1. Czy wy też juz potraficie przewidzieć kto jest mordercą ? Ja od 5 ostatnich odcinków typuje dwie osoby i zawsze jedna z nich jest mordercą.
2 . Nie wiem czego ale mam takie wrażenie że wszytkie tytuły odcinków które zawierają "red" informują nas o tym że w tym odcinku wystąpił Red Jasio :) Może to być postać która jest zawsze ale nie zwracamy na nią uwagi. Może one być gdzieś w tle i nic nie mówić
1. Trudno powiedzieć, czasami moje przypuszczenia się sprawdzają, czasem nie. Ostatnio chyba najbardziej oczywistymi mordercami byli ta bogaczka i jej lokaj, ktorzy zabili jej zięcia wierzącego w UFO. ;)
2. Hm, nie jestem przekonana. W pierszwym tylko sezonie "red" jest w aż 16 tytułach odcinków, w tym z ponad 10 pod rząd...Trudno mi uwierzyć, że w każdym wsadzili by RJ'a na zasadzie "gdzie jest Wally?".
ja typuje że RJ to agent Cho albo jest jego pomocnikiem dlatego że ma zdolności maskowania swoich emocji i w ostatnim odcinku kiedy rozmawiał z morderczynią manipulantką sprawiał wrażenie nie tylko zadowolonego ale jakby się znali od lat.Mam takie wrażenie że ta babka jeszcze pojawi się.
Wg mnie ta babka jest w jakis sposob zwiazana z Red Johnem, a Czerwonowi Jasiowi w biurze pomaga LaRoche :)
kurcze bo mi się to wszystko już zlewa - który to było odcinek z ta morderczynią? bo wiem że była ale postaci nie mogę sobie przypomnieć
No łatwo przewidzieć, ciekawsze jest zawsze sposób w jaki główny bohater to udowodni:D.
Poza tym ten serial robi wrażenie lekko snobistycznego- w każdym odcinku pragmatycznie ukatrupiają jakiegoś milionera jest przez to strasznie nie życiowy moim zdaniem(ha życiowy gdzie mu tam do mojego ulubionego nie odżałowanego Life:D)
aaa to o to chodziło - wydawało mi się ze była kiedyś jeszcze jakaś inna taka maniaczka- ale to moze mi się już miesza. takie skutki jak się 3 sezony w 2tygodnie obejrzy..... :)
dzięki wielkie :)
Pewnie chodzi ci o Christine Fraye tą nawiedzoną medium to znajdziesz ją w odcinku 7 pierwszej serii.Wtedy pojawiła się po raz pierwszy.
Moim zdaniem to Red Johnem Bertram (czy jakoś tak) ten szef szefów. W jednym odcinku przytoczył fragment wiersza Williama Blake'a tak jak Red John w odcinku gdy gadał z Jane'm.....ti chyba było Tiger tiger burning burning bright....no albo oczywiście La Roche.