Banda ciepłych z Netflixa nie byłaby sobą jakby nie dopasowała wszędzie pedalstwa. Jak to zrobić jeżeli Gein nie był ciepły? Powrzucamy wszystko do kupy, dodamy trochę Psychozy i już mamy ciepłego Perkinsa który niby jako jedyny rozumie Geina. Co za gówno, Gein był psycholem ukształtowanym przez matkę a ciepłe parówy z gejflixa stawiają znak równości między nim a Perkinsem który był albo bibalbo bardziej gejem ale pozującym na hetero.
Do tego jeszcze dorzucimy nazistów, Ilse Koch bo to na pewno go zainspirowało i mamy kolejne niestrawne gówno.
Wolałbym 4 dobre odcinki od Geinie zamiast tego gówna.
O matko, poważnie? Nie trzeba być żadną prawica , aby widzieć jak zły jest ten serial. Próbują Cię ideologizowac . Tutaj nawet dorzucili Holokaust, aby odhaczyć wszystkie punkty poprawności politycznej. Ty serio tego nie widzisz ? To już jest przekaz jak do kompletnych głupków.
Jakąś prawicą nie, tylko polską patologiczną, jeśli w filmie widzi się tylko gejów
Tak już mają te z.ebane lewackie łby. Wytkniesz jaki serial jest słaby, że na siłę wpakowali tam motyw Psychozy żeby wsadzić tam geja Perkinsa któremu Hitchcock jako ta skamielina mówi w twarz że tylko taki chory zbok w domyśle pedał może zrozumieć i zagrać Geina i jesteś katoprawicą. Do kato-prawicy mam tak samo daleko jak do lewicowych z.ebów. Zresztą to nie jedyny motyw wepchnięty tam na siłę. llse Koch mordująca biednych żeydków wywierająca wpływa na Geina? No gładam, na wiejskiego prostaka z zapiździewa który był psychicznie chory a któego chorobę indukowała w nim matka. No ale trzeba ocieplać wizerunek żydków, przypominać że to oni są zawsze ofiarą żeby nikt przypadkiem nie wspominał o holokauście jaki urządzają Palestyńczykom.
Daleko mi do katoprawicy, powiem nawet że nie uznaję całego kk albo raczej uznaję go za zwykłą mafię i nic więcej. Nie trzeba być żadnym kato, wystarczy znać historię Geina żeby wiedzieć, że ten serial to gówno i wypaczenie całej jego historii. Gein był wiejskim prostakiem z zaburzeniami psychicznymi indukowanymi przez matkę a nie rozlazłą ciotą jak zagrał go Haman albo transem jak próbowali go pokazać. Co do gejów to po co ogóle wpychali tam Perkinsa który wiadomo, że był pedałem? I ten cały Hitchcock mówiący mu że prosto w twarz, że tylko taki chory pedał jak on może zrozumieć i zagrać Geina...
Zadałem normalne pytanie a ty głupio pier dolisz. Nie potrafisz odpowiedzieć? Wstydzisz się?
A nie ma filmów o pedofilach?! Są dlatego że oni istnieją, temat przemocy seksualnej wobec dzieci jest ważny i trudny a przez to też wywołujący sporo emocji. To co wywołuje emocje jest najlepszym materiałem dla filmowców, niby wszyscy wiedzą a jednak.