PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118763}

Morderstwa w Midsomer

Midsomer Murders
1997 -
7,7 3,8 tys. ocen
7,7 10 1 3797
7,0 2 krytyków
Morderstwa w Midsomer
powrót do forum serialu Morderstwa w Midsomer

Jest to najlepszy serial kryminalny na całym świecie!!! Jednak szkoda, że sierżanta Gavin Troya zastąpił Dan Scott. Mimo to wyczekuję go przez cały tydzień. Takiego filmu nie można nie oglądać. Polecam! A co wy myślicie? Napiszcie.

Jane_proffesional

A co myslimy? Ja myslepodobnie :) To bardzo udany serial. Nie stawiam go na jakims piedestale, bo nie ukrywajmy, nie jest to dzielo najwyzszych lotow, ale musze przyznac, ze bardzo, bardzo milo sie oglada i sledzi dzialania naszych ulubionych policjantow ;) Tez zaluje, ze Troya juz nie ma, ale... Midsomer to Midsomer... ogladam dalej :)
A wracajac do serialu... mam jedno zastrzezenie. Po zmianie na stanowisku sierzanta, tak jakby i sie serial zmienil... bywaja takie odcinki, w ktorych jest tak duzo nazwisk, nazw wlasnych itp, ze trudno sie czasem polapac (jak pamietam taki byl jeden z pierwszych odcinkow z sierzantem Scottem...). Ale poniej sie juz troche poprawilo ;) (chociaz czasem jak przysne na chwilke w fotelu, musze sie pytac mamy co sie zdazylo, bo inaczej ciezko sie polapac :P)
Ogolnie serial wciaz trzyma fason i ogladam go z wielka przyjemnoscia :)
Szkoda tylko, ze nie mozna dostac w necie nic po polsku... nawet napisow do filmu... zreszta angielskich tez nie :( No i dlatego bardzo, bardzo ciesze sie na te ksiazki :))
A jutro.... co jest jutro...? No, no... poniedzialek :D wiec o 22:45 siadam przed telewizor :)

ocenił(a) serial na 10
magdak86

Myślę, że jak na serial to jest to jednak "dzieło najwyższych lotów". A książki już wkrótce pojawią się w księgarniach!

ocenił(a) serial na 10
kazisi

Myslalam, ze ksiazki nie sa u nas osiagalne...Kiedy beda w ksiegarniach?:)

ocenił(a) serial na 10
Choco_late_2

Ja mam, co prawda narazie 2 ale juz sa w sprzedaży od dobrych 2 tygodni!
http://www.gwp.pl/
najtaniej!

ocenił(a) serial na 10
niziel

a trzecia w styczniu. szczegóły: http://midsomer.blox.pl