PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Jeden wielki lol. Normalnie pomysły to oni mają, ale najlepsza będzie Martunia, która będzie
strzelać! :D

adamo001

no ja też to widziałam LOL :D pewnie będzie pozbawiona immunitetu sędziowskiego. ha ha ha to ci chichot losu.
Anka i Mirka wpadną.
Janet będzie napadnięta / zgwałcona przez kierowcę ciężarówki, i będzie uciekać przez pola do Mostowiaków w zakrwawionej i podartej koszuli.

Salt88

Ja jeszcze myślę, że ona będzie chciała się do Kazana dostać i dopiero Budzyń jej pomoże i ona się nawróci itp itd :D

ocenił(a) serial na 3
Salt88

Anka? Z kim?

robipati

no jak z kim z markiem :p
w tym zwiastunie marek mówi do niej miałaś się zabezpieczyć...

ocenił(a) serial na 3
Salt88

Gdzie znajdę ten zwiastun?

robipati

na sam koniec odcinka 996

ocenił(a) serial na 1
Salt88

Ja gdzieś czytałam, że Anka zmyśli tą ciąże aby być z Markiem

ocenił(a) serial na 8
Pamela16

Mnie też wydaje się, że ciąży z tego "związku" nie będzie...co najwyżej urojona.

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

Tej Anki to ja po prostu nie znoszę. Mam uraz do tej aktorki odkąd zagrała w serialu "Adam i Ewa"

ocenił(a) serial na 8
Pamela16

Ja też tej aktorki nie lubię. Zresztą dla mnie pomysł scenarzystów, żeby połączyć związkiem wdowca z siostrą zmarłej żony, hmmm, jest dziwny. Jakby innych kobiet, nawet w Grabinie, Lipnicy i okolicy nie było ;D

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

W ogóle w nowym sezonie zrobią z Mareczka takiego Macho :D

ocenił(a) serial na 8
Pamela16

W sumie młody facet. Powinien korzystać z życia ;)

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

Niech korzysta ile chce ;D

Salt88

"Janet będzie napadnięta / zgwałcona przez kierowcę ciężarówki, i będzie uciekać przez pola do Mostowiaków w zakrwawionej i podartej koszuli"
Przynajmniej Osyda trochę sobie pobiega :D

użytkownik usunięty
adamo001

Przyznam się że 10 razy to oglądałem. Szok, fajna będzie sprawa z Janką pewnie w szpitalu rodzina ją polubi bo myślę że to ona tam trafi po tej przygodzie z tirem. Przynajmniej takie wnioski wyciągnąłem. I ciekawe jak się skończy historia Pawła z dzieckiem...

A mi się wydaje, że oni w szpitalu będą po tej strzelaninie z Martunią :D ale nie pokazali wgl Pawła, Piotrka, paru wątków. A szkoda.

użytkownik usunięty
adamo001

Był i Piotrek z problemami w kancelarii i Paweł z szefową.

A był zapomniałem. Ale ciekawie się zapowiada, co tam powymyślali :)

ocenił(a) serial na 1
adamo001

Hahahaha :D Martunia i strzelanie :DD

użytkownik usunięty
Pamela16

Może to ona zabiła Kennedyego. W końcu jest tak uzdolniona...

ocenił(a) serial na 9

to nie Janka tam biegnie tylko Kasia.Ten cały Krystian dosypie jej podczas kolacji proszków nasennych i wywiezie do swojego domu.Bo będzie chciał się na Niej zemścić za śmierć swojego ojca.

ocenił(a) serial na 3
kevinek

haha może zgłoś się do pisania scenariusza:D jak nic przez to pole biegnie Janka, specjalnie sprawdzałam:P

użytkownik usunięty
kevinek

Sprawdzałem tam chyba (na 90%) jest Janka. I co Kasia robiła by w okolicy Grabiny i jeszcze coś świadczy że to Janka: telefon policjanta do Lucjana z pytaniem czy ją zna.

ocenił(a) serial na 1

To jest na pewno Janka. A co do Martusi to niezły z niej Killer :D W ogóle zapowiedź nowego sezonu jest jak serial sensacyjny :D

Pamela16

No, przywalili z grubej rury tę zapowiedź ;D

ocenił(a) serial na 1
anarchistt89

Może w końcu coś się zacznie dziać :D I Martusia się ożywi :D

Padłam.

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Witam
co to za nuta leciała wczoraj w serialu , jak koroniewska była w apartamencie łagody ??
dzięki

ocenił(a) serial na 4
adamo001

No i chyba Łukaszka odstrzelą

ocenił(a) serial na 6
maciekd_filmweb

Mam nadzieje:)

ocenił(a) serial na 1
Mother_Earth

Nie jestem chamska, ale go mogą odstrzelić :D

ocenił(a) serial na 9
Pamela16

Sorry ludzie za pomyłkę ale to była jednak Janka.

maciekd_filmweb

Nie pogniewałbym się :D nie wiem czemu ale cała rodzinka Martuni poza Budzyniem jest drewniana (szczególnie Anka)

adamo001

M jak Miłość aka Dom Zły!

Duch Łepkowskiej unoszący się nad serialem został wyparty przez ducha Smarzowskiego. Ostry, brudny seks, niechciane ciąże, gwałt, zakrwawiona kobieta biegnąca przez zaśnieżone pola, bijatyki i strzelaniny...

Prunio

hehe dobre! ale ostro pojechali z tym trailerem, seks, golizna, krew, przemoc!

ocenił(a) serial na 2
milenasy

tylko żeby się nie okazało, że ta jak to często jest z filmami kinowymi, wszystko, co najlepsze i najbardziej efektowne pakują do trailera, a jak przychodzi do oglądania całego filmu, to wieje nudą

ocenił(a) serial na 4
Prunio

I od września tylko 18+ po 23 :D

ocenił(a) serial na 7
adamo001

szkoda, że nie pokazali nic z Kasią albo Marciem.

ocenił(a) serial na 5
Aselka

Najgorsze postacie w MjM według mnie... Kasia, Marcin, jego ojciec, Agnieszka, Piotruś i jego rodzice.

elmoo_filmweb

Przerażona Martusia jeszcze strzeli nie do tego faceta to trzeba, czyli do przystojnego i inteligentnego Łukasza :P
Jednak chyba nikt z widzów nie tęskniłby za nim :D

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

To tam był Łukasz czy Andrzej? :D

Pamela16

Mnie się wydaje, że Łukasz, ale pewności nie mam

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Mi się wydaje, że to był Andrzej

Pamela16

Możliwe

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Zastrzeli Andrzeja który własną piersią zasłoni Łukasza. ;)
Potem Martusia strzeli do siebie, ale oczywiście nie trafi, bo będzie już taka zmęczona ...

andre_

Hahahah padłem po tym, że nie trafi bo będzie zmęczona :D

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 7
Aselka

Według mnie też szkoda, że nie pokazali nic z Kaśką i Marcinem. Według mnie to w tej chwili był najciekawszy wątek MjM, zwłaszcza, że teraz pojawił się ten Krystian. :)

ocenił(a) serial na 7
Pati353

no właśnie a tu żadnych scen z Krystianem i Kaśką nie pokazali...

ocenił(a) serial na 8
Aselka

Może chcą, żeby ludzie sami sobie dopisali scenariusz, choćby na czas wakacji.