Mogli byście podpowiedzieć jakiś nowy serial nie koniecznie podobny do Mentalisty jakiś inny klimat .Z seriali Oglądam właśnie The Mentalist i The walking dead polećcie coś do czego warto zajrzeć.
Hm, ja słyszałam (od młodej osoby, takiej 21 lat :) ), że bardzo dobry jest serial "Boardwalk Empire" oraz "Copper". Sama nie oglądałam, ale słyszę, że szczególnie "Boardwalk Empire" bardzo wciąga i podobno jest super.
Cenie twoje wpisy więc zerknę na te tytuły a zwłaszcza na "Boardwalk Empire" bo widzę ,że ma nie złą ocenę;]
Potwierdzam, że "Boardwalk Empire" to świetny serial. Super zrobiony, dobre zagrany, owszem wciąga - choć trochę bezemocjonalnie. Ja polecam lżejszy "Revenge", tylko jeśli nie przeszkadzają Ci elementy soap operowe.
hmmm, ja miałam bardzo serialowy rok, jakoś bardziej odpowiadało mi siedzenie w swoim towarzystwie i oglądanie seriali.
Myślę, że jestem starsza od Was ale... może akurat, poleciła bym:
- nie mogłabym tego nie polecić bo obecnie leci na AXN player serial z Simonem Bakerem "The quardian" - serial zupełnie inny z 10 lat młodszym SB. Środowisko prawnicze i dość trudne sprawy obok takich korporacyjnych, zwykłe, ludzkie, społeczne. SB jako prawnik i..... choć serial dość skrajnie różny to jak dla mnie jest jedna kwestia z Mentalistą dość spójna, jako prawnik SB też jest dość dobrym manipulantem i dość dużo wielokrotnie ryzykuje :) warto!!!!
- bardzo ciężki ale dla mnie rewelacyjny choć pewnie dla starszej widowni serial sprzed kilku lat "Pittbul" - kryminalny serial o zespole policjantów, którzy zmagają się z pracą, z życiem osobistym ale w bardzo ważnym momencie a mianowicie podczas reformacji w policji - stare odrzucamy na bok i idzie nowe. Jeden z sezonów oparto o autentyczne bardzo głośne sprawy w polsce
Narazie jedynie te dwa, chyba zupełnie nie w klimacie polecanych przez Was ale... może akurat.
a ja zajrzę do tytułów, które polecacie Wy
Dziękuje wszystkim za podpowiedzi;]
Życzę wam wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku 2013 ;)
Oby Mentalista był jeszcze lepszy i dotrwał jeszcze z 2 sezony oprócz tego.
Spadam na świąteczną wyżerkę:))