PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64583
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

To jest Red John

ocenił(a) serial na 10

Wydaje mi się, że Red Johnem bądź jego przyjacielem jest Tommy Volker (Henry Ian Cusick, grał też w Lost). Pojawi się w tym 5 sezonie w 7 odcinku, po tym jak Lisbon wie, że to on zamordował swoją asystentkę, ale nie może udowodnić mu, Tommy Volker mówi do Lisbon tekst: Pani o niczym nie ma pojęcia, niech się Pani cieszy, że ma pracę. Na koniec odcinka pojawia się agent Kirkland z tekstem: proszę się nie martwić tym Volkerem, daje jej jasno do zrozumienia, żeby to odpuściła, zostawiła.........jakoś nie daje mi spokoju ten Volker, jest po 40 -stce, bardzo bogaty, wpływowy, ma powiązania w CSI, ma na swoim sumieniu nie 1 osobę, jest przystojny, bystry, inteligentny, ma coś w spojrzeniu i ten głos, łagodny.....czyżby to Red John?????? Czy nikomu z Was nie przyszło to do głowy? Hmmm, czy tylko ja mam takie wrażanie?

użytkownik usunięty
Red__John

Chyba tylko ty bo Lisbon nie długo pewnie go zabije więc nie może być on RJ. Bruno heller powiedział jednym z wywiadów że Lisbon teraz będzie miała swoją obsesję i pomoże jej to bardziej zrozumieć Patricka.