PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1270
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc
magazynier_48

Generalnie to jest SPOILER, więc jak ktoś nie chce, to niech nie czyta ;)

Takie pary się tworzą w trakcie serialu:
oczywiście Reina i Nicolas
Connie i Isidro (w międzyczasie Connie i Christian)
Smith i Patricio
Susana i Juanjo
Greta i Lazaro, później Jacky i Lazaro

wydaje mi się, że o nikim nie zapomniałam, jakby mi się coś przypomniało, to dopiszę

klaudia1300

a ktorra to jaccky

magazynier_48

Jej jeszcze nie ma, pojawia się w trakcie serialu, niestety nie pamiętam już w którym odcinku.

klaudia1300

a w ktorym odcinku greta bedzie z lazaro

magazynier_48

zaczną się w sobie gdzieś około 30 odcinka

klaudia1300

aaaaa a wiesz do kiedy bedzie ta telenowela

magazynier_48

Nie mam pojęcia. Ma 140 odcinków, więc zawsze można policzyć, oczywiście wliczając wszystkie przerwy świąteczne itd.

klaudia1300

a ktos zginie

magazynier_48

Zginie bardzo dużo ludzi, m. in. Carmen, Delfina, Rocky, Andres i wiele innych postaci. Tacy którzy już są, a niektórzy dopiero się pojawią.

klaudia1300

a kto zabije define

magazynier_48

Nie pamiętam dokładnie, ona zginie podczas jakiejś akcji z diamentami.

klaudia1300

a w ktorym odcinku Susana i Juanjo beda razem

magazynier_48

Zaczynają ze sobą kręcić między 30 a 40 odcinkiem, potem się rozstają, potem znowu schodzą i tak w kółko.

klaudia1300

aw ktorym odcinku nicolas dowie sei ze smith jest jego maka

magazynier_48

Tego to ja dokładnie nie pamiętam, chyba też coś około 40, ale to będą na początku tylko jego domysły i przypuszczenia.

klaudia1300

a co sie stanie estefania

magazynier_48

Zwariuje, będzie myślała, że jest Reiną i na końcu się powiesi.

klaudia1300

a wktorym odcinku geta bedize na wozku

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Greta na wózku będzie od 10 odcinka.

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

A kiedy nicolas sie dowie że ma córke i w jaki sposób???

walczus12345

Z tego co pamiętam, to jakoś przed setnym odcinkiem Smith mu mówi, że Clara jest jego córką. Jeszcze wcześniej Javier to podejrzewał, ale zrobił test DNA przy którym ktoś majstrował i sfałszował wyniki i dopiero właśnie Smith rozwieje jego wątpliwości.

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
klaudia1300

Czyli ostatecznie Lazaro nie będzie z Gretą? :(

p_o_n_

Niestety nie.

ocenił(a) serial na 9
klaudia1300

Smutek :( Jeszcze niby nie są razem, nie znam Jacky ale od razu jak ich zobaczyłam to stwierdziłam że napewno będą razem a tu rozczarowanie... Oby ta Jacky była jakaś znośna

p_o_n_

Ja też jak oglądałam, to byłam pewna, że Lazaro i Greta będą razem. W sumie to będą, ale nie do końca :/

ocenił(a) serial na 9
klaudia1300

To czemu się rozstaną? Kurde miałam nic nie czytać ani nie pytać o przyszłe wydarzenia ale jestem zbyt ciekawska :D

p_o_n_

To radzę Ci nie czytać i nie pytać, bo tę telenowelę stanowczo lepiej się ogląda, jak się nie wie, co dalej xd A jeśli chodzi o Lazara i Gretę, to ona będzie udawała zmarłą (nie będę pisać dlaczego, bo nie wiem czy chcesz wiedzieć ;)) i w tym czasie Lazaro zwiąże się z Jacky.

ocenił(a) serial na 9
klaudia1300

Niestety u mnie to nie przejdzie, mogę się zapierać rękami i nogami ale ciekawość i tak wygra :D
No to znalazłam jeden minus już tej telki - Greta i Lazaro :/ Chyba lepiej że wiem teraz bo jakbym oglądała z przekonaniem że będą napewno razem do końca a tu nagle klops to bym się jeszcze bardziej zdenerwowała :D
Dziękuje za informacje ;)

p_o_n_

Nie ma za co ;) w razie pytań bardzo chętnie pomogę ;)

klaudia1300

Dlaczego Greta będzie udawać zmarła?

marlenaaa223

Bo okaże się, że w przeszłości, jak mieszkała w tym internacie, to zabiła koleżankę, która się z niej naśmiewała i to wyjdzie w końcu na jaw. Przez to Victor, Estefania i Susana wymyślą, że lepiej żeby udawała zmarłą, niż żeby poszła do więzienia.

klaudia1300

aha a o co chodzi w ostatnim odcinku ze jakas kobieta wyzucila opaske z reki niemowlaka?i czyje to dziecko bylo ..?dzieki za odpowiedz

marlenaaa223

To było dziecko Victora i Cobry (która dopiero się pojawi), a tą kobietą była Connie. Zdjęła tę opaskę, bo to ona będzie wychowywać małego, a ta bransoletka była repliką bransoletki Victora, którą on zabijał swoje ofiary.

P. S. Nie rozumiem za bardzo tych, którzy zaczynają oglądać serial i na samym początku muszą wiedzieć jak się kończy xd Wierzcie mi, że ten serial jest tak zagmatwany i tak zaskakujący, że nie warto tego robić, bo można się pogubić ;)

klaudia1300

a jaka ma ogladalnosc

ocenił(a) serial na 9
klaudia1300

Mam jeszcze jedno pytanko tym razem nie o fabułe: wiesz może czy piosenka With You - Melissy Otero to jakiś motyw Grety i Lazaro? Przypadkiem na nią wpadłam gdy kiedyś wpisała tą parę na yt i wprost się w niej zakochałam i ciekawi mnie czy usłysze ją w telce :) Jeżeli pytanie dziwne i Cię męcze to z góry przepraszam ;)

p_o_n_

Oj tak, ja też uwielbiam tę piosenkę! Z resztą jak prawie każdą w tym serialu, bo cały soundtrack jest cudowny xd Tak, to jest piosenka wątku Grety i Lazara ;) I spoko, jak masz jakieś pytanie, to pytaj, bo mi nic nie szkodzi odpowiadać, skoro już widziałam ten serial ;P

ocenił(a) serial na 9
klaudia1300

To cudownie :) Właśnie jestem mile zaskoczona muzyką bo miałam zawsze przekonanie że w Telemundo średnio z nią :) Kolejny plus telci :) A tak z ciekawości oglądasz ja teraz po polsku?

p_o_n_

W sumie to nawet bym nie mogła, bo nie mam telewizora :P A tak na serio, to ten serial się ogląda z ciekawością i napięciem za pierwszym razem, teraz jak już wiem jak się skończy, to nie byłoby to samo xd Ale może jak wrócę do domu, to będę zerkać od czasu do czasu, żeby przynajmniej wiedzieć na jakim etapie jest ;)

ocenił(a) serial na 9
klaudia1300

W sumie racja, ja też jeżeli wracam do jakiś telenowel co kiedyś oglądałam to tylko wybrane odcinki czy sceny :)

ocenił(a) serial na 10
p_o_n_

klaudia1300 możesz przesłać link do strony na której oglądałaś wszystkie odcinki w oryginale?

ocenił(a) serial na 9
kala_0

Nie wiem gdzie oglądała Klaudia ale na stronie Telemundo powinny być wszystkie odcinki (można tam ustawić sobie napisy angielskie)

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

Nie polecam na stronie Telemundo bo tam są odcinki,ale bardzo skracane, np scenki Smith&Patricio, Conny&Isidro, Jacky&Lazaro są bardzo skrócone.

ocenił(a) serial na 10
p_o_n_

Dziękuję ;)

kala_0

Ja oglądałam odcinki na tusnovelas.net, ale nie jestem pewna czy nadal wszystkie są aktywne. Jeśli chodzi o stronę Telemundo, to również nie polecam, bo jak w oryginale odcinków jest 140, tak na TM poskracali wszystko do tego stopnia, że odcinków wyszło 102 :/

klaudia1300

klaudia w ktorym odcinku isidro bedzie z conni

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Oni będą się schodzić i rozchodzić, będą raczej flirtować i wg, a dopiero pod koniec będą już na poważnie razem.

Nina_52

dzieki

magazynier_48

Tak jak napisała Nina, generalnie ciężko jest określić, w którym odcinku są razem, ale na końcu się schodzą.

klaudia1300

a nie wiesz jaka ma ogladalnosc