Nie, ja wolę poczekać do poniedziałku. Poza tym mi nie działają niektóre seriale na tvnplayer, choć nie wiem dlaczego.
Ja nigdy nie wytrzymuje:P Wiesz co mi też niektóre nie działają tzn. nie seriale co odcinki jakoś wybiórczo.
Najciekawszy odcinek.
1.dużo akcji
2.mniej romansidłości (i dobrze)
3. dynamiczna akcja z karambolem na moście
4.dużo Możejki (jeszcze by się Nocul przydał, np. jako pracownik bufetu)
5.Orda mokre portki i panika
6.Różczka zemdlała (bo pewnie nie żre mięsa)
7.Na końcu nowa laseczka
8.Ładna jesień
p.s.
Czy to prawda, że w następnych odcinkach Orda zastąpi matkę tej dziewczynce zawiązując luźny związek partnerski z jej ojcem???
Zdecydowanie najlepszy odcinek. O dziwo nie uratowali tej kobiety.A czy mi się wydaje, czy ten "karambol" to było coś z tym autobusem w którym była ta dziewczynka? Jakieś uderzenie lub coś? I Więdłocha no nie...
Odcinek wspaniały, emocjonujący, najlepszy jak dotąd. Ten serial naprawdę robi się coraz lepszy, I aż chce się powiedzieć: A nie mówiłam! Mówiłam, że pokażą lepszą, ludzką stroną Ordy! Niesamowicie zobrazowana panika, zdezorientowanie, strach i ludzka słabość, zwyczajnie go to wszystko przerosło. W którymś z tematów pisałam, że Orda tylko z pozoru jest cynicznym, wyrachowanym palantem. Tak naprawdę pod tą maską wiecznie opanowanego sztywniaka kryje się zwykły, nieco zagubiony człowiek, który butą stara się ukryć niepewność i kompleks niższości. Znakomita gra Wojtka Zielińskiego. Mimika, ton głosu- wspaniałe.
Końcówka naprawdę wzruszająca, to pewnie zasługa pięknej piosenki w tle...
Też się zgadzam, że serial robi się coraz lepszy. A co do aktora... masz rację świetnie odgrywa swoją rolę;) Nie znałam wcześniej tego aktora, ale cieszę się, że gra tutaj;) Aż z ciekawości spoglądnę gdzie on tam jeszcze grał:)
Serial ewidentnie plusuje. 4 odcinek mi się podobał najbardziej aż do 5. Ten zasługuje już na 8. Zobaczymy dalej, na razie nie skreślam. Na pewno lepsze to od Na dobre i nie dobre. Jest świeższa atmosfera i serial nie popełnia błędu dwójkowego tasiemca - skupia się faktycznie na życiu prywatnym lekarzy a nie na kolejnym przypadku w szpitalu. Notabene Na dobre i na złe, tak sięzaczynało i wtedy był to udany projekt. ZObaczymy ;)
Chyba dawno nie oglądałeś Na dobre i na złe skoro tak mówisz. Od jakichś 2 lat serial się diametralnie poprawił. Jest o niebo lepszy od M jak miłość i Klanu
Zgadzam się odc dużo lepszy od poprzednich.
A tak a propos zna ktoś tytuł tej piosenki, która leci podczas pierwszej operacji ( w odc 5) ;)
Tak mnie orda ciągle wnerwiał, ale w odc.5 trochę zmieniłam do niego nastawienie. Zobaczymy co dalej :) A serial coraz ciekawszy się robi i kręcony jest w moim rodzinnym mieście :D Ahh miło popatrzeć na nasz pięknie popisany most ^.^
szczerze, spodziewałem się większej akcji ;/ Denerwuje mnie to dzielenie odcinka na pół - kilka przypadków medycznych w pierwszej części, a kilka w drugiej...czemu nie dali tego odcinka jako główny wątek odcinka? Bardziej skupić się na przypadkach z wypadku i w ogóle...odcinek oceniłem na 7 (gdzie wcześniejszych dawałem 4-5), ale sam nie jestem przekonany, czy naprawdę był taki faajny ;/