Witam :) Tak jak wy uwielbiam ten serial :))) Niestety nie mam moliwosci nagrywania go z telewizji, wiec szukam w Internecie. Mam juz sporo odcinkow, ale niestety w oryginale. Nigdzie nie moge znalezc wersji z polskim lektorem (niestety impossible :((. Nie moge tez znalezc napisow (nawet po angielsku, co w zasadzie by mnie urzadzalo, bo zawsze to lepiej niz lapac tekst ze sluchu) :(( Moze ktos z Was moglby mi w jakis sposob pomoc, tzn moze ma ktos dojscie do np. napisow? Lub ma ktos jakis pomysl jak znalezc cos, co mogloby mi pomoc? ...Cokolwiek...
Pozdrawiam i z gory dziekuje za wszelkie informacje.
magdak
Witam :) ja także chciałbym się przyłączyć do prośby o napisy .Mogą być nawet eng,bo nawet takich nie potrafie znaleść.
ja zamierzam nagrywać z hallmarku na dvd. chciałabym mieć listę wszystkich nakręconych odcinków, czy ktos ma?? będę baaaardzo wdzięczna
Mogę podać ,póki co listę odcinków,które pojawiły się na dvd:
1. Zabójstwa w Badger?s Drift (The Killings at Badgers Drift)
18.IX.07
2. Zapisane krwią (Written in Blood)
18.IX.07
3. Śmierć na scenie (Death of a Hollow Man)
18.IX.07
4. Wierna do śmierci (Faithful unto Death)
29 X 2007
5. Śmierć w przebraniu (Death in Disguise)
29 X 2007
6. Cień śmierci (Death's Shadow)
29 X 2007
7. Las Dusiciela (Strangler's Wood)
19 XI 2007
8. Wyda was krew (Blood Will Out)
19 XI 2007
9. Cień zza grobu (Beyond the Grave)
19 XI 2007
A wkrótce kolejne dziewięć: http://midsomer.blox.pl/2008/03/Kolejne-dziewiec-odcinkow.html
Witam :)
Wystarczy zajrzec do Wikipedii. I prosze - wszystko jest:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Midsomer_Murders_episodes
Jest to lista wszystkich nakreconych odcinkow - nie wszystkie z nich zostaly wyemitowane. Jak widac skonczylo sie na "Picture of Innocence", odcinku o klubie fotograficznym, ktory mozna bylo obejrzec u nas w Polsce tydzien temu :)
Pozdrawiam serdecznie fanke Midsomer! :)
Przepraszam za post pod postem, ale znalazlam bardziej aktualna liste niz na Wikipedii... ostatni wyemitowany u nas odcinek to "They Seek Him Here" o tym rezyserze, ktory zginal na gilotynie na planie filmowym ;) A juz w niedziele ostatni odcinek dziesiatej serii - "Smierc w bombonierce". A to link do aktualnej listy:
http://www.geocities.com/televisioncity/satellite/9476/mainepisodeguide.htm
Pozdrawiam jeszcze raz! :)
Chciałam się zapytać czy nagrywasz te odcinki? Szczerze mówiąc fajnie by było gdybyś je pożniej udostępniła albo coś :) Sciagalm już kiedys w oryginalnej wersji, ale ten angielski akcent mnie dobija i kompletnie nic nie rozumiem ;/
Nie, nie nagrywam... Juz nie musze - kupuje na dvd ;) A tam do wyboru wersja oryginalna (ze wspanialym brytyjskim akcentem ;)), wersja z lektorem lub z napisami. Wszystko jest :)
a może byś mogła jeden odcinek zripować dla zachęty? albo chociaż same napisy... bardzo bym prosiła :) Może inni wtedy by też zaczęli. Żałuje, że serial nie jest wydawany jako kolekcja z gazeta, bo zawsze to by taniej wyszło...
Żaden konkretny, a więc może być początek, czyli pilot - The Killings at Badger's Drift, nie oglądałam jeszcze, w ogóle wielkie dzięki :)
nigdy nie próbowałam ripować, ale jakby co to daj znać - spróbuję :)
...czego się nie robi dla Midsomer... ;)
pozdrawiam!
Witam, proszę o informację, czy ta propozycja jest aktualna? Nagrywałem serial z Hallmarku, ale niestety część skasowałem i zostało mi tylko ok. 20 odcinków, chętnie bym uzupełnił. Odpowiedź na: zmurawski@yahoo.pl