Troy chyba nie dorobił się jeszcze córki. Za to inspektor Barnaby ma córkę o imieniu Cully.
W serialu Troy nie miał córki, w książkach - tak. Zresztą Troy literacki jest całkiem inny niż ten filmowy. Lepszy czy gorszy - sprawdź :) szczegóły: www.midsomer.blox.pl
czy ktoś wie czy serialowy Troy jest żonaty czy nie ? zastanawia mnie to, bo w pierwszych odcinkach ma obrączkę (serdeczny palec lewej ręki - czyli jak to u anglików)- widać to bardzo wyraźnie w jednej scenie w odcinku "Death in Disguise", a w tych dalszych już nie... ostatnioto mnie bardzo zastanawia, za odpowiedź z góry dziękuje
Powiedziałabym, że nie, w każdym razie nikt o tym nie wspomina nigdy, w przeciwieństwie do rodziny jego przełożonego. Może na początku chcieli sie wzorować na książce, a potem po prostu dali sobie z tym spokój?
książkowy Troy był po prostu niesmaczny, po jednej książce podziękowałam pani Graham. Pozostanę przy filmie.
czytając książki miałam nadzieję, że ktoś go w końcu odstrzeli. potworny był, dobrze, że w serialu go mocno złagodzili, inaczej nie dałoby się oglądać :)