PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=824633}

Miłość, śmierć i roboty

Love, Death & Robots
2019 -
8,0 53 tys. ocen
8,0 10 1 52675
6,8 25 krytyków
Miłość, śmierć i roboty
powrót do forum serialu Miłość, śmierć i roboty

Strata czasu

ocenił(a) serial na 2

Sporo akcji, przemocy, przekleństw, trochę gołych cycków, słabiutkie fabuły, jeszcze słabsze dialogi i poczucie humoru nędzne jak ciepłe piwo z sokiem.

ocenił(a) serial na 3
Chomone

Nic dodać nic ująć. Może 2-3 historie mnie zaciekawiły. Reszta nudna.

ocenił(a) serial na 10
Chomone

Ok, twoja opinia, fabuła może nie pasować, dużo nagości, ale nie ma co, uczta dla oczu, bo wizualnie były to cudeńka, każde inne momentami nie byłem pewien czy postacie to aktorzy rzeczywiście, czy stworzeni w programie graficznym :D

ocenił(a) serial na 3
Konrad4x4

No bez przesady. Animacje rzeczywiście są imponujące, ale żywego aktora da się jeszcze odróżnić. Jeszcze ...
Fajnie, że Tobie się podobało, ale dla mnie było to jak jedno wielkie piękne opakowanie. I (prawie) nic więcej. A ja już mam, prawdę mówiąc, trochę dosyć tych wszystkich "pięknych opakowań".

ocenił(a) serial na 4
Chomone

Pełna zgoda, lepsze produkcje można obejrzeć na YouTube. Fabuły słabe i całość mocno zalatuje seksizmem. Niestety to, że animacje doskonale udają rzeczywisość nie świadczy o ich artystycznej wartości.

użytkownik usunięty
heliconia

mogę prosić linki do tych lepszych produkcji z YT? :) Seksizm? Za seksistowski to może dziś uchodzić "Heavy Metal", którego ta antologia jest duchowym spadkobiercą. Większość tych nowelek miała przecież mocno feministyczną wymowę.

ocenił(a) serial na 1

Zdajesz sobie sprawę, że seksizm może działać w obie strony?

użytkownik usunięty
Pacyfist

Oczywiście, ale jestem pewien, że autor komentarza miał na myśli seksizm w rozumieniu dyskryminacji kobiet.

ocenił(a) serial na 9
Chomone

wspolczuje gustu