PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64372
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

"Kocham Cię, tato"

ocenił(a) serial na 10

Scena w drugim odcinku nowego sezonu, w której wyimaginowana Charlotte żegna się z Patrickiem.. łamacz serca. Wycisnęła łzy chyba każdemu widzowi.

ocenił(a) serial na 7
oasis798

Bez przesady. Wg mnie bardziej wzruszająca była scena jak Jane odwiedził grób swojej rodziny razem ze swoim szwagrem.

ocenił(a) serial na 10
mariben85

ktory to byl odcinek??

ocenił(a) serial na 7
brzeszczot90

Jakoś na początku 3serii, chyba 2albo3odc. W każdym razie to był ten odcinek, w którym Jane pomagał bratu swojej zmarłej żony.

ocenił(a) serial na 7
brzeszczot90

Sprawdziłem z ciekawości i to jest 3x02, scena nad grobem pod koniec odcinka.

ocenił(a) serial na 10
mariben85

dzieki :)

ocenił(a) serial na 7
oasis798

Również bardziej była wzruszająca scena w odcinku 1serii jak Kristina Faye mówi Patrickowi że ma kontakt z jego rodziną i że jego córka spała kiedy RJ ją zabijał.

ocenił(a) serial na 7
mariben85

Zgadzam się, ta była znacznie bardziej poruszająca. A w ogóle łezkę uroniłam przy Mentaliście tylko raz i to nawet w odcinku niezwiązanym z Red Johnem - przy śmierci koronera Steinera i sztuczce z monetą. Kapitalne.
"Devil's Cherry" ogólnie był chyba w zbyt komediowej konwencji, żeby pocisnąć po emocjach.

ocenił(a) serial na 7
milkaway

To ja też się zgodzę :). Ta scena i mina PJ (czy SB) przypominała mi klasyczny wyraz twarzy Ala Bundy'ego :P.

ocenił(a) serial na 8
creep_

Jedna z bardziej wzruszających była jak jakaś laska podeszła do Jane i pytała czy się do nich nie przyłączy a Jane że jest żonaty (1x14 czy 1x16 nie pamietam) :p I to z Kristina wspomniane 3 posty wyżej.

ocenił(a) serial na 6
kitiko

O,o! dokładnie:) Te dwie sceny sprawiły, że spłakałam się jak bóbr;)