Witam przymierzam się nad obejrzeniem tego serialu ale nie wiem czy zacząć oglądać bo mogę
się zawieść dlatego mam pytanko czy w tym serialu są jakieś dramatyczne sceny lub sceny typu
romans? i kto tu jest głównym bohaterem ? bo ostatnio zaczełem oglądać Rookie Blue i tam
głównym bohaterem jest taki młody glina który ma adhd (chyba a przynajmniej tak się zachowuje) i
w 12 odcinkach serialu widać go było może ze 3 razy więc wolę się upewnić i mógłby ktoś tak
bardziej sprecyzować o czym jest mad men ? bo z opisu gówno się dowiedziałem :D dzięki za
wszelką pomoc :) proszę bez większych spojlerów ;]
Mad Men opowiada historię Dona Drapera, człowieka pracującego w mekce reklamy- Nowym Jorku. Serial skupia się na jego skomplikowanym życiorysie oraz na osobach, z którymi na co dzień pracuje i rywalizuje a także na jego życiu rodzinnym. W serialu możesz zobaczyć wiele popularnych reklam, które powstawały w małych pokoikach a kreatywność zapewniały wtedy hektolitry alkoholu i marihuana. Serial porusza wiele wątków, rozpoczynając od historii bohaterów jak i przemian kulturowych, które miały miejsce w Stanach Zjednoczonych w latach 60'. Romanse? Nie wiem czy można tak to nazwać, ale "coś takiego" występuje. Mad Men to skrót od Madison Men- ludzi pracujących w dzielnicy Nowego Jorku. Po obejrzeniu serialu mogę stwierdzić, że słowem "Mad" można spokojnie opisać zachowania większości mężczyzn pojawiających się w serialu. Świetna rola Jona Hamma.