PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833945}
7,3 2,3 tys. ocen
7,3 10 1 2310
Ludzie i bogowie
powrót do forum serialu Ludzie i bogowie

Już chodzą słuchy że serial jak zwykle będzie spieprzony przez debilne i nikomu nie potrzebne wątki miłosne.Niech ktoś powie reżyserom i scenarzystom że lata '70 i '80 już dawno minęły,nikt już nie chce oglądać infantylnych rozterek miłosnych(od tego są filmy dla upośledzonych intelektualnie czyli romanse i komedie romantyczne) a już tragedią i kompletnym nieporozumieniem są takie wątki w filmach wojennych.

trollu80

Nikogo nie interesują seriale bez wątków romantycznych, lemingozo..
Zmień leki, albo partnera

ocenił(a) serial na 8
HRA

To w końcu serial wojenny a nie komedia romantyczna

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
HRA

Jestem hetero i przestań sapać :)

trollu80

Jeśli te wątki będą podane jak w Czasie honoru, to nie będą przeszkadzać.

trollu80

W Czasie honoru też były wątki miłosne. I co? Czy to jakoś źle wpłynęło na serial?
Poza tym sorry, ale są osoby, które oglądają filmy z tematyką miłosną i jakoś one wypowiadają się kulturalnie i mądrze. Wiem, że filmweb to miejsce, gdzie tzw. Gównoburzy jest multum, ale nie pogrążamy tego jeszcze bardziej. A nazywanie takich osób upośledzonymi intelektualnie świadczy o braku kultury, tudzież chamstwie. ;)
Pozdrawiam Pana

ocenił(a) serial na 8
Joker_Dzokej

To raczej świadczy o tym ze sam jest upośledzony intelektualnie jeżeli obraża jakiś gatunek filmowy tylko dla tego ze go nie lubi.

Zigor

Dokładnie ;)

ocenił(a) serial na 8
trollu80

Z tego co czytałem recenzje, to serial właśnie jest pozbawiony wątków miłosnych. Mamy normalnych dorosłych facetów, którzy wypełniają swoje obowiązki a nie szukają dziewczyn jak w wspomnianym przez Ciebie serialu.

ocenił(a) serial na 1
Icariusz

Może dlatego, że tu zastąpiono te wątki sceną rozbieraną, kilkoma scenami molestowania i podrywem na wódkę, który miał być przykrywką? Osobiście wolałam wątki miłosne Czasu Honoru, w których widać było emocje, a nie były one jak te tutaj pustym wypełnianiem scenariusza.

trollu80

mnie przeraża bardziej, że ZNÓW serial wojenny :(
co się tak uczepili tego tematu?!
widząc przepiękny fotos na FW pomyślałam, że wreszcie polski film o Ameryce lat 50tych, a tu dupa, dupa, dupa czyli nudy :(

Kasha

Bo takie mają możliwości, scenariusz sam się pisze, scenografia stoi, nawet kostiumów z epoki jest pod dostatkiem.
Niech robią, byleby to było dobre.

Kasha

ten akurat nie jest najgorszy. montaż trochę za szybki, trudno się przyzwyczaić do postaci i zżyć z nimi. A filmy wojenne robią wszyscy - zobacz co Czesi ostatnio, albo Duńczycy wyczyniają, choć ruch oporu mieli w porównaniu z Polakami mizerny, prawie żaden. To ciekawy temat - człowiek w obliczu totalu. Megakorporacje już pracują pełną parą. To nas czeka, przyzwyczajaj się.

ocenił(a) serial na 7
Kasha

i bardzo dobrze że wojenny jest chociaz co oglądać , od gownianych seriali masz netflixa

shadow87

ale teraz już wszyscy robią wojenne, za komuny było tego stanowczo za dużo, wręcz do porzygu, a teraz znów chcą truć. Z seriali ostatnich świetny był "Mały zgon", w tą stronę powinni iść a nie ciągle odgrzewane kotlety.

ocenił(a) serial na 7
Kasha

mi sie podobaja seriale w stylu "czas honoru " od tvp cudów ni nalezy sie spodziewac... , a mały zgon był od canal+ jak pamiętam a oni się znaja na robieniu dobrych seriali akurat :]

trollu80

Bez wątków miłosnych to nie będzie serial, a nuda.
Właśnie za to ceniłem też między innymi Czas Honoru.