PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1283
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja
ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Eva w szpitalu .

- Uwaga trup ha ha

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

Eva w szpitalu też dobra jak jej tam kit wcisneli :) moim zdaniem Tomas nie powinien tak zaatakować Esperanze bo ma zły humor , na szczęście teraz przeprasza :)

anahilali93

A mnie się podobało jak się tak wkurzał,fajnie wygląda wtedy :D
I Jurame na koniec-jejku jak ja uwielbiam tą piosenkę.

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

Eva też dobra :) moim zdaniem Tomas nie powinien wyzywac się na Esperanzie bo ma zły humor, teraz na szczęście przeprosił :)

madzik_867

hahaha nie mogę,Eva z Juaną u lekarza.
"Wiozą trupa" hahaha
Ale Maximo miał szczęście w szpitalu.Mało brakowało

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Przed chwilą to napisałam.
Ach ta nasza telepatia ha ha

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Co powiedziała jej wczoraj Clara , bo niestety nie nadgonilam odcinka ?

sloneczkO_1

Co powiedziała komu?

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Co powiedziała Klara Beatriz ?

sloneczkO_1

Szczerze,nie pamiętam. Ich sceny oglądałam niezbyt dokładnie :)

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Ok ha ha

sloneczkO_1

Skupiam się na ważniejszych wątkach :D

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Spoko loko.
Lukne na wczorajszy to się dowiem ha ha

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

Clara powiedziała Beatriz żeby nikomu nie mówiła o tym co wczoraj mówiły, a Beatriz mówiła że potrafi dotrzymac tajemnicy :)

ocenił(a) serial na 7
anahilali93

Tylko,że Ja wczoraj nie ogladalam ha ha

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

Clara powiedziała Beatriz że 21 lat temu urodziła dziecko

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Ładny ten wiersz co Pedro recytowal :-D

sloneczkO_1

Udało mu się Loli zaimponować :)

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

No :-D

Maximo i jego ciśnienie krwi ha ha

Na chwilę znikam , bo komórka mi pada.
Będę później.

sloneczkO_1

Eva zazwyczaj nie daje się nabrać na kłamstwa Maxima,a dziś taki kit jej wcisnęli,aż dziwne to ;p

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

No dokladnie :D

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Śliczna piosenka na koniec Jurame, szkoda Esperanzy biedna tak się zakochała a wie że nie powinna :)

ocenił(a) serial na 9
anahilali93

Clara powiedziała Beatriz,że 21 lat temu urodziła dziecko :3

ocenił(a) serial na 7
goodmaggie

Dziękuje :D

ocenił(a) serial na 7
anahilali93

Serce nie sługa :D

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Pedro mi się dzisiaj podobał :) A jego "rozmowa" z Tomasem i ten ciągły uśmiech księżulka było genialne :D

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

Mnie sie tez to podobało.

Taka męska rozmowa ha ha

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Że 21 lat temu urodziła córkę.

ocenił(a) serial na 7
Biedrona112233

Dzięki :D

Biedrona112233

Moim zdaniem Beatriz doskonale usłyszała co powiedziała jej Klara. Wystarczy sobie przypomnieć jaki miała wyraz twarzy w momencie, kiedy Klara jej powiedziała, że 21 lat temu urodziła dziecko. A dziś Genovefie ściemniała równo, że niby nie dosłyszała, bo tak naprawdę Beatriz ma dobre serce. Nieraz kwestionuje poczynania Gieńki (np nie zgadza się, żeby knuć przeciwko Tomasowi) tylko brak jej siły przebicia, żeby się postawić. Poza tym Beatriz sama ma swoją przeszłosć, miała kiedyś narzeczonego więc myślę, że połączyła ją z Klarą taka nić porozumienia. Dziś powiedziała jej, że dochowa tajemnicy.
Co do Tomasa to chyba wychodzi z niego trochę buca ;-) Moim zdaniem przegiął trochę i zachował się obcesowo.
A co do Evy, ostatnio sporo dziewczyn pisało, że ją lubi. Ja też momentami czuję do niej sympatię, to chyba wynika z faktu, że Eva naprawdę kocha Tomasa. Zobaczcie, w każdej telce była narzeczona (porzucona w dodatku) by się mściła a póki co widzimy że Evie naprawdę zależy na Tomasie. Martwi się o niego, ustawia Maxima do pionu, żeby nie działał na szkodę Tomiego itd itd. No szkoda jej...widać, że nie przestała go kochać.

ocenił(a) serial na 7
strawberry_fields_fv

Juz nadrobilam wczorajszy odcinek :D

Mnie sie tez wydaje,ze Beatriz doskonale słyszała co Clara jej powiedziała.

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Też mi się wydaje że Beti doskonale słyszała co jej Clara powiedziała. Ona z bandy Gieni jest najfajniejsza. Nie zdziwię się jeżeli kiedyś przejdzie na jasną stronę mocy klasztoru :D

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

jasna strona klasztoru ha ha dobre

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Posiadanie w domu fana Gwiezdnych Wojen robi swoje :D To w sumie Gienia może uchodzić za takiego Darth Vadera :D

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

Ja tez mam w domu fanów gwiezdnych wojen :D

Gienia jako Darth Vader genialne.

A widziałas 7 cześć GW?

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Tak, widziałam :) Jak oglądałam wszystkie części dawno temu to do tej się nie nastawiałam jakoś specjalnie ale pozytywnie mnie zaskoczyła :)

Mój brat jeżeli się nie mylę był ta tej części 4 razy w kinie więc to już podchodzi po chorobę :D

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

Ja tez byłam w kinie ,ale tylko raz ha ha

Mnie nie podobał sie aż tak bardzo jak pozostałe części :D

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Ja na szczęście też tylko raz ;)

Jako że pozostałe części oglądałam wieki temu, to pamiętam że któraś mi się bardzo podobała napewno bardziej niż 7 ale 7 niczego sobie :) Jakoś ogólnie gdy mam obejrzeć film ponad 2 godzinnym to nie podchodzę do niego ze zbyt dużym entuzjazmem bo zbyt długi. Ale jak sobie uświadomiłam że odcinek Kiralika trwa podobnie to się zastanawiam co ze mną jest nie tak :D

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

No właśnie ja też kiedyś nie lubiłam długich filmów , a teraz oglądam 2 godzinne seriale ha ha

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Kobiety to są jednak skomplikowane ;)

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

No dokładnie.

Ciężko Nas zrozumieć ha ha

p_o_n_

Dokładnie, to samo miałam napisać, że Beatriz najmniej pasuje do tej bandy ;) W zasadzie trudno powiedzieć nawet czemu z nimi trzyma. Chyba ma jakiś dług wdzięczności wobec Genovefy.

ocenił(a) serial na 9
strawberry_fields_fv

Coś z tym długiem może być. To że niby Gienia się nią zaopiekowała czy tam przygarnęła jak wspominały w poprzednim odcinku. Ale przywódczyni ją lubi, widać to doskonale.

Za niedługo Beatriz może pomagać tym fajnym albo stanie się łącznikiem między dwoma zwaśnionymi grupami i doprowadzi do zjednoczenia klasztoru :D

ocenił(a) serial na 9
strawberry_fields_fv

Było coś jak się Beatriz chciała wynieść z pokoju po tej aferze z testem ciążowym to Gieńka wypominała jej że po rozstaniu z Tamborem to ona jej podała pomocną dłoń i ją uratowała. No więc widocznie chodzi o dług wdzięczności.

ocenił(a) serial na 7
Biedrona112233

Tak może tak być.
Gienka jej pomogła i teraz chce się odwdzięczyć.

ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

No napewno słyszała tylko ten fakt postanowiła zostawić dla siebie. Mimo że jest w gangu Gieńki to jednak ma najbardziej wrażliwe serducho i widać że zaczyna powoli sama decydować za siebie i nie wszystkie intrygi jej się podobają. Powoli przechodzi na jasną strone mocy. :D a co do Tomasa to mi go szkoda, zaczyna się gubić coraz bardziej, już sam nie wie czego chcę.. :(

ocenił(a) serial na 9
Biedrona112233

Podejrzewam że z Tomasem będzie coraz gorzej, on chce ale jednocześnie nie chce i nie może...

ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

Oj będzie miał ciężkie życie.. :D

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

No dokładnie.
Zaczyna się coś dziać w jego sercu , ale się tego boi i dlatego zachowuje się tak a nie inaczej.

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Nastaną czasy gdy będzie nas denerwował swoim zachowaniem i to już zapewne niedługo...