Widziałem ten odcinek i uważam że Wiki przegina i to bardzo.Adamowi nie
dawno zmarła ukochana kobieta,nie nawala w pracy,jest sumienny a ona cały
czas za nim biega jakby facet chciał samobójstwo popełnić.
Dla mnie ona się w nim zwyczajnie kocha a nie jest taka dobra
i się o niego martwi,Agata jest jego przyjaciółką,martwi się ale podchodzi do
tego normalnie,obserwuje go,zagada,doda otuchy ale się nie narzuca i ma
zdrowe podejście.
Ola do Tomasza, kiedyś była taka plotka na jakimś forum, że oni byli razem i tak naprawdę to on jest ojcem Frani;-)
Jan jest w porządku, ale jakoś tak mi do Agaty nie pasuje, może dlatego, że młodszy wizualnie, z drugiej strony, też mu się w życiu trochę nie układa, więc o ile nie myśli o Oli to może się okazać internetowym facetem Agaty
chyba w którymś z najbliższych odcinków przyplusuje, bo dzięki niemu Adam nie popełni błędu w czasie operacji
Jan ma ostrzec Klaudię przed swoim starszym poza tym zobaczyłem jego profil na filmweb tego aktora i trochę zdziwiło mnie hejtowanie go ze drewno,nudziarz,dno aktorskie może nowym Lindą nie jest ale uważam że nie najgorzej.
Ola też do przesady młodo wygląda jak studentka a nie lekarska izby przyjęć.Agata wątpię żeby miała jakiś wątek internetowy to raczej taka scena bez przyszłości żeby pogadać z kimś obcym co jej nie zna.Tak żeby pokazać jej samotność,to było jak Marek odchodził z szpitala,to picie to jakby jego pożegnanie.Pamiętam jak kiedyś spacerowali,rozbawieni coś na zasadzie może im się udać a on nagle że mieszka teraz z żoną a Agatą taka mina na to jakby chciała powiedzieć jaka żenada mieszkać z żoną z którą masz się rozwieść jesteż załosny.
Klaudia to mnie rozwaliła w ostatnim odcinku jak powiedziała Konicy podczas operacji ,że jego była wezwała ją w roli świadka mówiła to z takim rozbawieniem jakby dowcip opowiadała dobrze jej Rafał powiedział. Co do Jana to pasują do siebie z Olą on jest jeszcze jak tako ,ale ona to już dopiero drętwa i nudna.Marek to wgl też cyrki wyrabiał z tą żoną nie chciał się wyprowadzić ze względu na syna no bez przesady nie ma 5 lat tylko jakoś tak z 15-16.
no, Klaudia faktycznie bezmyślnie gadała
superseriale donoszą, że to Jan się wprowadzi do hotelu rezydentów i zaprzyjaźnią się z Adamem
ciekawe jak Przemo zareaguje na takiego współlokatora;-)
pewnie będzie jak z Adamem kasę ma głównie od ojca a będzie mieszkał w hotelu.W sumie przyda się nowa siła bo stare towarzystwo trochę przejedzone pisało kiedyś że Wiki będzie wyrywał ale trudno mówić żeby to był podryw raczej bezsensowne komplementy czy coś w stylu myślałem że jestem zabawny.
On jest tragiczny w operowaniu,ale teoretykiem jest świetnym,ogólnie wszyscy go objeżdzali tak jakby świnie podłożył Klaudii.
w sumie nie dziwne, że go objeżdżali, wygladało to jednoznacznie
ale ogólnie fajny chłopak z niego jest
tak,też go polubiłem.A poza tym świeży więc można trochę pobawić się tą postacią.Na pewno lepszy niż Przemek Marudowski czy Marek Rogaczowski.
no to ciekawe gdzie Wiki się podzieje, skoro jej pokój będzie zajęty, a będzie musiała uciekać od Tomka
mogą się wymieniać jak Agata czy Adam będą mieć nocny dyżur wstawi dupę do ich pokoju.
Syn Marka 15-16 lat????chyba żartujesz jak zaczynał się serial miał z 17 lat a to było z dwa lata temu więc teraz musi mieć z 19.
Klaudia jest fajna ale czasami jak coś powie to powinni jej śmietnik na głowę założyć.
Możliwe no to tym bardziej powinien zrozumieć ,a nie zachowywać się jak dziecko.
No właśnie ona czasem zachowuje się jak Wiki...
ten gnojek wyjątkowo mnie denerwował.Do Agaty odzywał się jak do służącej,to przez niego Hana poroniła i nic mu za to nie zrobili.A kiedyś jeszcze miał pretensje do ojca że przez to że śpi na kanapie nie może oglądać meczów,niezła żenada.Ojciec powinien dać mu po pysku.Ale co się dziwić że Marek nie potrafi zdobyć Agaty,skoro z takim gnojem sobie rady nie daje.
tak,niedawno były sensowne wątki medyczne niby cudowne leczenie przez Andrzeja,badania nad SM czy miażdzycą a teraz nie ma jakiś większych badań,skupiają się na zwykłych pacjentach.
Ta przez większość odcinka pokazane są ich dylematy sercowe dopiero potem skupiają się na pacjentach w starych odcinkach lepiej to wyglądało.
na początku było tak najpierw z 5 minut prywatne sprawy bohaterów i na koniec drugie 5.Ale faktem jest że wtedy było mało bohaterów więc też nie mieli co kręcić jeśli chodzi o ich prywatne sprawy.
Hana ubiera się jak na pokaz mody, a nie lekarka (ciągle jakieś nowe extra ciuchy, długie naszyjniki, bransoletki, i oczywiście ZAWSZE buty na wysokich obcasach).
Porusza się jak na wybiegu - specyficznie chodzi, zawsze kręci tyłkiem, buja biodrami od lewej do prawej.
Jak nieraz idzie korytarzem leśnogórskim, to buja się od jednej ściany do drugiej :D:D
To prawda,fajnie to opisałaś od siebie dodam że tym bardziej lekarka nie powinna w pracy używać takich rzeczy,poza tym Hana to ma być największa idealistka w serialu więc nie wypada żeby chodziła cała w biżuterii i złocie.
Na dodatek ma drogie auta,niby nie dorabia pracuje tylko w Państwowym szpitalu,stać ją na wszystko,przesada bo może jest kilka lat starsza od Wiki a kiedy się dorobiła.
tacy super specjaliści w swoich działkach, a nikt nie dorabia w prywatnym gabinecie, jakie to inne niż nasza rzeczywistość