2 sezon moim zdaniem był minimalnie słabszy niż 1, ale tak bardzo dobry! Ostatni odcinek drugiego sezonu pozostawił furtkę do 3 sezonu. W końcu serial nazywa się "Narcos" a nie "Escobar", więc całkiem możliwe, że (jeżeli powstanie) 3 sezon będzie o handlarzach z Cali. W końcu oni też stworzyli historię koki w Kolumbii. No i scena z agentem Peña daje trochę do myślenia - że nie stanął przed komisją rewizyjną a grupą operacyjną... :)
Faktycznie. News z dziś.
https://www.yahoo.com/news/narcos-getting-third-fourth-season-155129968.html
To było do przewidzenia. I bardzo fajnie. Serial nosi nazwę Narcos, a nie Escobar. I bardzo się cieszę, że będą kontynuować :)
narzekacie ze zaspoilerowal, ale nie rozumiem po co wchodzić na forum przed obejrzeniem całego sezonu? z początku tego posta juz widać było, że moze byc spoiler wiec wystarczylo przestac czytać.
co do serialu to uważam ze genialny! Na pewno będzie 3 sezon, tylko czy bez Pablo Escobara będzie nadal taki dobry ? :)
Jeśli pociągną temat kartelu z Cali, to możemy się spodziewać, że kolejne dwa sezony będą równie dobre.
"ale nie rozumiem po co wchodzić na forum przed obejrzeniem całego sezonu"
może po to, żeby przeczytać opinię na temat serialu w ogóle, czy warto go oglądać? Po to są funkcje oznaczenia czegoś jako spoiler, żeby tego używać. Przed rozpoczęciem oglądania serialu niekoniecznie chciałam wiedzieć, że Pablo zginie już w drugim sezonie.
Mnóstwo jest recenzji na internecie, nawet na filmwebie, wchodząc na forum narażasz się na ryzyko, że nie wszyscy wiedzą co to spoiler..
Sorry, ale recenzje naprawdę mało mi dają. Jakoś zawsze bardziej sprawdzają się zwykłe opinie użytkowników. No wiec po to się zwraca uwagę, żeby następny raz taka osoba użyła funkcji 'spoiler' :)
Zwykle jak serial przedstawia czyjś wzlot i upadek, to ten pierwszy ogląda się o niebo lepiej. Tak było w House of Cards, gdzie jak Underwood robił w konia prezydenta i swoich rywali było fajnie, ale kiedy popełniał błędy to już mniej.
W Narcos upadek Escobara jest nakręcony świetnie. Niespiesznie, z każdą szpilą wbijaną mu powoli, co raz szybciej, aż wreszcie z szbkością karabinu maszynowego.
Dokładnie rozumiem na czym polega ta sprzeczka. Każdy kto choć odrobinę poznał temat wie że Pablo w końcu ginie :) Fakt jest taki że gdy wypuścili 2 sezon Narcos ogłosili że będą kolejne dwa sezony. Domyślałam się że w 2gim sezonie ostatniego odcinka zabiją Pabla bo przedstawiali tę historię dość treściwie i intensywnie. Ale! Nie dziwcie się że ludzie pomyśleli że może np w 3 sezonie go zabiją skoro ogłosili że będą jeszcze nowe odcinki, ktoś może pomyślał że przedłużą historię itp... więc kiedy ktoś nie dotarł do końca 2go sezonu może odebrać to jako spojler :)
dokładnie mi tez zapoilerowałeś chamie. TO że umiera to oczywiste nie oczywistym było że dzieję się to pod koniec 2 sezonu
Btw: ktoś dysponuje jakimiś linkami do filmów dokumentalnych o tym co się działo z imperium które pablo pozostawił po swojej śmierci oraz cuś o działalności kartelu z Cali. Byłbym wdzięczny ; )
Pena po akcji z Escobarem zaczął pracę w biurze w Houston skąd raczej ciężko rozpacowywać kartę z Cali :)