Czy możecie mi polecić jeszcze jakieś inne fajne seriale do oglądania? Obojętne czy komedie, dramaty itp. Po prostu fajne według Was. Z góry dzięki za odpowiedź.
Tylko napiszę jeszcze które seriale już oglądam lub oglądałem i zaliczam do ulubionych : House, Mentalista, Californication, Teoria wielkiego podrywu, Jak poznałem waszą matkę, The Walking Dead.
Rodzinę Soprano widziałem też wszystkie odcinki,super serial. Breaking Bad, Castle, Dexter nie przypadły mi do gustu. Sprawdzę Sherlocka i Suits. Dzięki
Bo breaking bad jest specyficzny najpierw masz 3 nudne odcinki a potem cztery takie ze nie mozesz sie doczekac i musisz zobaczyc nastepny ale do pierwszych trzeba sie troche mozna powiedziec przymusic choc to za mocne slowo co do bialych kolnierzykow to sie zgodze fjne ale nie az tak jak mentalista osobiscie ogladam Rookie blue, Lie to me jest spoko slyszalam ze necessary roughness jest fajne, detektyw monk jest tez fajny, wszyscy chwalą gre o tron ja widzialam kilka odcinkow no i spoko ale jakos mnie bardzo nie wciagnelo ja lubie how i met your mother chociaz na poczatku bylam bardzo sceptyczna bo nie lubie sitcomow ale ten jest wyjatkiem
Sherlock, taki drugi Mentalista, aczkolwiek jest bardziej szczegolowy, ale to chyba dobrze :)
Hawaii 5-O
Friends
Scrubs
Pierwszy z nich jest pełen dobrej akcji, fajna obsada, troszeczkę humoru. Nie jest to zwykły kryminalny serial. Dużo 'prywatnych' wątków. Kolejne 2 to komedie, które oderwą Cię od rzeczywistości. Enjoy =)
Moje typy seriali najpierw w klimacie podobnym do Mentalisty::
The Closer
Major Crimes - nowy, spin off The Closer uważam bardzo udany
Castle (pierwsze 3 sezony, czwart porażka 5 własnie się zaczyna
Life
inne moje ulubione
Deadwood *****
Rome *****
The Tudors *****
Copper - nowy świetny
Battlestar Galactica
Sherlock koniecznie! Mój ukochany serial. Ponadto Gra o tron - również geniusz. Kompania Braci - trochę inny klimat ale wart obejrzenia.