PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=173594}

Medium

2005 - 2011
7,2 5,0 tys. ocen
7,2 10 1 5030
5,0 2 krytyków
Medium
powrót do forum serialu Medium

Ja (nie wiem jak wy) wolę medium od choćby głupawych lostów, gdyż nie kombinują tam tak bardzo a i tak efekt jest o wiele lepszy od Zagubionych. Cóż może to przez to, że jest 3 sezon Lost'ów a medium na razie pierwszy.

Ciasteczkoludek

Lost jest lepszy ale Medium jest zaraz potem

Malazaa

Lost jest DUUUŻO lepszy od medium. LOST to mój ulubiony serial. Medium tez jest fajne ale nie tak.

ocenił(a) serial na 6
Renia234

lost jest swietny, medium tez ale jednak seriale gdzie jest jakis glowny watek sa lepsze :) mimo to oba ogladam z wielka przyjemnoscia, jak ogladasz dopiero 1 sezon medium to dobrze bo 2 i 3 sa lepsze :)

Ciasteczkoludek

Jak można porównywać odrębną produkcje do "LOSTA" ?? To jest już na prawdę bezsensu - wszystko się kręci wokół "Lost - Zagłubionych" ? Może porównacie jeszcze "Herosów"do "Losta" ?

ocenił(a) serial na 8
Ciasteczkoludek

Dociekliwy zgadzam sie... po pierwsze to LOST jest serialem z zupelnie innej beczki.. albo go lubisz albo nie znosisz innego wyjscia nie ma.. a medium no coz... jeden z moich ulubionych odcinkow to jak tatus mysli ze ma coreczke geniusza a potem sie okazuje ze ma coreczke medium i cyferki jej sie pokazywaly nad glowka tatusia xDDD

MissZamanda

'te cyferki' to trochę jak z Actionman'a co ona widział wszystko złe w cyferkach xDD Dobra baja jak cała reszta :)

ocenił(a) serial na 4
Ciasteczkoludek

A dla mnie jeden z najgorszych seriali, choć przyznam się że widziałem gorsze. A odtwórczyni głównej roli Patricia Arquette jest u mnie w Top 10 najgorszych aktorek odtwarzających główną rolę.

ocenił(a) serial na 4
SyNtEr

Scenariusz do każdego odcinka pisze chyba gimnazjalista bo zagadki są na takim poziomie. Przewidywalny do bólu. O wyrazie twarzy głównej aktorki nie wspomnę .Nie jest do normalnego opisania ( jakby krowa miała zatwardzenie ). Jestem naprawdę w szoku , że ten serial trwa już tyle lat. Wg mnie dużo lepsze seriale były porzucane w 1 sezonie. Szary , płytki, dla zwykłego szaraczka . Chyba ma na celu dowartościowanie ludzi , którzy przy trudniejszych zagadkach mają problemy.