Zablokowali nam temat, bwahahaha~!
Wracając do rozmowy :
Kathi, ale przyznaj, on jest fajna dupa xD
Taa.. prędkość.. światło zagina xD
Łudząco przypomina mi Tsurugę Rena, wiec niech będzie przystojny jest...ale i tak Tsukumo i Hotsunę wolę D:
Hotsuma *ślinka cieknie* ojoj, on jest fajny. Tam właściwie poza Yukim to oni wszyscy są biszaszci.
Jak w ogóle śmieli nam zablokować nasz spamowy temat, skandal nie z tego świata :O
Tysiąc postów - magiczna granica, której przekroczenie przewidzieli tylko dla hard corów xD
BASTARDS!!!
No po Yukim od razu widać że kiedyś był dziewczyną. Fanki girly uke muszą piać z zachwytu.
Yuzuki, wcale, a wcale to mi się nie podoba że ją ciągnie nieco do Luki :P
you bastards, you killed our topic! xD
Yuki jest kinda pathetic, taka ci.. tego, z uszami xD
Iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee!!! Nasz wspaniały temat! On był zawsze taki... na temat. Okej, ta wypowiedź nie była całkiem sensowna.
Jak już mowa o internecie, to Kathi, napisałaś że 1 GB to musi być prędkość. To był sarkazm? XD ja mam jeden GB na cztery kompy a i tak czasem mi ładnie ładuje animce :D i ściąga. xD
Pójdę gdzieś na skargę z tym tematem >.< do Kandy! Kanda się z nimi rozprawi!
PS. Masz rację, Luka wygląda jak Ren. Już wiem, czemu na niego lecę. xDDD
Nasz temat to epitafium SPAMU xD
Ja mam 1GB na dwa kompy (z tym,że zwykle na jeden) i mi idzie to w niezłym tempie.
Przeczytałam że pójdziesz do Kanady xD i zastanawiałam się jak to zrobisz, ale nie chciałam wnikać :D
Looool. Kanda to jeden z bohaterów D.Gray-Mana :D kochałam go już wcześniej, ale porzuciłam tę oto serię, teraz znów zaczęłam(w sensie kończę. xD) i moja miłość się odrodziła ^^
.. i tak się kończy oglądanie artsów ,nie wiesz co się w dzieje w popkulturze xD
Uno: http://fc01.deviantart.net/fs31/f/2008/195/8/d/Kanda_Yuu_by_saishuu_hinoiri.png
Dos: http://www.gadudodatki.pl/uploads/produkty/galerie/66/6682ebb7ecd26dcb287b81f0d3 dc0b0caff06c5d.jpg
Ja wam mówię, on jest tsundere tylko jeszcze o tym nie wie. xD
Życzę Ci by Kanda Cię nie ciachnął :)))
Ja będę mieć 2 GB...Yuzu Ty to jesteś wymygająca xD Przemilczę z jak "zawrotną" prędkością obecnie mam do czynienia :P
No wykapany Tsuruga z niego, uderzające wręcz podobieństwo XD
Mój Kanda laską z Love Hina... *zaczyna Tamaczyć* Daddy won't approve it! Mommy! Tell her something! She's saying awful things!!!
Kanda mnie nie ciachnie, mam Allena do obrony, on kocha wszystkie Akumy ze mną włącznie. xD
Allen jest mój!!!
A Kando to sam seks! http://cdn.myanimelist.net/images/clubs/8/122426.jpg (sorry, nie chce mi się dużej wersji szukać, ciezcie się miniaturą tej wspaniałej klaty) *gwałci biednego Kandę jak Yuzu nie patrzy*
I kto teraz Yuzu zaliczy? Eh, Kathi, nie myślisz... kobieto, nie pomyślałaś xD
I znowu ciocia Eriis się będzie musiała poświęcić xD
W godzinę nabiłyśmy 27 postów.. lol xD ten tysiak nam łatwo przyjdzie xD
*Tamaki Full Mode: ON*
Nie porównuj Kandy do tej laski, błagam...
Okej, mogę być Daddym :D
Mamusia jest głównym zywicielem rodziny, tak, tak, ja wiem do kogo chodzić będę po kieszonkowe ;P
Dobrze tatusiu, ale z góry mówię na randki zabierać Cię nie będę. :O
Nie zakocham się w Tobie, nie martw się ;D i nie będę się zamieniać w wulkan tudzież godzillę jak sobie faceta znajdziesz:D
ohaio! to ja! tak więc moja teoria brzmi tak: Yuki to syn Yomi i Takashiro, tylko że jego matką był Takashiro! pofalował sobie włosy używając prostownicy i dlatego tak wyglądał na obrazku który dostal Yuki. Reiga leciał na Yomi i był wściekły że ona/on miał/a dziecko z Takashiro.
Wy psychiczne wariatki... xDDD
W najlepszym tego określenia znaczeniu oczywiście ^___^"
<nNes, zazdrości nam, i pacz jaka się ważna zrobiła teraz xDDD bo ona ma temacik do spamu, myślałbykto xDDD>