PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489914}

Kuroshitsuji

2008 - 2009
7,9 9,9 tys. ocen
7,9 10 1 9873
Kuroshitsuji
powrót do forum serialu Kuroshitsuji
ocenił(a) serial na 9
nNesti

Oj tam, szczegół xD
Pochwalę się - skończyłam dzisiaj PoP:The Two Thrones! :3

ocenił(a) serial na 8
Eriis

congrats, nigdy w to nie grałam ale congrats lmao hahahahha !

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Sterujesz półnagim mężczyzną - czego od gry chcieć więcej?! xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

ha! niczego! wiem bo mój brat w to grał dawniej hahahahahahhahahaha

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Pomijając ciekawą fabułę, wiele godzin dobrej zabawy i emocji... no półnagi facet xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

pisząc te posty bardzo rzadko mam na myśli fabułę...ehehehehehehhehehehhehe

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Zzzzzzzzzzzzz
Chcę nowe Kuro.

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

Hell yeah!

ocenił(a) serial na 9
kathi

Kathi. Jestem na osiemdziesiątym epie DGM. Proszę, powiedz mi, że Kanda nie zginął. Ryczałam jak głupia wtedy!!! Ale on nie zginął, prawda?! Nie mógł!!!

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

To by było zbyt okrutne dla fanek Kandy :)

ocenił(a) serial na 9
kathi

Ufff. So relieved.

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Ej, wiecie może dlaczego jest tak, że gdy anime ma jakiś świetny opening to ending jest zawsze zrypany? :/
Co z tym jest?

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

a.) lenistwo producentów
b.) brak funduszy
c.) nadzieja, że mało komu chce się ten ED oglądać (bo zazwyczaj niestety tak jest), a świetny OP odwróci uwagę
d.) wszystkie powyższe odpowiedzi są prawidłowe

:PP

ocenił(a) serial na 9
kathi

VK miało niezły op i boski ending. Więc wybacz, ale można tak zrobić :D jakoś :D

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Ej, Hanaseku miało też niezły. Fushigi Yuugi też. Wszystkie K-ON!! mają lepsze endingi niż openy xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

No ale mnie chodzi o obydwa, że oba są boskie ;P

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

A czy ja powiedziałam że nie można? ;D Soul Eater jak dla mnie ma zarówno boskie OPs i EDs. W vk to ani jeden OP nie był dobry...porażka imo.
A w FY to tę melodię z OP do końca życia będę pamietać :P I z tym K-ON!!:m całkowicie się zgazam xD

ocenił(a) serial na 9
kathi

W VK ja też nie mogłam >.< już open Pandory był lepszy, chociaż klimatycznie podpada bardziej pod Kuro niż pod VK (chociaż Pandora mi się zawsze będzie kojarzyć z VK, dunno why?)
Nigdy nie zapomnę opena do Fushigi, nigdy xD itoshi hito noo taaaaamee niI~! i jak Miaka schodzi tymi schodami i tam Tamahome, ahh xDD <3
Kurde, w sumie zrobić coś co brzmi lepiej niż open do K-ONa!! (o ile jeszcze open pierwszego sezonu był całkiem śmieszny i fajny, o tyle teraz to są mózgojeby)..

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Oj tak, opening Fushigi Yuugi to mistrzostwo :D no, może nie, ale zawsze jakiś sentyment zostanie... achh, Tamahome... <3

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Open do Fushigi idealnie pasował do samej serii i w tym leży jego mistrzostwo.. był nadmuchany, momentami tandetny, ale chciało się oglądać dalej xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

A anime tandetne nie jest? Jeest! Co nie zmiania faktu, że zajebiste :D

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Nie słuchaj Tasuki, ona nie wie co mówi!~

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Czy tylko mnie druga strona nie chce się włączyć? Co jest?

Widziałyście szósty ep Kuro? Kyaaaaaaa! Kocham Sebusia, kocham <3 i całą tę sytuację ?(nie spoileruj, nie spoileruj!)
W ogóle, to anime całe jest przepełnione erotyzmem! Albo tylko ja to zauważam. Hm. xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

U mnie wszystko śmiga. Hm, dziwne.

Widziałam xD jest totalnie porąbany! Chciałabym dostać taką różę, piękna <33
No wiesz, Sebek chce cmoknąć Ciela... piszczałam jak głupia xD gorzej jak yaoistka ^'

ocenił(a) serial na 9
Eriis

No właśnie! Bo to nie jest tak! Oni nie mają mieć jakiegoś yaoi związku, tylko no... mogliby się cmoknąć itp parę razy xD
W szóstym odcinku Sebuś to miał love confession normalnie!!! I ten pełny pożądania wzrok...! <3

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Jak widzę Sebka to też mam pełny pożądania wzrok xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Jak my wszystkie, kochana xD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

A więc wszystkie wymagamy leczenia ;D

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Wiesz co, żeby tylko ten wzrok...! Ja to mam jakieś drgawki jak go widzę ;PP dziś kumpeli jęczałam jaki to Sebuś zakochany w tym Cielu a ona biedna musiała to znosić... dobrze, że wczoraj razem pierwszą serię obejrzałyśmy to wiedziała o co chodzi xDD
Ale co się ze mną namęczy to historia po prostu.

ocenił(a) serial na 8
Yuzuki

Yuzu też tak często mam że zamiast drugiej strony coś innego mi się włącza...musisz klikać bezpośrednio w ostani post.
A ten odcinek zdecydowanie najbardziej klimatyczny (coraz bardziej intryguje mnie też Claude ;D) No, ale za dużo też dziwnych aluzji (czyli wracamy na tory z pierwszej serii ;///), więc trochę lipa jak dla mnie :P O mnie by się tak mogli bić, a nie...;DDD

ocenił(a) serial na 8
kathi

nowe kuro nie jest złe, szkoda tylko, że zepsuli wielki finał pierwszej serii, no cóż trudno jakoś to może przeboleje, mówiłam, że będzie relationship between sebastian and ciel to mi nie wierzyłyście ha ha ha!

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Ja wierze w wszystko. Serio. Po tylu dziwnych akcjach w anime wszystko jest możliwe xDD
Fakt, klimat totalnie kuro, ale zgadzam się z Kathi, znowu się zaczynają pytania bez odpowiedzi >.<

ocenił(a) serial na 8
Eriis

To nie jest Yaoi definitywnie NIE MOGĄ mi tego zrobić! ;< *przejmujący krzyk rozpaczy* Bo ich przeklnę! ;DDD
Coraz częściej zastanwia mnie co by było gdyby Alojzik i Cielo zamienili się lokajami? Seba dogryzający blondaskowi na każdym kroku. Hmmm. ;>

ocenił(a) serial na 9
kathi

Cielo męczący się z Klodem? Ło masakra.

ocenił(a) serial na 8
Eriis

przecież lepszy Ciel i yaoi niż np. Yuuki z vampire knight

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Yuuki podpada pod zoofilię.

ocenił(a) serial na 9
Eriis

Niee, nie jestem za zamianą. Chociaż, gdyby Sebuś docinał Alojzowi to bym była zadowolona xD ale Ciel by tęsknił za Sebusiem za bardzo, taki bezpłciowy Klałd wcale nie rekompensuje...

Yuuki? Pod zoofilię?

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Ciele by nam zwiędło z tęsknoty jeszcze~!

No a co, pod dendrofilię?

ocenił(a) serial na 8
Eriis

Kloda...Kłoda...w sumie nawet pasuje ;P
W sumie wygląda jak skrzyżowanie małpy, sowy i szczura. Mi tam pasuje

ocenił(a) serial na 9
kathi

Jest za mało seksowny jak na złego, a przy tym porównując go do Sebcia, Kłoda nie ma szans.

ocenił(a) serial na 8
Eriis

A ja polubiłam Kłodę. Za jego niewzruszoną ignorancję wobec prowokacji Alojzika ;O

ocenił(a) serial na 9
kathi

Kocham momenty, w których Alojz robi coś głupiego, lub właśnie "znęca się" psychicznie nad Kłodą ew go "gasi" i Kłoda po prostu się tak na niego patrzy z takim.. hmm, politowaniem? xDDD

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Taak, boskie momenty xD ma w oczach dosłownie napis 'CO ZA DEBIL' a nad głową 'wtf' xD

ocenił(a) serial na 9
Eriis

I jeszcze "What am I doing HERE?! With HIM?!" ^____^

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Taki bulwers, dlaczego Ciel jest inteligentny a ten mały jest dupkiem?! xD

ocenił(a) serial na 8
Eriis

yuki pod zoofilie a reszta pod dendro.

ocenił(a) serial na 9
nNesti

Yuki to zoofilia/pedofilia, ona wygląda na osiem lat. I nie ma cycków.

ocenił(a) serial na 8
Eriis

wygląd to jeszcze nic, czytałam ostatnio nową część mangi i myślałam że zwymiotuje, nie moge czytać tego co ona mówi i co jej sie śni bo robi mi sie niedobrze.

ocenił(a) serial na 9
nNesti

oo, to już tom trzeci waneko łaskawie wydało?

ocenił(a) serial na 8
Eriis

To wydanie waneko jest okropne ;< Jak na razie mam 5 tomów viz'a, kupionych w zamierchłych czasach i chyba na razie wstrzymam się z kupnem mangi i poczekam jak to się skończy... (oby Yuuki kaput *__*) ;P