PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477417}

Mentalista

The Mentalist
2008 - 2015
7,7 65 tys. ocen
7,7 10 1 64583
6,6 10 krytyków
Mentalista
powrót do forum serialu Mentalista

Wielki powrót

ocenił(a) serial na 10

Lorelei Martins wraca w odcinku "There will be blood". Na swoim Twitterze obiecała zamieścić kilka zdjęć z planu, a że ją followuję, to postaram się je zamieścić.

Jak myślicie, z czym, w jakich okolicznościach i co może się wydarzyć? Bo tytuł epizodu... cóż, bardzo sugestywny...

użytkownik usunięty
jagamiga1

Tak to też zauważyłem;)

ocenił(a) serial na 10
Lajonowa

są zdjęcia z tego odcinka : http://www.seat42f.com/the-mentalist-season-5-episode-16-there-will-be-blood-pho tos.html#5

ocenił(a) serial na 10
jagamiga1

Czy mi się zdaje, czy na zdjęciach zero Lisbon? :-(

ocenił(a) serial na 10
nastasja_filipovna

jest na tym a Jane ostro sie tłumaczy:)http://imgur.com/nvmDmM0

ocenił(a) serial na 10
jagamiga1

o , nie wlkeiło sie ale to jest drugie z kolei, jakoś podobne z profilu sa z Lorelei

użytkownik usunięty
jagamiga1

Teresa wnerwiona na Patricka.

ocenił(a) serial na 10

Nie dziwię jej się. :-/

No cóż, chyba trzeba będzie jednak kupić tę tequilę do odcinka...

użytkownik usunięty
nastasja_filipovna

Nie no weź nie pij Aniu alkoholu:(

ocenił(a) serial na 10

Tak na poważnie to ja nie mam takich zwyczajów. :)

W ogóle tylko lampka wina parę razy do roku jak jest jakieś wyjście od wielkiego dzwonu czy uroczystość rodzinna, tak wiec pod tym względem, to spoko. Tylko, że ten odcinek tak się zapowiada, że naprawdę nie wiem czy da się go oglądać tak zupełnie na luzie. Chyba się nie da.

Ach, gdzie się podziała ta różowa chmurka, na której oglądałam pierwsze sezony!

ocenił(a) serial na 10
nastasja_filipovna

Obejrzałam jednak to zdjęcie (link zadziałał na nowej karcie) i trochę mi ulżyło, że Teresa i Patrick są w tym samym pokoju (hotelowym?), w którym wcześniej (albo później?) Patrick rozmawiał z Lorelei, czyli może jednak on i Lisbon współpracują razem przy tej sprawie, w sensie, że Patrick powiedział chociaż Lisbon, że Lorelei dzwoniła, i że spotka się z nią i są w tym razem, jak "partnerzy".

Zawsze to jakaś pociecha, dzięki za to zdjęcie. :)

Aha, Patrick tłumaczy się, ale to może i dobry znak, bo jakby mu nie zależało na niej, to by się nie tłumaczył. Choć może tłumaczy się, żeby zawodowo nie ponieść jakichś konsekwencji. Odcinek na pewno będzie ciekawy, to mamy jak w banku!

użytkownik usunięty
nastasja_filipovna

ja tam w ogóle nie lubię alkoholu.

ocenił(a) serial na 10

eee nie przesadzaj, setka zimnej wódki, w zimowy wieczór, w zimnym kraju nie zaszkodzi

użytkownik usunięty
jagamiga1

Nie no wódka to chyba najgorszy z możliwych alkoholi jak to mogą pić ci Polacy:)

ocenił(a) serial na 10

dobra wódka nie jest zła :), w ograniczonych ilościach oczywiście

użytkownik usunięty
jagamiga1

A co masz doświadczenie w tych sprawach Iga:)?????

użytkownik usunięty
jagamiga1

Chyba sobie powiliśmy urządzać takie pogaduszki prywatnie a nie na forum prawda:)
No bo zaraz nie jaka Milka się zjawi i nasz ochrzani że zaśmiecamy forum i to jeszcze wódką pachnie:)

ocenił(a) serial na 10

no właśnie, tym bardziej, że w Mentaliście to alkoholu prawie nie ma , trochę piwa pił Rigsby z ojcem no i jakiś tam szampan w pojedynczych przypadkach ,a tak tylko herbatka, ale za to od Patricka Jane'a można się uzależnić :)

ocenił(a) serial na 7
jagamiga1

No jest powracającym motywem w wątku Lisbon - zawsze sympatyzuje z rodzinami alkoholików. Tequila była też chyba "rytualnym" trunkiem Bosco po udanych akcjach.

ocenił(a) serial na 10
milkaway

a tak przy okazji mi sie przypomniało, lisbon rzeczywiście popija sobie troche do ściany w domu, czy to tylko w tym odcinku jak Patrick ja hipnotyzował było powiedziane na potrzeby intrygi? jakoś nie zrozumiałam do końca tego motywu

ocenił(a) serial na 7

Spokojnie, nie mam władzy, żeby nikogo ochrzaniać. ;]

użytkownik usunięty
milkaway

Ale wiem że potrafisz być ostra milka :)

ocenił(a) serial na 7

Czyli jak to kiedyś Jane powiedział Van Pelt "A little bit of bitch inside the nice, a little bit of nice inside the bitch"? ;D

użytkownik usunięty
milkaway

Też bym się pośmiał ale nie rozumiem za dobrze:)

ocenił(a) serial na 7
jagamiga1

Dla mnie najlepiej w drinkach. ;] Ale ogólnie preferuję rum.

ocenił(a) serial na 10
milkaway

rum też lubię, ale dolany do herbatki jak jestem w górach

ocenił(a) serial na 7

Bynajmniej. Żeby tylko wódka była najgorszym wyrobem alkoholowym, jaki się pije. Przecież zdegenerowani alkoholicy nie pogardzą spirytusem, denaturatem, nawet wodą kolońską.

użytkownik usunięty
milkaway

Łał jaki ekspert:)

użytkownik usunięty
milkaway

no to dziewczyny umówimy się na kieliszek jak chcecie:))

ocenił(a) serial na 10

taaa, i będziemy mieć wyrzuty sumienia, że Cię na alkohol namówiłyśmy

użytkownik usunięty
jagamiga1

haha ja tak naprawdę to nigdy nie piję alkoholu nawet za piwem nie przepadam ale dla nie których mogę zrobić wyjątek:)

ocenił(a) serial na 10

Hm, jeśli nie alkohol (a coś wypić trzeba pod ten odcinek :-)) ), to zastanawiam się teraz co będzie lepsze: napój TIGER czy herbatka z belladonną...

użytkownik usunięty
nastasja_filipovna

a wiesz Aniu że taką herbatę jaką pił Patrick w odcinku 5x02 to bym wypił:)

użytkownik usunięty

A Tiger ci nic nie da słabe efekty po nim;)

ocenił(a) serial na 10

No, masz rację, a poza tym małe szanse, że Tiger uspokaja, raczej przeciwnie. :-D

Jeszcze bym się w tym odcinku zaczęła identyfikować z Red Johnem i tego by tylko brakowało! :)

użytkownik usunięty
nastasja_filipovna

A co do tego odcinka z loreai to uważam że to dobrze że powróci bo pomoże nam zobaczyć morzę jakie uczucia kryją Patrick i Teresa do siebie a zwłaszcza chciał bym że by na oczach Teresy Patrick pocałował Loreai i wtedy zobaczyli byśmy reakcję lisbon i byśmy poddali ją analizie;)

użytkownik usunięty

Zawsze staram się szukać pozytywów w życiu:)

ocenił(a) serial na 10

Herbatkę to może w innych proporcjach, żeby nie wylądować na płukaniu żołądka jak Patrick. ;)

użytkownik usunięty
nastasja_filipovna

No pewnie że tak Aniu:))