Ja (nie wiem jak wy) wolę medium od choćby głupawych lostów, gdyż nie kombinują tam tak bardzo a i tak efekt jest o wiele lepszy od Zagubionych. Cóż może to przez to, że jest 3 sezon Lost'ów a medium na razie pierwszy.
lost jest swietny, medium tez ale jednak seriale gdzie jest jakis glowny watek sa lepsze :) mimo to oba ogladam z wielka przyjemnoscia, jak ogladasz dopiero 1 sezon medium to dobrze bo 2 i 3 sa lepsze :)
Jak można porównywać odrębną produkcje do "LOSTA" ?? To jest już na prawdę bezsensu - wszystko się kręci wokół "Lost - Zagłubionych" ? Może porównacie jeszcze "Herosów"do "Losta" ?
Dociekliwy zgadzam sie... po pierwsze to LOST jest serialem z zupelnie innej beczki.. albo go lubisz albo nie znosisz innego wyjscia nie ma.. a medium no coz... jeden z moich ulubionych odcinkow to jak tatus mysli ze ma coreczke geniusza a potem sie okazuje ze ma coreczke medium i cyferki jej sie pokazywaly nad glowka tatusia xDDD
'te cyferki' to trochę jak z Actionman'a co ona widział wszystko złe w cyferkach xDD Dobra baja jak cała reszta :)
A dla mnie jeden z najgorszych seriali, choć przyznam się że widziałem gorsze. A odtwórczyni głównej roli Patricia Arquette jest u mnie w Top 10 najgorszych aktorek odtwarzających główną rolę.
Scenariusz do każdego odcinka pisze chyba gimnazjalista bo zagadki są na takim poziomie. Przewidywalny do bólu. O wyrazie twarzy głównej aktorki nie wspomnę .Nie jest do normalnego opisania ( jakby krowa miała zatwardzenie ). Jestem naprawdę w szoku , że ten serial trwa już tyle lat. Wg mnie dużo lepsze seriale były porzucane w 1 sezonie. Szary , płytki, dla zwykłego szaraczka . Chyba ma na celu dowartościowanie ludzi , którzy przy trudniejszych zagadkach mają problemy.