A mnie interesuje inna rzecz. Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek, który wg mnie będzie
najbardziej przełomowym w tym serialu- kończy się bowiem coś bardzo ważnego- Tytuł RED
JOHN kończy definitywnie tytuły odcinków z motywem czerwieni. Następnie mamy zieleń, błękit i
biel.
Nie, nie ;p Telefon do mnie zadzwonił i stąd spóźniona reakcja ;]
a zatem odpowiedź nasuwa się tylko jedna-skoro działa na piękne (wg Wojciecha), to znaczy, że ja nie jestem piękna (przynajmniej w kategoriach Wojciecha). Ale nie jest mi smutno....mam zmutowane kurczaki w lodówce ;)
Nie, pora obiadowa mnie tam popycha ;) Zwłaszcza, że nie zdążyłam zjeść śniadania.
Komplementy Wojciecha (mimo, że miłe) na mnie nie działają, bo obrzuca je każdą!
Ja lubię być dla mężczyzny jedyna i wyjątkowa ;)
Ja już muszę zmykać, przynajmniej na razie. Jak zwykle miło się było z Wami pocieszyć do monitora :)
Wiesz że to jedyna dziewczyna na forum, która mi nie uległa i nie zdradziła swojego pięknego imienia? ;D
Dziękuję :) To miło, choć jednak osoba zauważa moje niepowierzchowne cechy :)
Moje złote wnętrze jak zobaczyło zrozpaczone koleżanki i kolegów, z powodu usuniętego bezczelnie wątku, musiało zareagować! Myślę, że tamtym zdjęciem, uratowałam kilka istnień od popadnięcia w głęboką depresję ;)
Niestety, kogoś trzeba było poświęcić. Mając do wyboru temat Milki, wypełniony po brzegi bezcennymi postami forumowiczów, a kurczaki, które robią kupę gdzie popadnie, wybór był tylko jeden... ;)
Ps. Dlaczego Wy mnie ciągle prowokujecie, hmm? A już miałam pisać tylko i wyłącznie poważnie na tym forum!
boogie_woogie-czyli good girl and bad girl at the same time ;]
A co do nabawiania się kompleksów, myślę, że nie ma powodów ;) Wszystkie dziewczyny z tego forum są bystre, inteligentne i miłe. I zdecydowanie mają interesujące wnętrza ;] A przecież chyba to jest najważniejsze, (choć nie wiem czy Panowie o tym pamiętają), ale jak to się mówi "piękno przemija, głupota zostaje"-a to ostatnie chyba żadnej z Pań z tego forum nie grozi :)
Zawsze gdy odpalam filmweba w tych godzinach to mam wiele do nadrobienia! Te dyskusje o niczym są już o stokroć ciekawsze niż niektóre domysły na temat RJ :D
A boogie_woogie napewno jesteś wspaniałą osobą, w takim dużym ciele musi być duże serce! Aaaaa odnośnie grubych i chudych ostatnio słyszalem komiczne powiedzenie: Kaloryfer u chudych gości jest jak duże cycki u grubych kobiet. :P
Fajne powiedzenie. Problemem są kobiety które są troszkę większe, a mają małe piersi-a są takie, wiem od kolegi, który ma dar przepowiadania otyłości ;)
Ps. Serio myślisz, że tamto zdjęcie nie podrasowałam sobie kilkoma kilogramami więcej ? :D
Wręcz przeciwnie, odnosze wrażenie, że sfotoszopowałaś zdjęcie tak by wyglądać namiętnie i w rozmiarze 16:9 :P
Oj małe jest równie piękne! A jeśli nie jest piękne to jest jeszcze jeden, bardzo niefajny motyw którego chyba tu na forum nie poruszę... :P
Tak pytam, bo boję się, że jeszcze ktoś mnie posądzi o umieszczanie fałszywych zdjęć, a wiesz, potem same problemy, prawa autorskie, protesty, samobójstwa, usuwanie wątków... nie wiem czy to forum zniosłoby coś takiego po raz drugi :]
Ależ porusz ten motyw, nie krępuj się. Ja się otworzyłam i popatrz jakie uzyskałam wsparcie forumowiczów. Od razu czuję się hmmm...czuję mniejszy apetyt ;]
Mniejszy apetyt na jedzenie, większy na miłość! W końcu znalazłaś osoby które akceptują nie tylko Twoją wagę, jak również żywność którą spożywasz. Za kilkanaście lat będziesz opowiadać swoim dzieciakom przy niedzielnym obiedzie ze zmutowanym kurczakiem na talerzu, jak to podczas forumowej schadzki w poszukiwaniu "wolnego wybiegu", natknęłaś się na niezwykłą grupę osób, osób które wiedzą co to zła karma ;P :P
Jest takie powiedzenia wśród prawdziwych mężczyzn, że jak brzydka dziewczyna to owinąć flagą i za ojczyzne :)
Albo wystarczy się napić odpowiednią ilość alkoholu, wtedy najbrzydsza kobieta staje się pięknością z Playboya ;]
Dzięki, na prawdę Was doceniam. Cieszy mnie niezmiernie, że widzisz moją przyszłość w tak kolorowych barwach! Dzięki Tobie też w końcu zaczęłam w ten sposób patrzeć na swoje życie i jedyne o czym teraz mogę myśleć to ten niedzielny obiad w przyszłości. I kurczaki-na jakich one będą wtedy paszach, skoro te teraz są już zmutowane? A technika idzie tak bardzo do przodu... Jezusicku, toż te kurczaki będą w przyszłości wielkości świń! Będę musiała większe talerze kupić...
Tylko wiesz.... myślał kurczak o niedzieli a w sobote łeb ucieli. Także skup się na tym co masz teraz. Spójrz w doł, odgarnij 1 fałde, odgarnij 2 fałde, przytrzymaj trzecią, gdy dojdziesz do 4, uważaj na pierwszą! Jak już skończysz odgarniać dostrzezesz nogi. To one sprawią, że ruszysz z miejsca, że wrócisz do formy, a przede wszystkim, że będziesz znowu wyglądała jak na tamtym 1 gifie (mam taka nadzieję!!! :P ).
Makaay, ale ja się o to w ogóle nie martwię.
Mój kolega-ten od przepowiadania otyłości, powiedział mi, że w przyszłości nie będę gruba (zawsze mi zarzuca, że w niego nie wierzę, więc dziś oficjalnie powiem, że w niego wierzę i ten jego dar na pewno zesłany prosto z nieba, niczym ręce które leczą-Zbigniewa Nowaka, wiec skoro tak mówi, to tak będzie!). Zatem teraz mogę szaleć. Wy mnie tu zagadujecie, a tam wanna jedzenia mi stygnie ;p
Aaaa wole jednak Michał niż makaay! ;) Choć Ty zapewne wolisz by zwracać się do Ciebie boogi_woogi bo wciąż nie znam Twojego imienia! Obstawiam, że masz na imię Bala - jak ta 4 atomówka :P
http://4.bp.blogspot.com/-h5p6-h7_mXA/Uc9DJK95KAI/AAAAAAAAACE/m1htj5l1F_I/s480/b ala.jpg
:)
Lubię jak się mówi do mnie Pączusiu ;] ;)
Ale dlaczego od razu wszyscy zakładają, że na literę B. ;p A może na W-jak Woogie ;]
Kolega PeaceMac uznał, że to imię, to większa tajemnica niż RJ, wiec za szybko by się rozwiązała ;p
Zmykam, miłego wieczoru :)
Kiedyś założę taki temat na filmwebie ''Jak ma na imię Boogie?''dobrze pączusiu? ;D
Nie dziękuję. Jakoś nigdy nie miałam czegoś takiego, że muszę być w centrum uwagi ;p
http://24.media.tumblr.com/e845ed1dbe92a5468ef01975d7d40d94/tumblr_memu29Lp8V1rz xujso1_500.gif
:P
To wy teraz przeszliście na "pączusiu"? Nie ma mnie na forum parę godzin i co się wyrabia...
Wczoraj panowie sobie obiecywali wspólną noc, a dzisiaj to. Hmmm. Nic dziwnego, że moderacja blokuje nieprzyzwoite tematy.