Jeden wielki lol. Normalnie pomysły to oni mają, ale najlepsza będzie Martunia, która będzie
strzelać! :D
no ja też to widziałam LOL :D pewnie będzie pozbawiona immunitetu sędziowskiego. ha ha ha to ci chichot losu.
Anka i Mirka wpadną.
Janet będzie napadnięta / zgwałcona przez kierowcę ciężarówki, i będzie uciekać przez pola do Mostowiaków w zakrwawionej i podartej koszuli.
Ja jeszcze myślę, że ona będzie chciała się do Kazana dostać i dopiero Budzyń jej pomoże i ona się nawróci itp itd :D
Mnie też wydaje się, że ciąży z tego "związku" nie będzie...co najwyżej urojona.
Tej Anki to ja po prostu nie znoszę. Mam uraz do tej aktorki odkąd zagrała w serialu "Adam i Ewa"
Ja też tej aktorki nie lubię. Zresztą dla mnie pomysł scenarzystów, żeby połączyć związkiem wdowca z siostrą zmarłej żony, hmmm, jest dziwny. Jakby innych kobiet, nawet w Grabinie, Lipnicy i okolicy nie było ;D
"Janet będzie napadnięta / zgwałcona przez kierowcę ciężarówki, i będzie uciekać przez pola do Mostowiaków w zakrwawionej i podartej koszuli"
Przynajmniej Osyda trochę sobie pobiega :D
Przyznam się że 10 razy to oglądałem. Szok, fajna będzie sprawa z Janką pewnie w szpitalu rodzina ją polubi bo myślę że to ona tam trafi po tej przygodzie z tirem. Przynajmniej takie wnioski wyciągnąłem. I ciekawe jak się skończy historia Pawła z dzieckiem...
A mi się wydaje, że oni w szpitalu będą po tej strzelaninie z Martunią :D ale nie pokazali wgl Pawła, Piotrka, paru wątków. A szkoda.
to nie Janka tam biegnie tylko Kasia.Ten cały Krystian dosypie jej podczas kolacji proszków nasennych i wywiezie do swojego domu.Bo będzie chciał się na Niej zemścić za śmierć swojego ojca.
haha może zgłoś się do pisania scenariusza:D jak nic przez to pole biegnie Janka, specjalnie sprawdzałam:P
Sprawdzałem tam chyba (na 90%) jest Janka. I co Kasia robiła by w okolicy Grabiny i jeszcze coś świadczy że to Janka: telefon policjanta do Lucjana z pytaniem czy ją zna.
To jest na pewno Janka. A co do Martusi to niezły z niej Killer :D W ogóle zapowiedź nowego sezonu jest jak serial sensacyjny :D
Witam
co to za nuta leciała wczoraj w serialu , jak koroniewska była w apartamencie łagody ??
dzięki
Nie pogniewałbym się :D nie wiem czemu ale cała rodzinka Martuni poza Budzyniem jest drewniana (szczególnie Anka)
M jak Miłość aka Dom Zły!
Duch Łepkowskiej unoszący się nad serialem został wyparty przez ducha Smarzowskiego. Ostry, brudny seks, niechciane ciąże, gwałt, zakrwawiona kobieta biegnąca przez zaśnieżone pola, bijatyki i strzelaniny...
tylko żeby się nie okazało, że ta jak to często jest z filmami kinowymi, wszystko, co najlepsze i najbardziej efektowne pakują do trailera, a jak przychodzi do oglądania całego filmu, to wieje nudą
Najgorsze postacie w MjM według mnie... Kasia, Marcin, jego ojciec, Agnieszka, Piotruś i jego rodzice.
Przerażona Martusia jeszcze strzeli nie do tego faceta to trzeba, czyli do przystojnego i inteligentnego Łukasza :P
Jednak chyba nikt z widzów nie tęskniłby za nim :D
Zastrzeli Andrzeja który własną piersią zasłoni Łukasza. ;)
Potem Martusia strzeli do siebie, ale oczywiście nie trafi, bo będzie już taka zmęczona ...
Według mnie też szkoda, że nie pokazali nic z Kaśką i Marcinem. Według mnie to w tej chwili był najciekawszy wątek MjM, zwłaszcza, że teraz pojawił się ten Krystian. :)