PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64583
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Nowy serial

użytkownik usunięty

Mogli byście podpowiedzieć jakiś nowy serial nie koniecznie podobny do Mentalisty jakiś inny klimat .Z seriali Oglądam właśnie The Mentalist i The walking dead polećcie coś do czego warto zajrzeć.

ocenił(a) serial na 10

Hm, ja słyszałam (od młodej osoby, takiej 21 lat :) ), że bardzo dobry jest serial "Boardwalk Empire" oraz "Copper". Sama nie oglądałam, ale słyszę, że szczególnie "Boardwalk Empire" bardzo wciąga i podobno jest super.

użytkownik usunięty
nastasja_filipovna

Cenie twoje wpisy więc zerknę na te tytuły a zwłaszcza na "Boardwalk Empire" bo widzę ,że ma nie złą ocenę;]

ocenił(a) serial na 7

Potwierdzam, że "Boardwalk Empire" to świetny serial. Super zrobiony, dobre zagrany, owszem wciąga - choć trochę bezemocjonalnie. Ja polecam lżejszy "Revenge", tylko jeśli nie przeszkadzają Ci elementy soap operowe.

ocenił(a) serial na 10
milkaway

hmmm, ja miałam bardzo serialowy rok, jakoś bardziej odpowiadało mi siedzenie w swoim towarzystwie i oglądanie seriali.
Myślę, że jestem starsza od Was ale... może akurat, poleciła bym:
- nie mogłabym tego nie polecić bo obecnie leci na AXN player serial z Simonem Bakerem "The quardian" - serial zupełnie inny z 10 lat młodszym SB. Środowisko prawnicze i dość trudne sprawy obok takich korporacyjnych, zwykłe, ludzkie, społeczne. SB jako prawnik i..... choć serial dość skrajnie różny to jak dla mnie jest jedna kwestia z Mentalistą dość spójna, jako prawnik SB też jest dość dobrym manipulantem i dość dużo wielokrotnie ryzykuje :) warto!!!!
- bardzo ciężki ale dla mnie rewelacyjny choć pewnie dla starszej widowni serial sprzed kilku lat "Pittbul" - kryminalny serial o zespole policjantów, którzy zmagają się z pracą, z życiem osobistym ale w bardzo ważnym momencie a mianowicie podczas reformacji w policji - stare odrzucamy na bok i idzie nowe. Jeden z sezonów oparto o autentyczne bardzo głośne sprawy w polsce
Narazie jedynie te dwa, chyba zupełnie nie w klimacie polecanych przez Was ale... może akurat.
a ja zajrzę do tytułów, które polecacie Wy

użytkownik usunięty
nastasja_filipovna

Dziękuje wszystkim za podpowiedzi;]
Życzę wam wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku 2013 ;)
Oby Mentalista był jeszcze lepszy i dotrwał jeszcze z 2 sezony oprócz tego.
Spadam na świąteczną wyżerkę:))

ocenił(a) serial na 8

Ja Ci polece "Breaking Bad" . Naprawdę bardzo dobry serial , wciągający i ze wspaniałą fabułą.