Potwory
powrót do forum 3 sezonu

Do tradycyjnego zestawu poprawności politycznej i ideologizowania widza, doszedł jeszcze , już powoli zapominany holokaust :-) Trzeba było go odświeżyć młodemu widzowi, aby nie zapomnieli kto najbardziej cierpiał i cierpi na świecie :-)
Producent i reżyser Ryan Murphy to najwierniejszy propagandysta z Hollywood. A zaczęło się tak niewinnie , bardzo dobrym serialem Glee.
Był już szatan, geje, teraz czas na Holokaust. Starsi bracia dali prikaz i trzeba go wykonać, nawet jeśli realizacja wygląda satyrycznie:-)

ocenił(a) serial na 3
Donarek

Ale ty wiesz, że w Holokauście mordowano też Polaków i inne nacje?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
pawulon1_2

Amerykanie jak zwykle spłycają tematykę historyczną. Pamiętaj, że to ma być dla przeciętnego widza

ocenił(a) serial na 1
Daven___

Doskonale wiem , że to ma być dla przeciętnego widza. Propaganda jest dla przeciętnego widza i Netflix oraz Hollywood w niej przewidują w dzisiejszych czasach.

ocenił(a) serial na 1
pawulon1_2

Dokładnie tak jest

ocenił(a) serial na 1
Daven___

Wiem i dobrze też wiem, że w wątku wykorzystanym w serialu o zabijanych Polaków nie chodził:-) nie udawaj że nie wiesz o co chodzi i czym jest holokaust w Hollywood :-))))

Daven___

a ty wiesz, ze  auschwitz zostalo stworzone dla Polaków i nie bylo tam zydow?Jedynie jako kapo..

ocenił(a) serial na 3
junia545

Polscy żydzi też tam byli

Daven___

aha czyli jacy zydzi płaczą, ze ich mordowano , jak nie polscy?węgierscy?

ocenił(a) serial na 3
junia545

To byli też Polacy czego nie rozumiesz?

ocenił(a) serial na 8
Donarek

Czy teraz też widzisz propagande, czy jest z tobą w pokoju

ocenił(a) serial na 8
Donarek

Spróbuj z całego rozpędu walnąć w ścianę głową - powinny tryby wskoczyć na miejsce, jeśli nie, poproś o wyczyszczenie puszki mózgowej z budyniu.