na razie jestem po 6 odcinkach, i jest bardzo dobrze.
Fabuła wciąga, Gallardo to spryciarz a powrót Wagnera Moury w roli Don Pablo zamurował mnie kompletnie <3
Kim ty jesteś żeby komuś mówić jaki film na ile zasługuje? Widocznie dla kolegi to jest arcydzieło, ale ty masz tak szlachecki gust, że pewnie za chwile zarzucisz jakimś kolejnym tekstem, bardzo mądrym.
I pewnie wcale się nie pomylę jeśli stwierdzę, że zapewne jesteś po 30. Dowalanie się do wieku jakoś najbardziej mi pasuje do roczników 80 xD bo dopiero co sami od spódnicy oderwani i zgrywają wielkich dorosłych, mentorów świata XD
Caro112, no bo przecież wiadomo, że za jego czasów to były filmy a teraz to nic nie ma, i ogólnie filmweb najlepiej tylko dla rocznika 80 i niżej XD
Oceny są subiektywne, czyż nie?
Z tego co widzę, ty oceniasz stawiasz polski "Paradoks" Na takim samym poziomie jak BB czy GOT, co też nie jest dosyć racjonalne.
Masz rację z tym że jest jedno ale
Paradoks jest jednym z najlepszych seriali z naszego kraju.
Porównuje to biorąc pod uwagę nasze podwórko nie całą kinematografia
Wybacz ale nie obronisz oceny 9 Dla Narcos 4
Jaka ocena w takim razie dla sezonów 1 I 2?
Przecież bez porównania lepszych
Pfff, no 1-2 sezon dla mojego oka serialowego średniaka, to spokojnie 10. Muzyka, umiejscowienie, gra aktorska (Wagner Moura <3), wszystko idealnie dobrane.
3 sezon w sumie też był dobry, może i akcja była trochę ściśnięta, ale i tak trzymało poziom nawet bez Don Pablo.
W sumie jak tak teraz analizuje, to ocena 9 jest za wysoka dla Mexico. Możliwe, że podczas oceniania po raz pierwszy, byłem zaślepiony chwilowym powrotem don Pablo. No ale niżej niż na 7-8 po prostu nie jestem w stanie zejść. Historia mnie wciągnęła, bardzo polubiłem obie strony konfliktu (zarówno Camarene jak i Felixa). Możliwe, ze po prostu klimat ameryki łacińskiej strasznie mi leży, i dlatego moje oceny są takie jakie są.
Pozdrawiam i miłego dnia :)