PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Jeśli chodzi o mnie to Antosia. W kazdym odcinku ani me ani be, siedzi ciagle zapatrzona w te klocki..i nawet się nie spojrzy jak do niej mówią..i w ogóle, juz patrzeć na nią nie moge :P

ollusiaa

dzina troche jest.. ale najgorszy jest ten poje.. maks.. :/ jakiś lol..

ocenił(a) serial na 10
desHouse

Mnie tak szczerze to Iza i Antosia... Antosia jw. a Iza zgrywa taką niewiadomo jaką damulkę... Niedobrze mi normalnie

Ptak11

A mnie Weronika-niecierpie Renaty Dancewicz no i Antosia i ta głupitka Ola.Fee

ocenił(a) serial na 10
ollusiaa

1. Antosia - tak jak napisałaś.
2. Jerzy - wnerwia mnie ten jego sztuczny, głupkowaty śmiech.
3. Maks - Nienawidze tego kolesia, jakiś uraz mam do niego. Nawet nie wiem czemu. Po prostu nie mogę na niego patrzeć.
4. Borys

aaaaa

Łooo matko dla mnie to najgorsza jest ta Lidka i jej rozbiegane oczy jak gada z Adamem, taka głupia blondyneczka brrr :/

ocenił(a) serial na 4
misia1411

ooo taak :) Lidka zdecydowanie była najgorsza z nich wszystkich! nie dość że się wepchneła do ich małżeństwa to jeszzce później go bezczelnie nachodziła! dobrze że już nie gra^^

ollusiaa

1. Ola
2. Daniel xD
taaa... cudowna para xDD

Nadiya_2

1.Igor - ciągle ma nowe dziewczyny, aż do obrzydzenie ;/
2.Lidka - złośliwa, nachalna

ollusiaa

a mnie Jabłczyńska znaczy marta najbardziej wkurza. Ta jej sztuczna moralnośc ten śmiech i przesłodzenie..

ollusiaa

Antosia? Przecież to jest małe dziecko... Chociaż mnie w sumie też wkurza.
A tak to również Igor, Weronika, Monika, Ewa... ;P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
Oktawia_

Mnie wkurza Kinga, typowa zonka!

ocenił(a) serial na 4
UneFille

hmmm a kto cie nie wkurza? ;p
ale mnie Antosia też w sumie wkurza strasznie ciągle tylko jęczy... ;/ jak na takie małe dziecko to już chyba powinna normalnie mówić a nie sepleni coś pod nosem i wogóle wkurzająca jest! ciekawe czy tak dobrze gra czy w rzeczywistości też tak działą na nerwy?^^

Weronika mnie wkurzała wcześniej jak nie chciała wybaczyć Adamowi ;p teraz jej miejsce zajęła jej niedoszła siostrunia (nie pamiętam imienia ;p) ;D takie nawiedzone spojrzenie i też taka nachalna... ona praktycznie u nich miezka! no i wygląda na taką niezaradną życiowo co tez mnie drażni strasznie ;p

A i jeszcze Ewa! tej to nigdy nic nie pasuje. Była z Leszkiem rozwiodła się. Poznała Romana, pobrali się to zaczęła kręcić z tym kolesiem od organizacji ślubów, później wielkie poczucie winy, a jak Roman zaczął pić to też zamiast go wspierać to się wyprowadziła i na koniec poznała Borysa... ciekawe czy już wytrwają razem do końca (o ile ten serial się kiedyś skończy ;P) czy też jej się niedługo odwidzi...

A Igor! Boże co za debil! Co mu odbiło z tą platformą?! nie mógł znaleźć sobie jakiejś normalniejszej pracy żeby można się było z nim skontaktować?! x] Jak znowu będzie że to kolejna nieszczęśliwa miłość to przestaje to oglądać! Przynajmniej na jakiś czas! ;p nie mogliby dać już jakiegoś szczęśliwego wątku?! ;/

i jeszcze matka tego maminsynka (heh nie mam pamięci do imion ;P) ona jest straszna! tak apodyktycznej osoby to jeszcze nie widziałam.. ;p najbardziej rozbroiło mnie to jak synuś jej powiedział że jedzie na koncert a ta zaraz dzwoni do jego matki z gratulacjami a jak się dowiedziałą że żadnego koncertu nie ma to połknęła proszki... to była przesada! ;] zresztą ten jej synek też nie lepszy. Trochę więcej asertywności!

no narazie to chyba wszyscy! ;D

ocenił(a) serial na 4
sofin

aaa! zapomniałam o Pani Marii! zawsze wszystko musi wiedzieć i zawsze wie lepiej!

i jeszcze Reni! (już w porządku mój żołądku! ;D) jak ją widze to mam ochotę w coś walnąć! najlepiej w nią. Co ona sobie myślała podrywając Filipa?!

ollusiaa

mnie najbardziej wkurza :P
Olka wwrrrr
Lidka boże kto ją wymyślił
Borys debil do kwadratu
I to tylko tyle :)

ollusiaa

a mnie wkurza ten lowelas Igor i ta debilka Olka <właśnie oglądam NW i się ciesze że Daniel ja wykołował> :D

ollusiaa

Zdecydowanie Paula!! Jest jakaś taka niewyjściowa i nie do ludzi :/

ollusiaa

Moje typy:
1.Ewa-nic jej się nie podoba i ciągle ma jakieś pretensje.
2.Ola-małolata z "fiu-bździu" w głowie, naiwna jak 150, olewająca wszystko i wszystkich.
3.Włodek-wiecznie jęczący i rozmemłany pantoflarz ("ojjj Marysiu nie wiem nooo, sama podejmij decyzję").
4.Kinga-sztuczna, gra beznadziejnie, szkoda słów.

ocenił(a) serial na 5
Faraon_5

Ja nie znoszę Olki (sama jestem mniej więcej w jej serialowym wieku i nie wyobrażam sobie być taką pustą debilką jak ona!) aż mnie szlag trafia jak na nią patrzę (ale się przejmuję... xD)

taki mały ranging, to... :)
1.Olka!!!
2.Weronika (kurde nie cierpię jej wiecznie łazi z tą swoją miną, miała świetnego męża i dziecko i tak naprawdę sama spieprzyła sprawę, mimo że to Adam ją zdradził)
3. Kinga taka słodka i naburmuszona, nie przepadam za nią...
4. Paula... sama jej uroda wnerwia mnie jak nie wiem, aktorka też z niej kiepska i jest z lovelaskiem Igorkiem ^^
5. Igor (nie mogę na niego patrzeć... ma się ochotę wywalić telewizor xD)
6. Daniel - nie przepadam, jakoś tak dziwnie, sama nie wiem czemu, ale wkurza mnie, że tak łaził za tą Olką. Biedny chłopak xD

Właśnie doszłam do wniosku, że mimo, iż oglądałam ten serial rzadko i ma on wielu fanów, to i tak zrobił nam pranie w z mózgów...
Denerwujemy się na fikcyjne postacie, których nie znamy, pięknie... xD Oj, trzeba wywalić telewizory xD

ollusiaa

1. Żaneta- sztuczna gra aktorki, irytuje mnie, ze kiedy jest załamana nie płacze bądź nie może wydusić z siebie jakiegokolwiek słowa tylko na wszystkich krzyczy, nawet na tych, którzy jej pomagają.
2. Ola - te jej problemy... Eh...

ocenił(a) serial na 6
Madziunia_4

KINGA!

ollusiaa

hmmm... w zasadzie to każdy mnie czymś zawsze wkurzy ale w szczególności nie lubię:
1. Lena i Tamara - te dwie Ukrainki czy kto to tam jest, wkurzają mnie jak nie wiem ciągle te ich bzdury, strach przed szkołą takie tam
2. Borys - on jest tak samo potrzebny jak te dwie wyżej
3. Paula - jedna z najgorszych postaci w serialu. Mam nadzieję że ją skasują.
4. Igor - zmieniający dziewczynę co chwilę (a co się stało z Katią tak w ogóle) ?
5. Marta, Filip, ich memłakowe rodzinki i ich dziecko - co chwilę szum, pochwały i inne takie - po co to komu?
6. Kinga - gra aktorska klasy b, albo i c albo nawet z
7. Danka i Ola - rozpuszczona małolata i jej idiotyczna matka.
8. Antosia - układanie klocków
9. Weronika
10. Lidka - kolejna "pusta" postać typu Paula czy Borys.
11. Agata - jak wyżej
12. Ewa - wiecznie coś nie tak
13. Iza i Jerzy - ona udaje królową a on został wepchnięty do serialu jakby na siłę.
14. Roman - bezinteresowna pomoc dobroczynna 24 godziny na dobę
15. Maks - razem z Filipem zaczęli mi działać na nerwy głównie przez tą ich powstającą "firmę"

jeszcze by się ktoś pewnie znalazł ale na razie koniec :)

ocenił(a) serial na 1
ollusiaa

Marta!!!! jest tragiczna i oderwana od rzeczywistości!

ollusiaa

Mnie najbardziej ze wszystkich wkurza tam Paula tak ogolnie swoim stylem bycia. Potem Danka która wszystkich sie wiecznie o cos czepia i zawsze wszystko wie najlepiej :/ (czasami p. Maria denerwuje mnie tym samym) a na końcu Iza - sfochowana damulka ble :p

Eveline15

1. Paula- zależy jej tylko na karierze ma wszystkich gdzieś
2. Igor- zmienia ciągle dziewczyny
3. Olka- wymyśla jakieś problemy
4. Ewa- Wszystko jej nie pasuje i ma ciągle pretensje do Romana że innym pomaga a ją ma gdzieś
5. Maks- nie szanuje dziewczyn
6. Maria- chyba mnie najbardziej wkurza. Wszystko musi wiedzieć
7. Mariusz- debil
8. Tamara- głupia jest

A lubię:
Borysa, Kingę, itd.

ocenił(a) serial na 7
ollusiaa

1. Olka - pusta, wiecznie nadąsana dziewczyna z banalnym problemami
2. Kinga - nudna jest dla mnie i tyle
3. Michał - tak jak Kinga, straszny nudziarz!
4. Zuza - nie wiem czemu, ale mnie irytuje.
5. Marta - od początku nie darzyłam jej jakąś szczególną sympatią.
6. Lidka - zwykła ladacznica odbijająca cudzych mężów. Na stos z takimi!

To by było na tyle. :)

ocenił(a) serial na 7
Messea

i jeszcze:
6. Tamara i Lena - po prostu jak je widzę to mnie aż skręca :/

Messea

Moje typy:
1. Gosia - tak naiwna i pusta, że to aż nienaturalne
2. Tamara + Lena - czemu nie szukają sobie lokum?! Tylko wykorzystują głupotę Romana. Rozwaliło mnie zdanie - 24h/dobre pomoc dobroczynna xD ale to prawda
3. Marta... - te jej westchnienia ... eee Tato, tatku, Ewciu doprowadzają mnie do szału, tzw. słodka trucizna.
4. Monika... chodząca anemia, porażka
- i te wszystkie wątki/postacie które są dopisane do scenariusza typu Jerzy, matka Karola, ...

ollusiaa

1. Maks - też mam jakiś uraz do niego, nie wiem czemu, ale nie mogę patrzeć na tego człowieka
2. Paula - mam nadzieję że szybko się skończy jej kariera w serialu jest przesłodzona i sztuczna.
3. Te wszystkie dziwne postacie z Ukrainy - typu Borys, Tamara itp. takie zapchaj dziury

ollusiaa

Trudno mi znaleźć choćby jedną postać która byłaby normalna. A co do tej Antosi to się zgadzam - zachowuje się jakby miała porażenie mózgowe.

ollusiaa

ja się nie zgadzam- Borys jest super XD, Dance także nie mam nic do zarzucaenia, uważam żedostała bardzo fajną rolę, rodzina zawsze może na nią liczyc, nikogo nie osadza pochopnie, sama chcialabym miec taka mame, A Ewie się wcale nie dziwie ze ma pretensje do Romana, przeciez on w ogole nie ma dla niej czsu. w sumie to kiedys ja bardzo lubila, dopoki sie nie zeszmacila z tym debilem od wesel.

ale:
Paula i Zuza to dwie najgłupsze dziewuchy w tym serialu ;/
Maks- co za idiota, po co on tam jest?
Weronika- nie trwie takich ludzi jak ona, niech najlepiej zamieszka w tej kancelarii
Karolina- straszna jest
Michał- nudziarz
Kamil- pizda i daje się wykorzystywac
Lidka- psuje rodzine i ma tak samo w filmie na nazwisko jak ja
Roman- ten to w ogole niecch najlepeij otowrzy dom pomocy na wspolnej;/
Konrad- dobrze ze juz nie gra tam
Ojciec Adama- to w ogole jakas pomyłka
Paweł- robił sobie nadzieje, mimo ze wiedzial ze Marta ma Filipa
Filip- straszna rola i do tego brzydactwo ;p
Justyna- co za głupia siksa
Piotr- jak w ogole mozna byc takim człowiekiem?
Latałko- po **** dawał to piwo na kreskę, a pozniej przezywał?
Matka Zanety- dmucha w kasze wszystkim ze az rece opadaja
Tamara- podobna do Włoczykija

wkurza mnioe jeszcze za kazdym razem to jak matka Filipa wypowiada imię "Jeremi" grrrr '/

czy ktos z was wie moze jak nazywa sie aktor grajacy postac borysa?

saraya_2

Borysa gra niejaki Oleg Sawkin.

Faraon_5

dziękuję :))

ollusiaa

to po co oglądacie? niektórzy z was wymieniają pół obsady, więc się pytam: po kiego ch... to oglądacie?

Yokichi

więkoszosc z nich to na szczescie postcie które nie występują zbyt często, wiec mozna obejrzec. poza tym wieksezosc preodukcji tego typy ogląda sie z nudów. Tyle.

użytkownik usunięty
saraya_2

1.Żaneta- nie cierpię jej odkąd się zjawiła! gra aktorska Anny Guzik jest kiepska, a postać Żanety gra mi na nerwach- ciągle na wszystkich się drze, itp. Na szczęście już jej nie ma :)
2. Paula- kto w ogóle wymyślił taką postać? Pusta, głupiutka modelka, nic nie wnosi do serialu
3. Lidka- bez komentarza
4. Maks- lol
5. Jerzy- tragedia jakaś! Czyj to pomysł?!
6. Marta- przyjaciółka wszystkich?
7. Roman- pantoflarz, rozmemłany jakiś
8. Ola i Gosia- dwie strasznie głupie siostry, wyjątkowo irytujące

1. glupia Zanetka
2. Iza
3. Basia:/
4. Jerzy

ollusiaa

Mnie najbardziej wkurzaja 1Lena i jej coreczka jeszcze bardziej 2 maks 3 weronika nie znosze tej wiecznie niezadowolonej baby 4 Michal 5 Goska ale jeszcze bardziej jej fajans Paula mam nadzieje ze ja usuna z serjalu Ratalko mysle ze juz sie w nim nie pojawi Antosia chociaz to dziecko ale tez jej roli nie lubie mogliby zastapic ja jakims zwawszym dzieckiem.Reszta jest o.k.

ocenił(a) serial na 10
iwoninka

Paula- wielka gwiazda!
Lidka- Maślane oczy i ten głos jakby zaraz się miała poryczeć!
Igor- ciągle nowe laski...

SerrduszkoO

Ewa - ciągłe pretensje o byle gówna, wiecznie niezadowolona
Tamara z matką - wrzucono je tam chyba tylko dlatego, że nie mogli wymyślić jakiś ciekawszych rzeczy
Borys - to samo co u góry
Igor - głos i wygląd, nie trzeba chyba więcej mówić... ;P

ocenił(a) serial na 5
ollusiaa

Antosia akurat jest urocza ^^ Jak na "dziecko w polskim serialu" gra bardzo dobrze.

Mnie najbardziej wkurzają Igor i Maks. Jeden pedałkowaty nudziarz, a drugi żałosny frajer. Aktorsko wkurza mnie Anna Guzik - zero talentu na ekranie.

boolion

Szlak mnie trafia jak widze Ize, jak sie oburzała, że Jerzy Dudek(kto to wymyslil zeby tak go nazwac) napisal o niej książke, wielka pani z miasta

użytkownik usunięty
bartman_6

kur... nie lubicie osob za to jaka maja role... oni sami sobie nie pisza scenariuszy, zastanowcie sie, ewa bo jest sie nic nie podoba, roman bo pomaga, do chu*** sami tego nie wymyslili

ocenił(a) serial na 5

Dawno nie czytałem tak kretyńskiego komentarza. Nie mam zamiaru nawet tłumaczyć ci dlaczego się zbłaźniłeś, bo skoro nadal nie rozumiesz to problem siedzi w tobie.

ocenił(a) serial na 5
ollusiaa

A ja w obronie Maksa, na którego tak tu wrzucają wszyscy... Fajny jest! ;)

ocenił(a) serial na 6
ollusiaa

A mnie najbardziej wkurzają infantylne dyskusje na poziomie podłogowym

J23_5

mnie wkurzają:
-Paula("modelka")
-Ewka(najpierw códowna żona a teraz z Borysem)
-Majka(nie wie czego chce)
-Lidka(szkoda gadać)
no i chyba wszyscy
a jeszcze ta głu..IZA

kammillo13

a mnie oczywiscie olka ( jakby to niewiem ... jakby to jakas pieknosc byla ..ze w tym serialu kazdy chlopak na nia leci .. co za scenarzysci to wymyslali)
i matka rafala chyba ( ten rafal nigdy nie spotka sie z kobieta bo matka cicgle ma jakies wymowki .. glupie to )

ocenił(a) serial na 5
silene1

No widzisz, a mi jako młodemu facetowi Ola strasznie się podoba. Tak jak ostatnio pokazali, ona jest inna niż większość współczesnych dziewczyn. Nie jest wulgarna, nie jest prosta i nie jest łatwa. Aż żal patrzeć na dzisiejsze dziewczyny (są oczywiście wyjątki, ale mówimy o ogóle). Z wyglądu również jest bardzo interesująca, z bratem zawsze ją podziwiamy, że jest słodka. ;)

ocenił(a) serial na 4
ollusiaa

To dziecko to jakies nieporozumienie, powinni je (serialowo) uśmiercić ;p