Matki pingwinów
powrót do forum 1 sezonu

Przekoloryzowane niczym serial z TVN. Pierwsza myśl jak wyskoczyła mi przy oglądaniu to totalna żenada. Kto godzi się na takie produkcje i scenariusze. Ta osoba powinna być teraz w pośredniaku.

supervirado

To była ona :"Anna Nagler, ówczesna dyrektorka ds. lokalnych seriali oryginalnych Netfliksa w Europie Środkowo-Wschodniej odpowiedziała: "To jest świetne! Znajdź producenta i pisz!".

ocenił(a) serial na 5
Amfios

No i ją zwolnili w listopadzie 2023 ;) popracowała trzy lata

ocenił(a) serial na 10
supervirado

Ty chyba nie masz zielonego pojęcia o tym co mówisz, Haha. Serial w 100% pokazuje prawdę! Ja pracowałam w mtom przewozie dzieci niepełnosprawnych. I tak właśnie jest! Szkoły państwowe są zaniedbane i brzydkie, na dodatek te matki naprawdę mają ciężko, mimo to że te dzieci są cudowne!

ocenił(a) serial na 9
supervirado

To nie jest przekoloryzowane. To są dzieci niczyje. Nikt ich nie chce. Czasem zdarzy się szkoła z powołaniem. Nie wiesz co piszesz.

ocenił(a) serial na 9
supervirado

Taki komentarz mogła tylko napisać osoba, która nie zna perspektywy OzN w Polsce. Proponuję więcej pokory i wolontariat takim osobom na wózku, czy w spektrum autyzmu, by poznać życie, o którym mówisz "przekoloryzowane".