jak go zobaczyłam w tym serialu to przeżyłam lekki szok:) Oglądam sobie, a tu nagle Orlando ^^. Już myślałam, że mnie wzrok zawodzi :) Poza tym w jednej ze scen (chyba na murze) był napisany cytat z "Władcy pierścieni". Chyba ten serial okazał się wróżebny, bo jak tylko Orlando zakończył grę na planie Midsomer Murders dostał telefon z powiadomieniem, że dostał rolę we "Władcy pierścieni".
Ja oglądałam 23 maja. Specjalnie zarezerwowałam czas aby obejrzeć. A co do tego cytatu z "Władcy Pierścieni" to było jakieś słowo na L. Niestety nie pamiętam całego.
Muszę powiedzieć że odcinek z Orlandem strasznie mi się spodobał. Najbardziej podobała mi się scena jak zostaje zabity.
Orlando dostał widłami :P całkiem interesującą miał śmierć , swoja drogą wyjątkowo dobrze tam zagrał .
Jak obejrzałam ostatnim razem tę część z Orlandem, zwróciłam specjalnie uwagę na ten napis. Pisało tam "Lothorien". Dobrze pamiętałaś So Evelin, że się zaczynało na "L".
W sierpniu "Dzień sądu" z Orlando Bloomem będzie można wygrać w konkursie na serwisie Zbrodnia w Bibliotece. Teraz tez można wygrać jeden z midsomerków na DVD: http://zbrodniawbibliotece.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=214&Item id=28