Był w kilku odcinkach,nagle zniknął i pojawił się Jones (którego bardziej lubię).Więc co się stało?
Z tego co pamietam Scottowi nie bardzo podobała sie praca, chyba za malo ambitna i na wsi wiec odszedł ale nie pamietam w jakich okolicznościach
Scott był Londyńczykiem i wrócił do siebie, chyba awansował, ale też tak jakoś z dnia na dzień... jego miejsce zajął posterunkowy Jones, któremu dał szansę "stary" Barnaby...
To było tak, że w jednym odcinku Scott był normalnie, a w następnym (Dom w lesie) już go nie było. Ktoś się o niego pyta na początku tego odcinka, a Barnaby mówi mu, że Scott zachorował. Później już go nie było.
Dziękuję za odpowiedź. Mam pytanko dotyczące Pana logo: Dlaczego "Red John"!?? Pozdrawiam.
Hmmm... To nie lepiej było wybrać "Lisbon", "Van Pelt" lub "Cho"? Pozdrawiam serdecznie.
Według mnie z Mentalistą najbardziej kojarzy się właśnie Red John :) Po jakimś czasie mogę zmienić logo :)
Pozdrawiam.
A tak się podroczyłam..... Prawieprzepraszka z mojej strony.... A "Mentalista", to również moja ulubiona postać detektywistyczna.... Nararka.
No właśnie tak nagle zniknął bez wyjaśnienia. Na początku jak przyjechał z Londynu to stwierdził, że jest tu nie do końca że swojej woli i długo nie zabawi ale potem nawet stwierdził, że mu się tu podoba. Ogólnie to niezły buc i narcyz z niego był ale pod koniec zaczął się nawet wyrabiać i wzbudzać sympatię.