huh , ale z was nerdy... xD oglądałam sobie uraboku dzisiaj, nawet było ok, bez udziwnień, chociaż było pare scen rozwalających ehehehehhehehehehehehehheheheheh oczywiście Yuuki jak zawsze beznadziejnie irytujący/a.
Powinnyśmy stworzyć nową płeć dla takich stworzeń jak Yuuki. Co o tym sądzicie? xD
Nie oglądałaś Potwory i Spółka to możesz nie wiedzieć, ale nawet yeti wie, że one są...
O maj gad, o maj gad... widziały nowe Kuro? xD Jakie shota! Jezuuu, Klaudowi odwaliło po tej dzierganej pelerynce~!
TO chyba już nie jest Cielak, to jest mutacja po ugryzieniu pająka, spiderman 2, Ciele i Alojz w jednych zwłokach :D
Ale musisz przyznać że myk wymyślili ciekawy. Teraz czekamy na Klauda w ciele Sebasa.
przyznaje. Klaud w ciele Sebastiana może być bardziej interesujący ( przynajmniej pełnoletni) ...
Fuck, mnie też xD to wiele wyjaśnia xD tylko że ja jestem bardziej.. um.. elastyczna <lol>
jeszcze na początku, kiedy Alojz był na etapie wydłubywania oczu, myślałam że coś z niego będzie... teraz to juz nie to samo aww!!!!!!!!!! xD
Biedny Sebby, taki zazdrosny o Cielaka... podobało mi się, jak za każdym razem gfy Claude coś zrobił, rozpieprzał drzewo :D No i chyba już jest trochę znudzony tym wszystkim, zauważyłam.
no i jeśli chodzi o Clauda, to zachowywał się jak stary zboczony pryk. Fuj. Biedny zmolestowany Ciel :/
No i podobał mi się Grell pstrykający fotki xD pewnie też bym za Sebusiem latała i robiła to samo.
Poza tym, zastanawiam się co się dzieje z tym anime. Mogło w ogóle nie być tej serii, choć... kilka zabawnych scen było. Chyba za mangę się wezmę :/
Nie bardzo, bo musiałabym pomścić Cielaka. ;D
Bleh. Claude się zachowuje jak nie on. Gdzie ten stoicki spokój i opanowanie?
3/10 za akcję z fotkami i minę Grell'a pijącego herbatkę
Ach, czemuż Sebastian nie zabił tej srebrnowłosej szmaty jak miał okazję! Grrrr!
Genialne było zachwycanie się Greila cieniem Sebasowo-Akumowym xD muahaha, Yuzul, opchnij kilka odbitek! xDD
Czyli podsumujmy... Klaud jest loli, Sebas jest Shota, my jesteśmy Hentaj? xD
Manga jest zupełnie inna.. i momentami są ostre przestoje >.<
Manga jest na pewno lepsza niż druga seria Kuro! x___x
No minus te kawałki z rumieniącym się Sebusiem i zabawnym Grellem ;D
To anime zrobiło się zboczone.
I racja, Claude na początku był taki fajny spokojny i opanowany... bez serca. A teraz? Co to podniecenie robi z ludźmi(demonami ewentualnie)...
Klaud sie stoczyl .... trudno, mógł być dark cold hentai mononoke a został marnym pedofilem, szkoda ha ha ha ha h aha
chociaż jeszcze nie wiadomo co z nim będzie w ostatnim odcinku, poza tym troche ratują go oprawki .
Klałd będzie próbował zgwałcić Cielaka, ale Sebuśgo uratuje, w końcu to jego bocchan^^ po czym przyrzekną sobie wielką miłość do końca świata i jeszcze dłużej. Noo i potem będzie epilog "5 lat później" jak już Ciele jest dorosłe fizycznie i w końcu Sebuś może go gwałcić legalnie. Robi to z wielką chęcią. Koniec. xDD
*jest totalnie dzika, bowiem siedzi sobie w szkole na religii(w bibliotece) i nie ma co robić*
Ejejej, a ja nadal utrzymuję że jak Cielo umrze, to Sebas znajdzie sobie nowego bocchana i liczę, że zobaczymy modern Sebasa *ślini się* :3
Co ta religia robi z ludźmi xD
Hum hum, demoo... jakby Cielę się zreinkarowało, bo np. nie dokonałoby zemsty... to gitara gra, Sebas modern, Cielo modern, hentaj! xD
też kiedyś myślałam, że fajnie byłoby zobaczyć sebastiana w wersji modern. PS ogladalyscie ostatnie uraboku... yuuki jest koszmarny, zes jest nudny, reiga jest wtf, zostaje .. cadenza? ... moja wersja kuro jest taka romantyczna -cielak dorasta i razem z sebasem zostają yaoi parą...
No mnie wyłącz z tego grona...*również kręci głową* xD
Uraboku jak zawsze norma. Yuki fascynuje swym talentem do pakowania się w kłopoty. ;)
aż wstyd mówić...
(...) dlatego też wybrałam odrabianie lekcji zamiast oglądania UraBoku. >.<
Za to dzisiaj wielkie nadrabianie, tym bardziej że dorwałam pierwszego oavka do Yojou-han Shinwa Taikei :3
O Boże. Ale Luka miał seksowne wejście w 21 odcinku. Aż mi się ciśnienie podniosło.
No bo Eriis ma zawsze rację xD chyba ze się akurat myli ;pp
widziałyście kuro 11? jest.. omajgad.