PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436999}

Mad Men

2007 - 2015
8,1 37 tys. ocen
8,1 10 1 36886
8,7 28 krytyków
Mad Men
powrót do forum serialu Mad Men

Witam przymierzam się nad obejrzeniem tego serialu ale nie wiem czy zacząć oglądać bo mogę
się zawieść dlatego mam pytanko czy w tym serialu są jakieś dramatyczne sceny lub sceny typu
romans? i kto tu jest głównym bohaterem ? bo ostatnio zaczełem oglądać Rookie Blue i tam
głównym bohaterem jest taki młody glina który ma adhd (chyba a przynajmniej tak się zachowuje) i
w 12 odcinkach serialu widać go było może ze 3 razy więc wolę się upewnić i mógłby ktoś tak
bardziej sprecyzować o czym jest mad men ? bo z opisu gówno się dowiedziałem :D dzięki za
wszelką pomoc :) proszę bez większych spojlerów ;]

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

Mad Men opowiada historię Dona Drapera, człowieka pracującego w mekce reklamy- Nowym Jorku. Serial skupia się na jego skomplikowanym życiorysie oraz na osobach, z którymi na co dzień pracuje i rywalizuje a także na jego życiu rodzinnym. W serialu możesz zobaczyć wiele popularnych reklam, które powstawały w małych pokoikach a kreatywność zapewniały wtedy hektolitry alkoholu i marihuana. Serial porusza wiele wątków, rozpoczynając od historii bohaterów jak i przemian kulturowych, które miały miejsce w Stanach Zjednoczonych w latach 60'. Romanse? Nie wiem czy można tak to nazwać, ale "coś takiego" występuje. Mad Men to skrót od Madison Men- ludzi pracujących w dzielnicy Nowego Jorku. Po obejrzeniu serialu mogę stwierdzić, że słowem "Mad" można spokojnie opisać zachowania większości mężczyzn pojawiających się w serialu. Świetna rola Jona Hamma.

tomaszkowalewski

dzięki za odpowiedź i zaczynam oglądać mad men już wiem że się nie zawiode :D