4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36343
2,5 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

A mnie zaskoczył wątek terapeuta vs.Zuza. Ona tak nieudolnie, mało emocjonalnie odgrywała DDA. Recytowała jak z książki.Nawet nie będąc DDA mogła lepiej sie przygotować i wczuć w rolę.Wytrawny terapeuta nie domyślił się,że coś tu "nie hallo"?
A to jej przejęzyczenia"Doktorze Socha"zamiast Sochan-to chyba takie oczko puszczone do widzów,bo przecież Zuzę gra M.Socha;)

Ktoś pamieta może, kim z wykształcenia jest Gośka Zimińska?

yamila

Gośka studiowała polonistykę chyba z tego co pamiętam.
aaa i moim zdaniem Socha zamiast Sochan ewidentnie było zabiegiem celowym:)

yamila

pani małgorzata socha zwykle gra nieudolnie i mało przekonywująco:) co do gosi miłosiernej i jej wykształcenia, to nie pamiętam, ale na pewno nie germanistyka, no ale oczywiście żeby pracować w szkole wystarczy znać język i mieć zdolności pedagogiczne odziedziczone po matce, no niech tak sobie jeszcze napisze w cv. brak elementarnego poszanowania dla widza.

nie_mam_nicka

tez mnie zastanowiła ta propozycja zostania nauczycielką...była w Niemczech chyba 2 lata, ale czy to wystarczy ? na wspolnej chyba tak :D absurd

yamila

dokładnie, strasznie sztucznie grala, kazdy debil by się kapnął, ze sciemnia

ocenił(a) serial na 6
milenasy

też mnie to zastanawiało, no ale żeby aż tak nieudolnie zagrać? Zrobiła to jakby celowo, nie czaję ;p

A co do Gośki i jej propozycji pracy, to myślę, że na zastępstwo to mogą tak brać ludzi. Niewiele osób jest chętnych na stanowisko nauczycieli języków, a szczególnie niemieckiego, tak myślę...