PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489914}

Kuroshitsuji

2008 - 2009
7,9 9,9 tys. ocen
7,9 10 1 9873
Kuroshitsuji
powrót do forum serialu Kuroshitsuji
ocenił(a) serial na 9
Eriis

Nie można mieć wszystkiego xD jakość mam zajebistą ;D

ocenił(a) serial na 8
Eriis

huh , ale z was nerdy... xD oglądałam sobie uraboku dzisiaj, nawet było ok, bez udziwnień, chociaż było pare scen rozwalających ehehehehhehehehehehehehheheheheh oczywiście Yuuki jak zawsze beznadziejnie irytujący/a.

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Yuki jest irytujące, jak to każde bezpłciowe dziecię xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

eeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Powinnyśmy stworzyć nową płeć dla takich stworzeń jak Yuuki. Co o tym sądzicie? xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Są dzieci męskie, żeńskie i te nijakie xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Nie ma. Zbyt plain.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Nie oglądałaś Potwory i Spółka to możesz nie wiedzieć, ale nawet yeti wie, że one są...

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Oglądałam Potwory i Spółka! *foch*

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

O maj gad, o maj gad... widziały nowe Kuro? xD Jakie shota! Jezuuu, Klaudowi odwaliło po tej dzierganej pelerynce~!

ocenił(a) serial na 8
Eriis

wieeeem, właśnie skończyłam oglądać! oh ten Ciel...

ocenił(a) serial na 9
nNesti

TO chyba już nie jest Cielak, to jest mutacja po ugryzieniu pająka, spiderman 2, Ciele i Alojz w jednych zwłokach :D

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Alojz suuuux!

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Ale musisz przyznać że myk wymyślili ciekawy. Teraz czekamy na Klauda w ciele Sebasa.

ocenił(a) serial na 8
Eriis

przyznaje. Klaud w ciele Sebastiana może być bardziej interesujący ( przynajmniej pełnoletni) ...

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Nie czujesz ducha shota! Chociaż Alozj w ciele Ciela to raczej loli...

ocenił(a) serial na 8
Eriis

czuje ducha shota! tylko Alojz srednio mnie kreci! :P ...

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Fuck, mnie też xD to wiele wyjaśnia xD tylko że ja jestem bardziej.. um.. elastyczna <lol>

ocenił(a) serial na 8
Eriis

jeszcze na początku, kiedy Alojz był na etapie wydłubywania oczu, myślałam że coś z niego będzie... teraz to juz nie to samo aww!!!!!!!!!! xD

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Teraz wolimy staromodne serwetki Kloda xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

tak...

ocenił(a) serial na 8
nNesti

Myślałam, że Claude zgwałci tego Ciel'a
Ale kicha...

ocenił(a) serial na 9
kathi

Rozczarował Cię brak gwałtu? xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Biedny Sebby, taki zazdrosny o Cielaka... podobało mi się, jak za każdym razem gfy Claude coś zrobił, rozpieprzał drzewo :D No i chyba już jest trochę znudzony tym wszystkim, zauważyłam.
no i jeśli chodzi o Clauda, to zachowywał się jak stary zboczony pryk. Fuj. Biedny zmolestowany Ciel :/

No i podobał mi się Grell pstrykający fotki xD pewnie też bym za Sebusiem latała i robiła to samo.

Poza tym, zastanawiam się co się dzieje z tym anime. Mogło w ogóle nie być tej serii, choć... kilka zabawnych scen było. Chyba za mangę się wezmę :/

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

Nie bardzo, bo musiałabym pomścić Cielaka. ;D
Bleh. Claude się zachowuje jak nie on. Gdzie ten stoicki spokój i opanowanie?

3/10 za akcję z fotkami i minę Grell'a pijącego herbatkę

Ach, czemuż Sebastian nie zabił tej srebrnowłosej szmaty jak miał okazję! Grrrr!

ocenił(a) serial na 9
kathi

Genialne było zachwycanie się Greila cieniem Sebasowo-Akumowym xD muahaha, Yuzul, opchnij kilka odbitek! xDD
Czyli podsumujmy... Klaud jest loli, Sebas jest Shota, my jesteśmy Hentaj? xD

Manga jest zupełnie inna.. i momentami są ostre przestoje >.<

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Taaaaaa....dlatego już jej nie czytam xD

ocenił(a) serial na 9
kathi

Manga jest na pewno lepsza niż druga seria Kuro! x___x
No minus te kawałki z rumieniącym się Sebusiem i zabawnym Grellem ;D
To anime zrobiło się zboczone.
I racja, Claude na początku był taki fajny spokojny i opanowany... bez serca. A teraz? Co to podniecenie robi z ludźmi(demonami ewentualnie)...

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

Klaud sie stoczyl .... trudno, mógł być dark cold hentai mononoke a został marnym pedofilem, szkoda ha ha ha ha h aha

ocenił(a) serial na 8
nNesti

chociaż jeszcze nie wiadomo co z nim będzie w ostatnim odcinku, poza tym troche ratują go oprawki .

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Klałd będzie próbował zgwałcić Cielaka, ale Sebuśgo uratuje, w końcu to jego bocchan^^ po czym przyrzekną sobie wielką miłość do końca świata i jeszcze dłużej. Noo i potem będzie epilog "5 lat później" jak już Ciele jest dorosłe fizycznie i w końcu Sebuś może go gwałcić legalnie. Robi to z wielką chęcią. Koniec. xDD

*jest totalnie dzika, bowiem siedzi sobie w szkole na religii(w bibliotece) i nie ma co robić*

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

...
D;

ocenił(a) serial na 9
kathi

Ejejej, a ja nadal utrzymuję że jak Cielo umrze, to Sebas znajdzie sobie nowego bocchana i liczę, że zobaczymy modern Sebasa *ślini się* :3
Co ta religia robi z ludźmi xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Sebuś z innym bocchanem?!

Impossible.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Hum hum, demoo... jakby Cielę się zreinkarowało, bo np. nie dokonałoby zemsty... to gitara gra, Sebas modern, Cielo modern, hentaj! xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

też kiedyś myślałam, że fajnie byłoby zobaczyć sebastiana w wersji modern. PS ogladalyscie ostatnie uraboku... yuuki jest koszmarny, zes jest nudny, reiga jest wtf, zostaje .. cadenza? ... moja wersja kuro jest taka romantyczna -cielak dorasta i razem z sebasem zostają yaoi parą...

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Jakie z nas szalone yaoistki. *kręci głową z dezaprobatą*

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

No mnie wyłącz z tego grona...*również kręci głową* xD

Uraboku jak zawsze norma. Yuki fascynuje swym talentem do pakowania się w kłopoty. ;)

ocenił(a) serial na 9
kathi

..dlatego właśnie wybrałam cyberek zamiast oglądania Uraboku xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

aż wstyd mówić...

(...) dlatego też wybrałam odrabianie lekcji zamiast oglądania UraBoku. >.<

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Za to dzisiaj wielkie nadrabianie, tym bardziej że dorwałam pierwszego oavka do Yojou-han Shinwa Taikei :3

ocenił(a) serial na 9
Eriis

O Boże. Ale Luka miał seksowne wejście w 21 odcinku. Aż mi się ciśnienie podniosło.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Luka ma same seksowne wejścia >.< Luka jest jak Sebas, tylko ma mieczuś :3

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Eriis ma rację ! xD

ocenił(a) serial na 9
nNesti

No bo Eriis ma zawsze rację xD chyba ze się akurat myli ;pp
widziałyście kuro 11? jest.. omajgad.

ocenił(a) serial na 8
Eriis

tak, OMG, było całkiem zaskakująco (mówię o hannah) xD

ocenił(a) serial na 8
nNesti

Po raz pierwszy było mi trochę żal blondasa...A Hannah i tak nie lubię :P

ocenił(a) serial na 9
kathi

Hannah jest taka dwulicowa pipa >.<

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Noo, drogie Panie! Nowe Uraboku i nic?!

ocenił(a) serial na 8
Eriis

właśnie skończyłam 23 - przypomina mi to trochę dobre, stare sailor moon - popłakałam się ze śmiechu, mina zesa na początku - bezcenne. Zobaczymy jak tragiczny będzie finał hahahahahahah już nie mogę się doczekać Ha ha , he he PS coraz więcej ładnych bohaterów się pojawia LOLZ