszedł :ddd

ocenił(a) serial na 9

nawet Sevket i Mukaddes są świetni :D
jak dla mnie najbardziej bezbarwna jest ta blond dziunia, była Fathiego ;)
ale przy Mukaddes ciężko się wybić, a praktycznie wszystkie sceny mają razem :D

mistrzyniF1

No gdzie.
Mukaddes dała czadu jak wypytywała się o Selima.
Nie powiesz mi że nie śmiałaś się jak padła jak długa a Fehmi z lekkim usmiechem obserwował to scene, tak jakby pojawienie się Selima było czymś normalnym. I ten usmiech dumy Fatihego. Albo wcześniej Zeynep weszła do salony i zapytała gdzie może zmienić pieluchę Selimowi bo inaczej wszyscy tu padną i jak dała Mukaddes pampersa do potrzymania.

ocenił(a) serial na 9
Lilius

no mówię właśnie że Mukaddeś świetna jest ;) napisałam przecież :D
te jej udawane omdlenia i docinanie rodzinie Zeynep oraz samej Zeynep ;D