PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 64 tys. ocen
7,7 10 1 64372
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

2 sprawy

ocenił(a) serial na 10

1. Czy wy też juz potraficie przewidzieć kto jest mordercą ? Ja od 5 ostatnich odcinków typuje dwie osoby i zawsze jedna z nich jest mordercą.
2 . Nie wiem czego ale mam takie wrażenie że wszytkie tytuły odcinków które zawierają "red" informują nas o tym że w tym odcinku wystąpił Red Jasio :) Może to być postać która jest zawsze ale nie zwracamy na nią uwagi. Może one być gdzieś w tle i nic nie mówić

ocenił(a) serial na 7
komornikzmc

1. Trudno powiedzieć, czasami moje przypuszczenia się sprawdzają, czasem nie. Ostatnio chyba najbardziej oczywistymi mordercami byli ta bogaczka i jej lokaj, ktorzy zabili jej zięcia wierzącego w UFO. ;)
2. Hm, nie jestem przekonana. W pierszwym tylko sezonie "red" jest w aż 16 tytułach odcinków, w tym z ponad 10 pod rząd...Trudno mi uwierzyć, że w każdym wsadzili by RJ'a na zasadzie "gdzie jest Wally?".

ocenił(a) serial na 10
milkaway

ja typuje że RJ to agent Cho albo jest jego pomocnikiem dlatego że ma zdolności maskowania swoich emocji i w ostatnim odcinku kiedy rozmawiał z morderczynią manipulantką sprawiał wrażenie nie tylko zadowolonego ale jakby się znali od lat.Mam takie wrażenie że ta babka jeszcze pojawi się.

marcin27_filmweb

Dobrze mówisz:))

ocenił(a) serial na 8
netevil

Wg mnie ta babka jest w jakis sposob zwiazana z Red Johnem, a Czerwonowi Jasiowi w biurze pomaga LaRoche :)

ocenił(a) serial na 5
marcin27_filmweb

kurcze bo mi się to wszystko już zlewa - który to było odcinek z ta morderczynią? bo wiem że była ale postaci nie mogę sobie przypomnieć

ocenił(a) serial na 5
Deddlith

albo chociaż co to była za sprawa to pewnie zaskoczę o co chodzi :)

ocenił(a) serial na 7
Deddlith

No łatwo przewidzieć, ciekawsze jest zawsze sposób w jaki główny bohater to udowodni:D.
Poza tym ten serial robi wrażenie lekko snobistycznego- w każdym odcinku pragmatycznie ukatrupiają jakiegoś milionera jest przez to strasznie nie życiowy moim zdaniem(ha życiowy gdzie mu tam do mojego ulubionego nie odżałowanego Life:D)

użytkownik usunięty
Deddlith

S3E19

ocenił(a) serial na 5

aaa to o to chodziło - wydawało mi się ze była kiedyś jeszcze jakaś inna taka maniaczka- ale to moze mi się już miesza. takie skutki jak się 3 sezony w 2tygodnie obejrzy..... :)

dzięki wielkie :)

ocenił(a) serial na 10
Deddlith

Pewnie chodzi ci o Christine Fraye tą nawiedzoną medium to znajdziesz ją w odcinku 7 pierwszej serii.Wtedy pojawiła się po raz pierwszy.

ocenił(a) serial na 7
komornikzmc

Moim zdaniem to Red Johnem Bertram (czy jakoś tak) ten szef szefów. W jednym odcinku przytoczył fragment wiersza Williama Blake'a tak jak Red John w odcinku gdy gadał z Jane'm.....ti chyba było Tiger tiger burning burning bright....no albo oczywiście La Roche.

ocenił(a) serial na 7
mithrandir_filmaniak

Sorki za błędy ale trochę się pod jarałem...\m/

ocenił(a) serial na 10
mithrandir_filmaniak

z tym cytowaniem było by zbyt oczywiste

ocenił(a) serial na 10
komornikzmc

w końcu się okaże , że to ojciec Patricka