Zgłodniałem...........Hmmm...? Co polecacie na kolację przy odcinku Mentalisty? xD
Jak mi przykro :P
Jutro nowy dzień, kolejna okazja, by zamówić :)
Tylko znowu musisz być głodny :)
A swoją drogą nie publikuj więcej takich nieprzyzwoitych słitfoci. Bogu ducha winne oponki stają się obiektem pożądania.
Przecież ja jestem "znana" z tłustych słitfoci ;)
Nigdy nie jadłam serowych pączuszków, ale przypomniały mi, że niedługo tłusty czwartek :]
Zaraz "znana". Widzieliśmy za mało. Wrzuć coś jeszcze to popatrzymy, ocenimy.
PS. Podobne oponki sprzedawali kiedyś w Makro.
No jak to? Przecież ja się staram 6 i 3/4 raza bardziej, niż wszyscy samozwańczy celebryci w naszym kraju i to wciąż za mało? :o
To prawda, że się starasz bardziej od nich, ale to jedynie świadczy o tym jak oni się starają... Chciałabym Ci powiedzieć coś pobudzającego bojowego ducha w stylu: "nie jedz oponek, bo lato idzie", ale sama właśnie jem czekoladę i wyszłabym na hipokrytkę. Za oponkami nie przepadam, więc możesz wstawiać ile chcesz, nie będą obiektem mojego pożądania.
Witam :)
ma wrzucić na ruszt ? czy jakieś przepisy czy może fotkę :)
jadłem serowe pączki zrobione na bazie serka waniliowego :) dobre były :)
Cześć:) Na ruszt może też wrzucać, ale miałam na myśli to, żeby wrzuciła dla nas jakąś słitfocię. Co to będzie nie sugeruję, ponieważ chcę zostać zaskoczona. Sława ma swoją cenę, trzeba usiąść i pomyśleć jak się lansować;)
Ale nie mogę tak wrzucać słifoci bez kontekstu, bo bez kontekstu nie zszokuje-a chyba o to w tym chodzi ;) Ja jestem nieśmiała, więc musi mnie coś do słitfoci natchnąć, bo to nie żadna sztuka być polskim celebrytą, trzeba być też artystą, szukać inspiracji ;) Nie znacie dnia ani godziny :)
Tak. :D Oglądam teraz wiele innych seriali. Wiem, że na 10 nie zasługuję. A poza tym to idę coś zjeść. :D
Oooo, to to ja wiem :]
Wystarczy tylko zasadzić małe ziarenko, a co to forum z niego uczyni, jak je zinterpretuje, ukształtuje i co z nim zrobi??? Tego nawet najwięksi prorocy nie wiedzą. Tego nawet najmądrzejsi uczeni nie wiedzą. Tego nawet najstarsi górale nie wiedzą. Tego nawet nikt nie wie...:]
Nic ;p Odchudzam się na wiosnę!
Żartuję ;] Jadłam zupę z serków topionych z pieczarkami i kebaba ;] Nie miałam czasu na normalny obiad ;/