Mówił ci ktoś, że masz skłonność do obsesji?
Bez przerwy. Kto cię nasłał? Red John?
Red John, Red John, Red John...
Mam już dość Red Johna.
Nie żyję od 10 lat,|a ty nadal tkwisz w miejscu?
Nie masz życia.Jedynie tę ciągłą obsesję.
Jeśli mam być szczera,
twoja obsesja jest dziwaczna i przyprawia o gęsią skórkę.Co?
Robię to dla ciebie I dla mamy.
Przykro mi, że to ja muszę cię uświadomić, ale...
nie możesz nic dla nas zrobić.
Mamy gdzieś,co stanie się z Red Johnem.
Przecież umarłyśmy.
Nie żyjemy.
Widzę że na tym forum też nie którzy mają obsesję Red Johna .
Fajnie że tyle osób zaczęło się wypowiadać ale dopiero wtedy po odcinku "Red Sails in the Sunset" gdzie mieliśmy wskazówkę w stylu szukaj igły w stogu siana bo wcześniej było rożnie niektóre wasze wypowiedzi na temat kto jest Red Johnem były zabawne ale i ciekawe mnóstwo teorii i domysłów ale co tam na tym polega zabawa .
Nie Lubie za bardzo się pisać na forum bo po prostu nie potrafię tak dobrze się wypowiadać jak nie którzy z was najbardziej cenie wypowiedzi o takim pseudonimach jak creep,oasis798, milkaway ,sun luna,natalle czy ostatnio nastasja ilipovna .
Na pewno jedną z teorii trzeba wyrzucić do kosza to że PJ=RJ bo to zupełnie nie porozumienie .
Śmiechu warte wiem że na różnych forach są opinię na ten temat ale co zrobić te osoby mają bujną wyobraźnię albo nie oglądają dobrze serialu .
A może to jeden z tych dziesięciu co oasis798 napisała które Patrick miał w notesie bo niby dlaczego kamerą najechali akurat na tą stronę przecież Patrick miał pół notesu zapisane ,a przynajmniej tak chcieli scenarzyści by widzowie po spekulowali o kolejnych teoriach związanych z tymi osobami a może to Walter Mashburn jest Redem ?
Dla mnie faworyt do wygrania w jeden z dziesięciu wszyscy wiedzą kto to jest więc nie trzeba się rozpisywać co i jak i dlaczego.