No ja mam polskie dwa tomy wanekowskie... z zagranicznych kolekcjonuję aktualnie NANĘ, a VK jakoś nigdy nie wzbudziło mojej przesadnej miłości ;P
Manga się powinna skonczyć na 46 chapterze...oj, autorka już zrównowała z ziemią tę mangę na wszystkie możliwe sposoby...
Zgadzam się z Tobą :/ ja tylko czekam na następne chaptery żeby zobaczyć co ona jeszcze wymyśli... czytanie tego jest takie nudne! >.< i wkurzające.
Ja tam niektóre chaptery pomijam...
Btw, muszę przyznać że manga Uraboku jest znacznie lepsza od anime *nadgoniła chaptery* :O
Gratulacje ;D poza tym, że chap 12-17 chyba(?) zostały pominięte, nigdzie ich nie ma to manga jest o wiele, wieeele lepsza ;D no i związek Yuki-Luka jest bardziej rozwinięty. Jeśli mogę tak powiedzieć;D
Nenene nie kuście >.<
Najpierw chcę skończyć mangę BECK'a a tutaj takie pochwały pod adresem UraBoku... nenene ;A;
http://www.mediafire.com/?ral1vfk9t1nxka2
chapter 13 jak na razie
14, 15, 16 powinny nie długo pojawić się hmmm.
no w sumie fajna manga, miejmy nadzieję, że będzie trzymać poziom do końca :P
Po Kuro 7
~SPOILERYYY~
Claude jest cienki. Czemu Sebuś musiał z nim walczyć sam, a on miał broń + 4 służących do tego, no sorry!
I Sebuś stracił włosek w walce~! Muszę mu zrobić pogrzeb.
PS. Claudowi stanął jak posmakował krwii Cielaka. Co za fetysz~! Cielak ma jakiś magnes na demony chyba *__*
PS2. Sebuś był zazdrosny~! Znowu! Ta bitwa na jedzenie utwierdza mnie w tym przekonaniu xD uroczy jest <3
No właśnie, na WAO są ;D podejrzewam, że zrozumiałabym już większość po japońsku, ale nadal nie jestem aż taki perfekt żeby całość oglądać xD
Tak to zabrzmiało. Sorry, nie miało tak być >___<
EDIT: CZEMU JAKIEŚ DZIKIE YAOI FANKI ROBIĄ YAOI FANARTY DO D.GRAY-MANA?! Toż to chore!!!!
Lol, robię sobie z Ciebie jaja xD
nie powiem, misiowy odcinek, chyba najlepszy z tych siedmiu jakie były dotąd.
sprawdzlam na animehippunden czy jak to się pisze, w takim razie poszukam jeszcze skoro taki zajebisty ten odcinek ha ha ha, ep 6 był niezły, skoro 7 jest lepszy to ciekawe co będzie na końcu serii xD
wolałam 6, bo w 6 były lepsze sceny w jeziorze ale 7 też może być, końcówka była interesujaca =P
Alojzik nie za mały na zabawianie się z pokojówkami? Do spania zaraz po wieczorynce, a nie...
Nie wiem co sądzić o tym odcinku, niemal cały czas się śmiałam xDDD
No właśnie. No ale Alojz już biedny doświadczony w TYCH sprawach i trochę mi go żal tak właściwie.. pewnie do następnego odcinka xD
http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/225/d/3/Kuroshitsuji___Kinky_stuff_by_Ten shi_no_Hikari.jpg
takie prawdziwe...!
Ekhm, i to ja jestem tak zboczona xD
Nyahah, Alojz jest zdecydowanie za mały na kinky stuff ;p no ale dzieci w tych czasach takie rozpuszczone xD
Co tu tak cicho? Poumierałyście, staruchy? xDDD
Wypowiem się na temat odcinka ósmego.
Nie podobał mi się. Nudny.
Koniec. xD
Ja Ci dam staruchy ;P
Mało że nieciekawy, to jeszcze obleśny (zwłaszcza ten pedostaruch).
Moar Ciel~!
Staruchy staruchy! Ja tu jestem najmłodsza w towarzystwie, nee? :D ja mam nadal 12 lat! Hohoho~ cieszę się pięknymi latami młodości... xD
Byłam na urodzinach u ryczącej szesnastki... poczułam się taka stara o.O ale wierzę w to, że po prostu zaczęła się KOLEJNA osiemnastka xD
ha ha ha ha ha ja też wierzę co roku że to kolejna osiemnastka xD Aloiz is dead huhuhuhu ciekawie, a tak w ogole to skonczylam wlasnie ogladac uraboku, też ciekawie - to coś z czerwonymi włosami jest niezłe, i reiga - uraboku to jest sailor moon 2 eheheheheheh
W tym tygodniu UraBoku średnie było ^" chociaż faktycznie, ciacha xD
Hmm, ja bym się tu bardziej przychylała do pomysłu, że UraBoku to takie współczesne Kuro ;p
To czerwone coś to Grell w wersji nie-gejowskiej=męskiej, tak? :PP
Nie wiem do czego porównać UraBoku... nadal mi się kojarzy tylko z AngelS i VK :// poza oczywiście ślicznym Luką. Cóż.
Luka jest z wyglądu bardzo w stylu Mayu Shinjou, a z charakteru bardzo Kiro-Sakuya'owaty.
Gdyby Luka nie był w stylu Mayu Shinjou to bym przestała oglądać to anime ehehehehe ps. czytałam love celeb ale przestałam bo było nudne! ale mam pytanie czy ten glowny bohater pop star blondyn się przefarbowal na bruneta czy tez nie lool?
Jak to jest, że jak powiesz 'Mayu Shinjou" to wszyscy wiedzą o kogo chodzi i dlaczego pierwszym słowem przychodzącym na myśl jest 'seks'? xDDDD
On nie był blondem... to był srebrny kitsune...
srebrny kitsune... moze gdybym to czylała wiedząc ze to srebrny kitsune a nie blond to bym doszla do najnowszych chapterow... PS hmmmm a kto to byla ta shinyo ? lol tzn co to w ogle jest xD nie mam pojecia xD i tych mang o seksie to tez nie czytałam oczywiście, w ogole to nie wiem nawet o czym one są lollololol hahahha =P
Od kiedy Fujiwara był gwiazdą pop? xDD
Um. Przed chwilą napisałaś: "Gdyby Luka nie był w stylu Mayu Shinjou to bym przestała oglądać to anime" i teraz pytasz o Shinjou-san?
Coś mi tu nie pasi.
Że Luka podobny do Fujiwary? Z której strony...
Mi ten z czerwonymi włosami BARDZO przypomina generała Cross'a z DGM xD
nie mowie ze luka jest podobny do tego blond farbowanego/srebrny kitsune kolesia z love celeb, Luka jest bardziej jak ci z haou airen lol przeciez to tez mayu shinjo ...
no jasne xD! ps. ale jestesmy na 20 odc a jest ich 24, wiec moze jeszcze bedzie gwalciciel xD ...