Zacznijmy od nowa tworzyć ten "wspaniały" serial. Proponuję żeby wyglądało to tak:
- Każdy sezon będzie miał 12 odcinków
- to my będziemy pisać scenariusz (chodzi o krótki opis o czym będzie odcinek)
- w każdym odcinku na reżysera wybieramy jakąś wybitną osobę
- do serialu możecie brać różne sławne osoby albo postacie z jakichś filmów, (ogólnie możecie wkładać w odcinki co tylko Wam do głowy przyjdzie)
- wymyślajcie też tytuł stworzonego przez siebie odcinka
- historie przedstawione w odcinkach muszą być ze sobą powiązane
- nie trzeba dbać o poprawną pisownie, to ma być po prostu dobra zabawa
Może najlepiej będzie jeśli pokażę to poniżej:
M jak Miłość
Sezon 1
Odcinek 1
Reżyseria:
Quentin Tarantino
Scenariusz:
Gangster
Znane osoby pojawiające się w serialu:
Brad Pitt
Rysiek z Klanu
Tytuł odcinka:
Rysiek Atakuje!
Opis:
do Grabiny swoim wypasionym motocyklem przyjeżdża Brad Pitt.pierwszy dom jaki napotyka na swojej drodze to oczywiście dom rodziny Mostowiaków. Lucek widząc kto przyjechał wybiega przed dom i zaprasza gościa na wspólne picie "luckowej naleweczki". wyruszają wspólnie do lasu (w domu nie mogą pić ponieważ Basi nie podoba się styl aktorski Pitta) gdzie wypijają 4 butle cudownej nalewki. kiedy leżą pijani w lesie nie zauważają, że zaczyna się do nich zbliżać Rysiek z Klanu z nożem w zębach..... CDN
Już wiecie jak to ma wyglądać. Niech teraz ktoś napisze scenariusz do drugiego odcinka. Stwórzmy extra serial!
Sezon 7
Odcinek 1
Reżyseria:
Clint Eastwood
Scenariusz:
Eric_Theodore_Cartman
Występują:
Agent Specjalny Franko (nowy głowny bohater)
Lucjan Mostowiak
Szef
Służący Alfred
Al Pacino
Tytuł odcinka:
Franko i Lucjan
Opis:
WARSZAWA, TAJNA SIEDZIBA "TAJNEJ AGENCJI"
- Zawołajcie mi tutaj Agenta Specjalnego Franka - zawołał do swojego służącego Szef
- Tak jest, Szefie! - odpowiedział służący Alfred
Po 2 minutach pojawił się w drzwiach Franko. Agent Specjalny Franko był przystojnym, wysokim, inteligentnym, wysportowanym (i chuj wie co jeszcze) agentem tajnej organizacji zwanej "Organizacją". Był ubrany jak zwykle w najdroższy garnitu świata.
- Wzywał mnie pan Szefie? - zapytał Franko
- Tak Agencie Franko, wzywałem. Mam dla Ciebie nowe zadanie.
- Supcio! - zawołał uradowany Agent.
- Ehhh... możesz przestać tak pedalsko gadać?
(A teraz czas odkryć największą tajemnicę Agenta Franka)
- Ale Szefie, ja jestem pedałem!
- Franko, podczas misji masz udawać hetero, zrozumiano?
- Jasne, szefie. To co to za misja?
- Musisz dostać się do tajnej bazy w południowej Rumunii. Rumuny chowają tam bombę atomową. Musisz się tam dostać i ją rozbroić.
- Wygląda na ciężkie zadanie - zauważył Franko.
- Bardzo ciężkie. dlatego przydzielam ci partnera. Poznaj Agenta Lucjana Mostowiaka!
(Obraz się ściemnia, na środek wychodzi Al Pacino)
- Witam, witam. Zastanawiacie się pewnie co tutaj robi Lucjan, który został zamknięty w lochach Watykanu. Już mówię o co tu chodzi. Scenarzysta Eric_Theodore_Cartman uznał, że przez ostatnie 6 sezonów nazbierało się tyle wątków, że kontynuowanie tego wszystkiego mogło by być trudne (zwłaszcza dla nowych scenarzystów). Dlatego postanowił zrobić coś w rodzaju rebootu serii (jak Spider Man może to M jak Mdłości też mogą). Czyli można powiedzieć, że wszystko zaczyna się od nowa. To tyle, dziękuję.
(Ekran się rozjaśnia)
Do pomieszczenia wchodzi Lucjan. Podchodzi do Agenta Franka i podaje mu dłoń.
- Cześć Franko, wiele o tobie słyszałem.
- Hehehe, to fajnie bo ja o tobie nic. - odparł Franko.
- W poprzednich sezonach serialu M jak Mdłości kilka razy ratowałem świat od zagłady. Nic wielkiego. - powiedział Lucjan.
- No na co czkeacie buraki!? Będzie tu stać i czekać aż zleci na nas rumuńska atomówka?! Ruszać się! Na lotnisku czeka już na was prywatny odrzutowiec.
- To ja jeszcze pójdę na chwilkę do kibla bo srać mi się chce. - powiedział Lucek i szybko pobiegł do toalety.
Kiedy Szef i Franko zostali sami, Szef powidział szeptem:
- Agent Lucek nie może się dowiedzieć że jesteś pedalicho. On jest homofobem. Jeśli się dowie, że lubisz chłopców, od razu cię zabije. To dobry Agent ale musisz na niego uważać. No, a teraz spadaj na misję.
CDN...
pisałem to prawie 2 tygodnie temu. teraz chuj mnie to obchodzi. już mi się nie chce wymyślać. chociaż muszę przyznać, że to była nawet ciekawa rozrywka. szkoda tylko że tak mało było chętnych. "lajf is brutal" jak to się mówi
Sezon 7
Odcinek 2
Reżyseria
Sylvester Stallone
Znani i lubiani
Chuck Norris aka Chuck Norris
Stiven Segal aka liberator
Bruce Willis aka Bruce Willis
Lucjan myśląc że nic się już nie stanie gra w szachy ,nagle jednak coś pier..olnęło Hania wybiegła z
nalewką w ręku
-Co tiiitoo jetds- jęcząc po pijaku się zapytała .Po chwili jednak Rambo odstrzelił jej głowę .Słysząc radio maryja zdenerwował się jeszcze bardziej
.Uzgodnili z Norissem że wybiją całą grabinę .Po skończonek robocie spotkali zbuntowanego Lukasza z swoją lafiryndą ktorych współżycie ogranicz się do pocałowania w policzek.
-Who is ? -
-Co !-
-Fuck you-
Spotali jednak kilku madafakerów
gfbiuobhjphtkubnrtltjklb5tybnoibnyiplbnybnylinbyib
Sezon 7
Odcinek 3
Reżyseria
Sylvester Stallone
Znani i lubiani
Chuck Norris aka Chuck Norris
Stiven Segal aka liberator
Rysiek aka Pogromca burdelów
blanka
maciek
Tymi madafakerami byli rysio blanka i maciek lucek zdziwił się zobaczywszy zmartwychwstałego rysia i wypił jeszcze jedną nalewke chuck norris zaatakował rysia kopnięciem z półobrotu lecz maciek powiedział do niego CO SIĘ STAO i nagle łukasz spytał się blanki czy ma zabezpieczenie ponieważ chce zacząć poważne współżycie ze swoją lafiryndą chcą bowiem pocałować się w usta lecz przed tym chaniebnym krokiem ratuje ich steven segal mówiąc że gabi zdradza go z bruderem łukasz postanawia upić się sokiem pomarańczowym i naćpać się rutinoscorbinem CDN