Miłość i anarchia
powrót do forum 1 sezonu

Uwaga, wciąga!

ocenił(a) serial na 8

Obejrzałam cztery odcinki za jednym zamachem! I nie żałuję. Ogląda się świetnie - zupełnie nie czułam upływu czasu, tak wciąga. Głównej aktorce nie brak talentu, a i wygląd niczego sobie - ma urzekający typ urody. Zastanawia mnie skategoryzowanie tej produkcji jako "dramat" na Filmwebie... jak na ten moment częściej się śmiałam, niźli łzę roniłam ;) Tym bardziej ciekawi mnie, co wydarzy się dalej.

ocenił(a) serial na 8
eulikaptus

Jestem na świeżo po obejrzeniu całości i już wiem, skąd ten dramat ;) Serial jako całość porywa i zaskakuje. Bardzo gorąco polecam, jeśli ktoś się jeszcze zastanawia :)

eulikaptus

Aktorka podobna do naszej polskiej piosenkarki Ani Dąbrowskiej.

ocenił(a) serial na 9
carolotta

Mi przypomina Nicole Kidman, szczególnie w momentach negatywnych emocji

Thorin_DebowaTarcza

Za to ja od samego początku nie mogłem  wyzbyć się wrażenia, że ma coś w sobie mega podobnego do Romy Gąsiorowkiej pomieszanego z odrobiną urody pokroju Samary Weaving/Margot Robbie (zwłaszcza gdy się uśmiechała, no i w oczach). Ma mega fajną niecodzienną urodę, indeed.

Arno

A ja myślałam, ze to Elisabeth Moss (m.in. Mad Men) - uroda, spojrzenia, nawet sposób mówienia, musiałam sprawdzić obsadę, żeby się przekonać, ze to inna osoba, podobieństwo uderzające moim zdaniem

Arno

Taak, dla mnie mix Romy Gąsiorowskiej i Ani Dąbrowskiej :)

ocenił(a) serial na 7
carolotta

A ja widziałam od początku Sharon Stone :-)

MagareK

ja też

ocenił(a) serial na 10
eulikaptus

Freaking awesome!! Lekki, świeży, sensowny i uroczy serialik, który ogląda się totalnie na luzie i z przyjemnością.

ocenił(a) serial na 8
nite_angel

Ooo tak, totalnie się zgadzam :)

eulikaptus

3 x tak!
Świetny serial, jego oglądanie pochłonęło mnie całkowicie, także po 20 zabrałam się za niego a po 1 byłam już po!
Minęło kilkanaście godzin a on cały czas siedzi mi w głowie!

ocenił(a) serial na 7
eulikaptus

Mi Ida Engvoll przypomina Alex Freiheit (siksa)

ocenił(a) serial na 2
eulikaptus

patrze na nią i widzę cielowatą Gąsiorowską ;)

ocenił(a) serial na 8
Kasha

ja widze tylko ja sama a nie tabuny innych osob :D

ocenił(a) serial na 6
marajka

Brawo! Inni maja halucynacje wzrokowe ;)

ocenił(a) serial na 8
eulikaptus

ja obejrzałam 2 sezony za jednym zamachem, świetny

ocenił(a) serial na 6
eulikaptus

Tym bardziej obejrzyj dalej a z recenzja wstrzymaj do momentu gdy juz obejrzysz.