PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118763}

Morderstwa w Midsomer

Midsomer Murders
1997 -
7,7 3,8 tys. ocen
7,7 10 1 3806
7,5 4 krytyków
Morderstwa w Midsomer
powrót do forum serialu Morderstwa w Midsomer

Czy ktos mógłby mi przypomnieć imię córki sierżanta Troya? będę wdzięczna

ocenił(a) serial na 8
ostapiukam

Troy chyba nie dorobił się jeszcze córki. Za to inspektor Barnaby ma córkę o imieniu Cully.

ocenił(a) serial na 10
azosiolek

W serialu Troy nie miał córki, w książkach - tak. Zresztą Troy literacki jest całkiem inny niż ten filmowy. Lepszy czy gorszy - sprawdź :) szczegóły: www.midsomer.blox.pl

ocenił(a) serial na 10
kazisi

A JA jakoś ie mogę czytać książek tej Pani... ;(

niziel

czy ktoś wie czy serialowy Troy jest żonaty czy nie ? zastanawia mnie to, bo w pierwszych odcinkach ma obrączkę (serdeczny palec lewej ręki - czyli jak to u anglików)- widać to bardzo wyraźnie w jednej scenie w odcinku "Death in Disguise", a w tych dalszych już nie... ostatnioto mnie bardzo zastanawia, za odpowiedź z góry dziękuje

nikka_101

Powiedziałabym, że nie, w każdym razie nikt o tym nie wspomina nigdy, w przeciwieństwie do rodziny jego przełożonego. Może na początku chcieli sie wzorować na książce, a potem po prostu dali sobie z tym spokój?

ocenił(a) serial na 10
kazisi

książkowy Troy był po prostu niesmaczny, po jednej książce podziękowałam pani Graham. Pozostanę przy filmie.

ocenił(a) serial na 9
pinks

czytając książki miałam nadzieję, że ktoś go w końcu odstrzeli. potworny był, dobrze, że w serialu go mocno złagodzili, inaczej nie dałoby się oglądać :)

ocenił(a) serial na 9
Magrat

Barnaby w książkach też jakiś taki mniej sympatyczny. Dlatego ja też dałam sobie spokój z książkami pani Graham.