Wiadomość o powrocie Ertana przerywa miesiąc miodowy Fatiha i Zeynep. Kobieta jak najszybciej chce spotkać się z mężczyzną, by powiedzieć mu, że w jej życiu nie ma już dla niego miejsca. Fatih nie chce puścić Zeynep samej na to spotkanie, jednak nie ma wyjścia, gdyż zirytowana kobieta opuszcza szybko rezydencję. Przytłoczony całą sytuacja Fatih udaje się na rozmowę do przyjaciela, któremu wyznaje całą tajemnicę. Tymczasem pani Gulsum dowiaduje się, że to Meryem jest zainteresowana kupnem firmy i zaprasza ją do domu…
I Zeynep potrawi powiedzieć jej do słuchu. Zuch dziewczyna, nie to co Fatih że tylko głowa kręci juz Selin lepiej się broni
mi się wydaje że on już jest znudzony tymi docinkami, więc już nawet nie odpowiada ;)
tak samo jak wszyscy reagują na jej omdlenia, czyli lekceważąco ;P
Ale te omdlenia są komiczne. Bodajże w 2 odcinku padła i Zeynep az wstała z krzesła a Fatih "mama zawsze odstawia ten numer" a ta biedna az zaklęła :)
Kto by pomyślał że tak się wciągniemy?
Kontrakt coraz bardziej mnie zaskakuje. Oczywiście pozytywnie :)
Naprawdę lubię zeynep. Taka równa z niej babeczka , rozkręca się cały czas. O niebo lepsza od oyku moim zdaniem.
A fatih...wiadomo ze świecą takiego szukać a i tak nie znajdziesz.
Dobrze że dałam serialowi szansę
tak szczerze, to ja już czekałam jak się Sezon na miłość skończy, żeby w końcu ten zobaczyć ;)
zdradzałam Ayazka myślami ;ddd
ja też się ciesze, że dałam serialowi szanse.. zwłaszcza, ze opisy mnie nie zachęcały.
ale jest naprawdę extra i oglądam każdy odcinek w tv :dd
miałam pisać to samo, przy zeynep oyku wypada bardzo bladooooo, super babeczka, taka silna, ogarnięta i urocza.
aaa, fatih... marzenie :D to straszne ale szybko mi przeszło z ayazem hahaha, prawie się z niego wyleczyłam :OOOOOO
no nieeeeee ;D
mi też pewnie z czasem całkowicie przejdzie, ale dla Ayaza zawsze jest miejsce w moim sercu ;d
a co do Zeynep, Oyku i Fatiha się zgadzam ;p
Ja myślałam że jak jest serial z dzieckiem to już nie będzie tak dobrze bo to zepsuje atmosfere. Teraz wiem że to guzik prawda. Mały tylko dodaje uroku a fatih jak się nim zajmuje no istny cud miód. Tyle świetnych scen z selimem że nie do wiary.
Gina my rzeczywiście wyleczylysmy sie z ayaza. Ale numer :)
Teraz fatih rządzi
widocznie to było tylko zauroczenie ;ddd
a dzieciaczek jest świetny, jego minki są o wiele lepsze niż Metepaty ;p
ogólnie chyba na Ask Yeniden na facebooku widziałam filmiki z bliźniakami, są przecuuuuudni <3
selim i fatih to coś pięknego, aż mi się przypomniała scenka w której fatih śpi w selima łóżeczku razem z nim :D ( to dopiero będzie w którymś odc )
na to wychodzi, że wyleczyłyśmy hahaha, no ekspresowa nam poszło, muszę przyznać :DDD szok.
wiem, że ayaz wygląda perfekcyjniej i wgl ale fatih jest naprawdę wyjątkowy i nie chodzi mi tu tylko o wygląd :ddddd
wiadomo, Fatih i Ayaz ogólnie są świetni, jeden ma więcej w wyglądzie, a drugi w charakterze, ale Ayaz ma czasami takie porywy złości, że aż mu furię w oczach widać, a Fatih to taki jelonek, spokojny, milutki :D
dokładnie :dd !!
i jeszcze to imię, takie słodziutkie "faaatiiiiii"
może tak nazwę kiedyś jakieś zwierzątko :PPP
ale ayaz też brzmi fajnie :ddddd
hahahhaha :D
jak przygarnę sobie kiedyś w końcu golden retrivera to nazwę go Ayaz :D
Zeynep tak fajnie to mówi "Fatiiiiiii"
jak Ayaz i jego "Oykuuuuuu" ;d
Czasem wygląd to nie wszystko. Ostatecznie i tak charakterek wygrywa.
Fatih faktycznie jak Jelonek jest haha ale jak udawał twardziela to było świetne.
No i jak się kłóci z zeynep to bajka. Chciałabym tak się z kimś kłócić. W życiu nie widziałam tak uroczych sprzeczek.
no ba , sam wygląd nigdy nie wystarczy choćby nie wiem co :d
osobowość to podstawa :ddd a fatih ma ją świetną :))
haha, ja tez, takie kłótnie to ja rozumiem :d czysta przyjemność, zero nienawiści :pppp
ps. świetny awatar, co za czarujący fatih :))))
Przeglądalam wczoraj jego zdjęcia szukając jakiegoś do avatara i zdziwiłam sie bo ma tyle wspaniałych fotek na których wygląda idealnie. Też mógłby być modelem. Jak wyjęty z katalogu. Wow. Jest z czego wybierać.
i w dodatku przyjaźni się z moim innym ulubionym tureckim aktorem, którego imienia niestety nie pamiętam ;d
cudaśny ;)
jej, już przymiotników mi brakuje ;p
no tak w sumie z wszystkich których widziałam, to tylko Melepeta był brzydki jak noc ;d
Fajny Avatar ;))
NIe mogę uwierzyć Ayazoholizm Wam przechodzi ;)))
Fatih faktycznie fajny - obejrzałam na razie tylko kilka scen, resztę ściągam i na urlopie nadrobię ;)
Fabuła serialu Kontrakt na miłość jest dużo lżejsza i bardziej komiczna niż sezonu.... już na forum sezonu rozpisywałyśmy się jak fochy Oyku i wątki ni z gruszki, ni z pietruszki - psuły skutecznie ten serial i jeszcze 51 odcinków.... byłoby 30 pierwszej serii i 30 drugiej w i zupełności wystarczy.
Ja się zastanawiam, czy po sezonie na miłość jak zaczęli kręcić kontrakt to specjalnie nie zmniejszyli ilości odcinków kontraktu. Pewnie zorientowali się, że w sezonie przesadzili ;)))
Ja czekam aż Puls albo inna stacja kupi Cilek kokusu, bo też wydaje się, że będzie fajny.
O aktorach tureckich zwłaszcza tych przystojnych to już pisałam, że Turcja chyba jakieś plantacje ma bo taki wysyp ciasteczek ;))))
Mniejsza ilość odcinków zdecydowanie na plus. Wolę mieć niedosyt niż przesyt. W sezonie przedobrzyli niestety a dopiero w kontakcie widać świeżość i niewymuszony humor.
Nie mogę się doczekać drugiego sezonu kontraktu
końcowa scena mnie rozczuliła :dd
zeyenep była taka słodka, fatih też uroczy :D coś krótko trwało to jego zgrywanie twardziela, jakieś 5 sekund hahaha :d
oni są mega słodcy :DDDDDDDDDDDDDD
swoją drogą.. po co zeyenep pokazywała się Ertanowi z dzieckiem?! teraz ten na pewno się domyślił, że to jego.
szkoda, że to nie dziecko fatiha tylko takiego gbura :P
one go przypadkiem przecież spotkały, ale ja tam i tak od razu obrałabym inny kierunek ;p
no wiem, że przypadkiem, ale on ich nie widział. mogły zrobić tak jak mówisz.. obrać inny kierunek i po sprawie by było :ppp
racja:D!
dla mnie pomyłką było też to jak zrobiły listę plusów i minusów i wg Zey zarówno Fatih i Ertan są przystojni, heloł dla mnie ten Ertan jest taki sobie, nie dorasta nawet do pięt słodziakowi Faithowi ;D myślałam, że w tym serialu nie będzie takich śmiesznych momentów, ale się pozytywnie rozczarowałam :D
" W SNM o Mete kobiety mówiły przystojny " no , po prostu piękny jak kwiat róży po burzy tylko ma łep za duży hehehe ;) a tak się wyzłośliwiam.... cóż poradzę melepeta mi nie leży i leżał nie będzie ;)
Pisałam, przecież, że fajny ;)))
Przejrzyj Ty jesteś specjalistka od telek tureckich to nam powiesz co sądzisz o tej ;)
ps. możecie sobie już swobodnie hulać na forum Cilek Kokusu :)
http://www.filmweb.pl/serial/%C3%87ilek+Kokusu-2015-747889
obsada i odcinki pojawią sie z czasem, jak któryś z weryfikatorów w końcu sprawdzi
kiedyś widziałam pół odcinka, ale akurat nie miałam czasu na więcej ;)
może dzisiejszą noc poświęcę na oglądanie ;p